IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Seluar Koyak Lutut -> BODOH
taukey
kiriman Sep 21 2008, 12:13 PM
Kiriman #21


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



hahahaha wezoomattack ko guna seluar jean koyak ke? aku tak pernah beli lagi seluar seluar macam tu. seluar jean pun paling paling pun faded tapi tak koyak. tu jer "fesyen" aku berani pakai. biasala sekarang jeans mudah nak faded terutama bahagian lutut. yang koyak tu aku dah tak guna dah. tak pernah ingin nak pakai


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Sep 21 2008, 01:25 PM
Kiriman #22


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your DŽEamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



QUOTE (taukey @ Sep 21 2008, 12:13 PM) *
hahahaha wezoomattack ko guna seluar jean koyak ke? aku tak pernah beli lagi seluar seluar macam tu. seluar jean pun paling paling pun faded tapi tak koyak. tu jer "fesyen" aku berani pakai. biasala sekarang jeans mudah nak faded terutama bahagian lutut. yang koyak tu aku dah tak guna dah. tak pernah ingin nak pakai


Setakat ni aku belum pakai lagi seluar koyak,Semua seluar aku original semua cukup kain. Bro,kalau nak disebutkan seluar koyak kat lutut ni,.,

QUOTE
tapi itu kan fesyen? Huh ? Fesyen ? Itu slera masing2.


Aku cuba tanye pulak pendapat korang,adakah itu fesyen ? Sesetengah pendapat orang kata itu adalah fesyen bro, selera masing. Isu seluar koyak kat lutut dah lama dah. Lapuk pun dah. Cuba nak up kan balik,kategori koyak, koyak banyak,koyak sikit,kotak seinci. Haha. mcm2 lagi la. kalau nak di ikutkan la, Zaman rock dulu ta kirala band rock ke,peminat rock ke ramai yang pakai jeans macam tu...cuma lagi sendat.sendat dan koyak, lagi dahsyat. Aku tau korang memang tak minat rock punyea. Kalau korang minat rock,korang takkan ckp tu, selera masing2. Heh!Memang aku tak nafikan Orang kita mudah sangat mengikut. Apa diorang peduli kalau korang tegur pun. diorang akap cakap.Kubur2 lain ( inilah perkatan selalu dikuarkan apabila ditegur ) I think most parents will voice out the same opinion on that faded-torn jeans.. tongue.gif , but I like it too...so casual and sensational rolleyes.gif

p:s Kalau seluar koyak teruk sangat . Aku wat jadi lap kaki je..


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Sep 21 2008, 01:36 PM
Kiriman #23


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your DŽEamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



QUOTE (hexagold @ Sep 21 2008, 11:27 AM) *
Kalau keluar pakai seluar koyak kat lutut boleh bawa sembahyang ke? Kalau kat surau tak ada kain pelekat macam mana? Dulu masa kecik aku ada seluar koyak kat lutut konon nak fesyen, tapi bila mak aku basuh terus jadi seluar pendek, pakai kat rumah ajelah. Sampai sekarang aku tak pakai seluar koyak kat lutut, sebenarnya ni meniru identiti barat ni.Tapi fesyen masing-masing ok.


Koyak mcm mana ? banyak mana ? banyak ni ke ?

Young meet old



Mcm yg aku ckp la.kategori koyak ni banyak,koyak siki,koyak kecil,koyak besar dan senagkatan dengan KOYAK.sebab kita cakap dalam forum,kita tak nampak besar mana TS gambarkan KOYAK tu.Semua fesyen yg buruk2,aku tak dinafikan memang datang dari dunia barat. bayangkan kalau anda memakai jeans zaman rock kapak..pasti feedback orang tua anda lebih ekstrim... tongue.gif


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 21 2008, 05:30 PM
Kiriman #24


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



hahaahaha..sekarang ni kan makin pelik..makin nak balik ke zaman jahiliyyah..kalau dulu masa 70an, semua nak besar2..baju besar..kolar besar tak ingat, kaki seluar besar..tapi sekarang dah terbalik..semua nak yang makin kecik...seluar tu kalau boleh ketat samapi nak pakai pun berhati2 takut koyak..kalau baju tu pulak yang sesingkat mungkin..lelaki ke pompuan same jer..kalau pompuan tu, baju lagi kecik dan ketat lagi bagus..lagi suka orang tengok..bodoh...dah orang tengok pastu kene rogol marah..padahal dia yang duk tarik mata si perogol tu untuk rogol dia..cuba pakai purdah, mau gerun perogol tu nak masuk rapat..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 21 2008, 09:28 PM
Kiriman #25


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



baju kemeja dulu kolar dia panjang sikit. lengan mesti mau lipat. seluar mau besar kat bawah. hahaha. tu fesyen. kalau setakat koyak macam tu webzomattack aku rasa takder masalah. tu seluar lama mesti koyak gitu. kalau beli baru terus koyak macam tu memang aku tak beli terus. hahaha. sebab aku akan rasa kain dia takkan tahan lama


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 21 2008, 11:25 PM
Kiriman #26


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



hahaha..alaa taukey, ape susah..beli seluar jeans dari siam yang sehelai dalam RM25 tuh, pastu koyaklah nak koyak besar mana pun..senang..takyah nak halang2..budak2 sekarang lagi kita halang lagilah diorang nak..lagi diorang suka kalau berjaya buat ape yang dilarang dengan jayanya..tak ada sedikit pun perasaan insaf atau nak berubah..lagi teruk tuh, siap pikir macamana nak buat lagi teruk..memang zaman jahiliyyah betul..huhuhu


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 24 2008, 12:39 PM
Kiriman #27


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



hahahahaha. ada ke seluar jeans RM25. hahaha. boleh jual kat ebay atau lelong tu. hahaha. boleh buat duit lagi ni. orang kata apa teknik dropshipping. tapi aku dah jarang lihat orang guna seluar seluar koyak zaman sekarang ni. sebab zaman rock dah berlalu. mungkin ada tapi tak aku belum lihat lagi. sekarang zaman metroseksual. semua nak smart dah..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
2 pengguna membaca topik ini (2 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 18th September 2019 - 12:54 AM