IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
john77 buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
john77
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Lelaki
shah alam
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 13-March 17
Profil Dilihat: 2,405*
Kemunculan Terakhir: 12th March 2020 - 09:32 PM
Masa: Aug 5 2020, 12:35 AM
55 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

john77

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
14 Feb 2020
Hai semua,
bulan dpn aku ngn wife nak g umrah tapi aku tgk plan roaming ni mak aih mahal plak 38 ringgit sehari, korang time g umrah dulu pakai telco sana ke mcm mn? Taku ade emergency ke apa. bukan nk pakai sgt pun.
17 Jan 2020
Skang ni kalau kat mana - mana korang lagi suka pakai cash ke pakai ewallet?
28 Nov 2019
teknologi automotive skrang memang banyak dah dipertingkatkan.. cuma kan bagus kalau ada kereta yg boleh memandu sendiri masa situasi2 cemas atau bahaya.. mungkin kereta tu semi autonomous, so bila ada bahaya kt depan, dia boleh detect dan bagi isyarat kt kita utk kereta tu jadi autonomous so dia yg drivekan dgn cara yg betul.. sebab kdg2 ada org yg bila cuak, atau cepat gelabah, dia jadi tak tentu arah kalau ada apa2 bahaya atas jalan dll, sebab tu functionnya kereta mcm ni kalau wujud..
14 Nov 2019
haritu masa g hospital, ada terdengar sorang mamat ni, dia ada tumor, tapi doc kata tak boleh nak rawat kt sini sbb kekangan alatan dgn pakar.. buntu dah dia.. kesian sgt tgk.. kalau korang ada kt tmpt dia, apa korang akan buat?
17 Apr 2017
Hai semua. aku nak masok rumah baru sebelom raya ni..so nak beli barang2 penting sikit utk rumah..barang yang tak cukup lagi mesin basuh dan peti ais.harga aku tak kisah sangat, yg penting bole tahan lama dan kalau rosak sparepart senang nak repair.aku nak survey dlu apa brand yg okay sebelom pi shopping.
Pelawat terakhir
john77 tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk john77.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 5th August 2020 - 12:35 AM