IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> perempuan merokok, cool or whut??
mami
kiriman Nov 12 2008, 04:28 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 4-November 08
No. Ahli: 161



tell me more about this...


--------------------
_______________________________
montok dan anjal
tingkatkan keyakinan anda...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Nov 12 2008, 04:40 PM
Kiriman #2


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Not cool at all .. kelu aku mami kalau pompuan sebegini lalu depan aku .. satu tak manis dipandang dan dua yang bahayanya ganggu kandungan jika mengandung .. tue je yang aku tau .. tapi kalau bebudak muda yg merokok , rasa mcm nak tampar je , kureng asam .. vmad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mami
kiriman Nov 14 2008, 08:50 AM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 4-November 08
No. Ahli: 161



QUOTE (e_sentinel @ Nov 12 2008, 04:40 PM) *
Not cool at all .. kelu aku mami kalau pompuan sebegini lalu depan aku .. satu tak manis dipandang dan dua yang bahayanya ganggu kandungan jika mengandung .. tue je yang aku tau .. tapi kalau bebudak muda yg merokok , rasa mcm nak tampar je , kureng asam .. vmad.gif





rasanya..sekarg budaya tue pon org dah xpandang sangat kot essential,sb dah terlalu ramai...


--------------------
_______________________________
montok dan anjal
tingkatkan keyakinan anda...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Nov 14 2008, 08:58 AM
Kiriman #4


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



bagi saya kalau perempuan merokok ni kira hancus lah ciri2 kewanitaannya.. walau muka cun, body lawa nampak ayu sekali pon tp kalau isap rokok maka terus potong stim.. korak.gif


--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mami
kiriman Nov 14 2008, 09:33 AM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 4-November 08
No. Ahli: 161



yeh..hurm,not most of them kot yang berpikiran mcm tue...tp,itu hak masing2kan nk bepikiran mcm mn... rolleyes.gif


--------------------
_______________________________
montok dan anjal
tingkatkan keyakinan anda...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Nov 14 2008, 12:35 PM
Kiriman #6


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Sebagai seorang muslimah , memang tak ada hak utk itu .. sori mami , I tak suke pompuan merokok .. cuma jalang je buat gitu , sorry again ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Raja Kayangan
kiriman Nov 14 2008, 05:21 PM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 48
Sertai: 12-November 08
No. Ahli: 220



AKU TAKKAN DEKAT NGN POPMPUAN YG SMOKING...MMG AKU TAK SUKA TGK.... angry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Nov 16 2008, 11:58 AM
Kiriman #8


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your D®EamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



QUOTE (Raja Kayangan @ Nov 14 2008, 05:21 PM) *
AKU TAKKAN DEKAT NGN POPMPUAN YG SMOKING...MMG AKU TAK SUKA TGK.... angry.gif


Itu bro cakap, kalau perempuan merokok tu hampiri pada bro, bro nak buat apa pulak ? nak tampar ? ntah2 tersimpu malu. ekekek .mana tahu nanti jatuh cinta dengan perempuan merokok, lepas tu mana tahu bro boleh ubahkan dia untuk berhenti merokok. ahaks.

Apa brand rokok kesukaan perempuan ni ?


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Nov 16 2008, 12:02 PM
Kiriman #9


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your D®EamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



Mesti mami hisap rokok ni, takpun ada kawan mami perempuan yg hisap rokok. ahaks.
perempuan merokok ?> ahah, skrng dah trend, perempuan skrng anggap rokok tu mcm pakaian tambahan diorang.
biasanya perempuan merokok ni ada masalah tekanan dalam dirinyea, tak semua la, ada jgk terpengaruh dengan kawan, kadang2 diorang hisap rokok taNPA paksaan.
ada jgk diorang cakap hisap rokok ni, kerana mahu KURUS. Maklumla PETUA la konon2 nyea. perempuan kata la.

Ada jgk sesetengah lelaki yg suka perempuan hisap rokok, diorang akan ckp, "wow cool lah minah ni, aku rasa nak lebih
rapat lagi la dgn dia ", konon2 nyea la.

tapi kalau W.A pulak, jumpa orang mcm ni, W.A akan ckp, WOW hebatlah minah ni, boleh buat keluar ASAP ikut mulut tu.
Hik hik. ( sebenarnya tak hebat mana pun )

NObody perfect.....................




--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Haizeel bin Hash...
kiriman Nov 16 2008, 09:37 PM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 15
Sertai: 10-November 08
Daripada: Penang, Malaysia
No. Ahli: 199



Saya mmg x thn dgn bau asap! X kira la laki, pompuan, jantan ke tino ke.. Rokok mmg x cool. Bkn stakat x baik utk health, tapi "makruh" di sisi agama. mellow.gif


--------------------
I'm Proud To Be a Muslim!
HUSH Animation Production
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BudaK-MalaS
kiriman Nov 17 2008, 04:41 PM
Kiriman #11


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 37
Sertai: 16-November 08
Daripada: di atas bumi yg nyata
No. Ahli: 245



tapi aku tgk anak muda skrg terutama kat kl, selamba je fuss sana, fuss sini...
itu jalan terbaik untuk cepat kurus kot...
huhu..


