IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )


abg burger
Posted on: Nov 11 2008, 10:48 AM


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 10-November 08
No. Ahli: 198


QUOTE (mat.g @ Oct 30 2008, 08:52 AM) *
beli LCD TV yg super big ni bukan setakat nak layan siaran TV atau Astro je, yg bestnya untuk layan game PS2/PS3.. pastu layan movie DVD atau nak best lagi yg terkini BlueRay yg qualiti gambar mak datuk punya lawa.. sakg ni takyah beli2 DVD hanya download movie DVDRip drp internet yg berlambak2 tu pastu terus play guna media/harddisk player.. dah takyah nak burn ke DVD. cool.gif


1st post.
betul tu. main psp pun boleh.
  Forum: Cakap Produk Elektrik, Elektronik & Digital · Post Preview: #3464 · Replies: 41 · Views: 59,500


New Posts  Susulan baru
No New Posts  Tiada susulan baru
Hot topic  Topik panas (Baru)
No new  Topik panas (Tiada baru)
Poll  Undian (Baru)
No new votes  Undian (Tiada Baru)
Closed  Topik dikunci
Moved  Topik dipindah
 

Versi Ringkas Masa sekarang: 3rd October 2022 - 09:25 AM