IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sweet Couple Dr M
wanmus
kiriman Sep 14 2008, 03:50 PM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



Gambar menarik yang perlu kita tonton bersama..

Menunjukkan contoh macamana amannya rumah tangga pemimpin yang berkaliber. Senyum je sentiasa Dr M ni..tulah bagusnya dia
yerlah mungkin dalam bab agama dia kurang skit. hehe..korang rasa, wife korang berani x wat macam ni?hehhe..lagi2 kalau korang jadi Perdana Menteri





--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Sep 15 2008, 02:02 PM
Kiriman #2


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



Yg aku perasan Tun Dr M ni body masih maintain dan slim.. muka pon masih tegang cuma tang leher nampak kedut.. tp otak masih power.. beliau mmg genius politik.. Pak Lah tak boleh ganti beliau.. sape agaknya yg boleh jadi penganti??


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Sep 15 2008, 02:04 PM
Kiriman #3


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



kenapa Tun posing buat mulut cengitu masa wife dia buat tanduk kat belakang tu? hehe


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 15 2008, 06:23 PM
Kiriman #4


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



mereka memang sempoi. tapi walaupun tun kita tgk sempoi dan ramah tapi dalam bab undang-undang dia memang strict. lagi satu perancangan dia senantiasa memajukan kita ke hadapan. byk inspirasi kita boleh dapat dari tun sebenarnya. satu lagi aku dengar dia ni memang rajin baca-baca buku serta majalah dan sebab itulah dia selalu bercakap berdasarkan fakta dan susah utk menyangkal kata kata beliau


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rajakamil
kiriman Sep 17 2008, 01:39 AM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 68
Sertai: 9-September 08
No. Ahli: 18



QUOTE (mat.g @ Sep 15 2008, 02:02 PM) *
Yg aku perasan Tun Dr M ni body masih maintain dan slim.. muka pon masih tegang cuma tang leher nampak kedut.. tp otak masih power.. beliau mmg genius politik.. Pak Lah tak boleh ganti beliau.. sape agaknya yg boleh jadi penganti??


Memang dia tak ada pengganti lagi setakat ni.. Susah nak dapat pemimpin mcm Dr M nie..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 17 2008, 08:01 AM
Kiriman #6


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



betull..bukan katakan pak lah, kita sendiri pun x mampu nak gantikan dia..seorang doktor yang pandai ekonomi..kalau tgk, betapa bijaknya dia menggunakan kuasa yang ada untuk seal keadaan supaya tetap aman dan damai walaupun berlaku kekecohan di beberapa tempat..pembangkang dulu pun x selantang sekarang ni bersuara..tapi sekarang, main2 je lim kit siang tu kenekan kerajaan..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
misspolkadot
kiriman Sep 19 2008, 04:13 AM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 12
Sertai: 19-September 08
No. Ahli: 48



dr M genius mlaysia.
sweet gler tgk pic dorg.


--------------------
www.mengirabintang.multiply.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 19 2008, 03:54 PM
Kiriman #8


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



QUOTE (wanmus @ Sep 17 2008, 08:01 AM) *
betull..bukan katakan pak lah, kita sendiri pun x mampu nak gantikan dia..seorang doktor yang pandai ekonomi..kalau tgk, betapa bijaknya dia menggunakan kuasa yang ada untuk seal keadaan supaya tetap aman dan damai walaupun berlaku kekecohan di beberapa tempat..pembangkang dulu pun x selantang sekarang ni bersuara..tapi sekarang, main2 je lim kit siang tu kenekan kerajaan..


aku pun perasan ni. aku tatau cemaner dia buat tapi dia memang lebih efisien dan efekif. dia mmg genius dalam ekonomi, politik, kewangan, dan sebut jer apa apa bab dia mesti mampu dan boleh bercakap mengenainya. itu bezanya di antara seorang yang suka membaca dagn orang yang memahami apa yang dibaca


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 20 2008, 04:22 AM
Kiriman #9


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



QUOTE (taukey @ Sep 19 2008, 03:54 PM) *
aku pun perasan ni. aku tatau cemaner dia buat tapi dia memang lebih efisien dan efekif. dia mmg genius dalam ekonomi, politik, kewangan, dan sebut jer apa apa bab dia mesti mampu dan boleh bercakap mengenainya. itu bezanya di antara seorang yang suka membaca dagn orang yang memahami apa yang dibaca



fuuhh..pandai jugak taukey bagi ayat pepatah ek..hehhee..tapi betul ape taukey cakap tuh..kalau suka baca pun tapi x paham baik xyah baca..baik gi tidor jer..ada gak faedah leh rehatkan diri..tapi kalau kita paham konsep dan penerangan apa yang kita baca, mesti kita dapat huraikan secara basic perkara yang dibicangkan tu..walau apa masalah sekali pun, kita akan tahu cara peneyelesaiannya..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 25 2008, 07:42 PM
Kiriman #10


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



hahahaha. aku baru terfikir jer ayat tu masa aku tulis reply. haha.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 26 2008, 04:15 PM
Kiriman #11


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



QUOTE (taukey @ Sep 25 2008, 07:42 PM) *
hahahaha. aku baru terfikir jer ayat tu masa aku tulis reply. haha.


hahaha..tapi bahayanya taukey sebab ayat yang kita tulis secara spontan nilah biasanya jujur datang dari hati kita kan? hehehehe..tulah aku kalau nak tulis tak tau ape benda nak tulis, tapi bila dah start mengaran tu, susah pulak nak berenti ..hehehe..same jugak ngan cakap..aku nih boleh dikatakn sukalah bercakap..hehhe..merapu pun suka jugaklah..hehe..tapi kekadang yang kita bercakap spontan ni bahayanya tak boleh nak undur..kalau tulis, salah tulis boleh edit atau delete..tapi dah terlepas cakap? hmm..jawab lah sendiri


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 26 2008, 09:19 PM
Kiriman #12


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



ahhahaha. macam perahu jugak la kan. hahaha. ada lagi plak dah kata pepatah. kalau menulis ni masih boleh edit kecuali kat ruangan komen blog. hahaa. kena hati hati jugak ni. kalau kat forum jer boleh edit. kalau bercakap kena hati hati. kerana mulut badan binasa. naya nanti


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 30 2008, 05:52 AM
Kiriman #13


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



betul tu taukey..sekarang ni bukan boleh main.tulis blog pun ramai yang perhatikan..silap tulis masuk ISA macam raja petra tu.dua tahun kene ISA kan?huhu..macamanalah family dia nanti ek? kalau tu pulak, cuba fikir kalau family ada anak ramai dan hanya bergantung kepada si ayahnya..dan kerana silap atau terlepas tulis mengenai isu2 yang panas, si ayahnya kene tangkap dan masuk penjara..apa anak2 dan family tu nak makan nanti? macamana kehidupan family tu nanti? sungguh menyedihkan kalau nak difikirkan..so kepada kita semua para blogger, jomlah kita berhati2 dan beretika dalam menulis blog supaya kita semua selamat dan di jalan betul


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 14th November 2019 - 12:56 PM