--------------------
+ Berdiam diri tidak semestinya tidak berilmu. Jadilah seperti resmi padi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
munger
kiriman Nov 18 2008, 01:11 PM
Kiriman #12


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 184
Sertai: 18-November 08
Daripada: not at my desk
No. Ahli: 271



lbh kurang sama je aku rasa pandangan semua org terhadap mereka yg isap rokok..laki tgk pompuan isap rokok kita tgk len mcm..pompuan tgk laki isap rokok pon depa pndg smcm..last2 same je..yg buleh dibuat oleh org yg memandang just trs memandang @ lebih baik klu disertakan dgn nasihat skali..pendapat aku la

PS:aku pon isap rokok..tp slow2 la nk brenti..mungkin mkn masa la jugak


--------------------
budak2 men kotak..men kotak tepi sungai..oi bahaya tuh

Go to the top of the page
 
+Quote Post
WaKenaBeb
kiriman Nov 18 2008, 03:00 PM
Kiriman #13


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 425
Sertai: 16-November 08
Daripada: NegeriHangJebat
No. Ahli: 252



hanya lelaki yg hidung belang je suka pompuan mcm ne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eskep
kiriman Nov 18 2008, 03:45 PM
Kiriman #14


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 18-November 08
Daripada: Petaling Jaya, Selangor
No. Ahli: 269



Pada aku, perempuan merokok ni cam orang lelaki merokok gak, nak nampak bergaya. Kira cool la tu, kalau orang lain nampak... tapi bagi aku tak bergaya pun, tak best pun.

Tapi kalau nak jugak merokok, silakanlah... sapa2 pun, jangan susahkan orang lain dah.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
munger
kiriman Nov 18 2008, 05:15 PM
Kiriman #15


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 184
Sertai: 18-November 08
Daripada: not at my desk
No. Ahli: 271



QUOTE (eskep @ Nov 18 2008, 03:45 PM) *
Pada aku, perempuan merokok ni cam orang lelaki merokok gak, nak nampak bergaya. Kira cool la tu, kalau orang lain nampak... tapi bagi aku tak bergaya pun, tak best pun.

Tapi kalau nak jugak merokok, silakanlah... sapa2 pun, jangan susahkan orang lain dah.

xtau la pulak aku yg perokok laki@pompuan nih nk nmpk bergaya..maybe ade la yg mcm tuh dan xmungkin sume mcm tu..tp yg pasti aku isap rokok bukan sbb tuh..xdpt diceritakan..biarla kisah ni aku pendam jadikan kenangan je unsure.gif


--------------------
budak2 men kotak..men kotak tepi sungai..oi bahaya tuh

Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Nov 19 2008, 11:11 AM
Kiriman #16


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



dr segi gaya satu hal, kesan negatif kalau perempuan merokok ni ada effect kpd baby yg bakal dikandungnya bila berumahtangga nanti sbb effect dia bukan sakng.

cuba imagine, perempuan yg pregnant yg pakai maternity dress "MODERN MOM" tp tgh isap rokok.. nampak umpama dia tgh mendera atau membunuh babynya secara perlahan2.. sendiri mau hengat lar.

p/s: saya tak suka perempuan merokok, nampak mcm jahat.. shakehead.gif


--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bakteria
kiriman Nov 19 2008, 11:30 AM
Kiriman #17


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 159
Sertai: 18-November 08
No. Ahli: 273



laki ka pmpuan ka isap okok sama ja bahaya...dua2 tk kool...jom2 boikot rokok...


--------------------
Good 2 View Nice 2 Imagine

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Nov 19 2008, 10:03 PM
Kiriman #18


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,080
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



pompuan merokok? dia punya kualiti susu tiada vitamin c.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
munger
kiriman Nov 19 2008, 10:06 PM
Kiriman #19


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 184
Sertai: 18-November 08
Daripada: not at my desk
No. Ahli: 271



oo...ye ke..camne effect tu yek..sbb chem pe ek?


--------------------
budak2 men kotak..men kotak tepi sungai..oi bahaya tuh

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Nov 19 2008, 10:17 PM
Kiriman #20


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,080
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



tak bagus untuk baby menyusu kalo mak dia perokok. Asap hembusan perokok kalo sebelah malam sewajarnya tak leh ada dalam ruang rumah, kerana boleh menyebabkan masalah tidur berdengkur.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 18th November 2018 - 03:46 AM