IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
milooaiss buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
milooaiss
Percubaan
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 29-April 13
Profil Dilihat: 1,216*
Kemunculan Terakhir: 16th September 2014 - 07:42 PM
Masa: Sep 19 2019, 06:20 AM
8 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

milooaiss

Member Rasmi


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
10 Sep 2014
hye, sini ade sape2 yg suka post gambar OOTD kt facebook atau instagram? aku ni nk create satu tajuk baru iaitu 'WOTD' (watch of the day) atau 'WOTM' (watch of the month) dh.. hihi jd stiap org pon dpt tunjuk jam tangan diri lah. aku nk beli jam tangan Tag Heuer dh lama dh, tp mahal sgt eh. korang tau x kebelakangan ni ade apa pe promosi atau pertandingan yg blh dpt jam tangan ni x? huhu
24 Feb 2014
hye smua! member i bg tau bhw british council akan mengadakan fair pendidikan dkt penang eh!! ade sbyk 33 booths. best lah! blh p ambik informasi2 atau tanya soalan. sbb i x tau nk masuk uni ape skrg nie, rasa susah nk pilih tau. i nk ambik course medic lah. korang ade apa pe cadangan x? blaja kat dlm negara lebih best atau luar negara?
29 Apr 2013
korang pernah pigi x phuket? mmg cantek lah island ni, i pon x pernah pigi lg. cuma tengok gambak cousin i jer. dh byk thn rancang nk pigi tp smua gagal
kali ni mmg nk pigi dh! rancang pigi bersama keluarga i pd bln depan. keke
blh x intro ckit tempat yg famous kat sana? dn jgk flight yg paling baloi, ataupun paling murah..
oh ya, dn lg satu, biasa korang suka bawa wang tunai ker kad kredit? yg mana satu lg senang? kalo kad kredit, kena pigi buat satu dh..
Pelawat terakhir
milooaiss tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk milooaiss.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 19th September 2019 - 06:20 AM