IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
melor buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
melor
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 24-June 09
Profil Dilihat: 927*
Kemunculan Terakhir: 1st September 2009 - 09:35 AM
Masa: Dec 13 2017, 09:09 PM
12 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

melor

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
13 Jul 2009
salam

sape tau buat Proxy Server under windows 2000 Server..

teman dah buat tapi tak jadi ....nie laman web yg teman buta skrg nie http://www.youngzsoft.net/ccproxy/install.htm

------asik kuar error mail proxy setup fail------
9 Jul 2009
mana pun sama baik laki atau pun perempuan

1)Kalau pompuan kata : oklah wak,kita sembang lain
kali yek.
Maknanya : dah le tu...maleh dah nak sembang ngan
ko..boring!

2)Kalau pompuan kata : tak pe,saya tak kisah..
Maknanya : sape kata aku tak kisah?

3)Kalau pompuan kata : kita kawan aje lah ekk..saya
memang suka kat awak tapi
saya suka sebagai kawan je
Maknanya : aku memang tak nak kat ko..kalo cakap
kang penyek plak muka tu..

4)Kalau pompuan kata : eh....u call ekk?i tak de
receive call dari u pun...
Maknanya : memang no ko naik tapi saja aku malas
nak jawap

5)Kalau pompuan kata : lain kali je la kita keluar,i
bz la sekarang ni...nanti i
free i call u ,kay?
Maknanya : aku tak nak keluar ngan ko,tak reti2
bahasa lagi ke?

6)Kalau pompuan kata : i sebenarnya tak la memilih
sangat.
Maknanya :sape kata aku tak memilih....please. .kalo
nak makan pun harap aku belanja,boleh
blah la...

7)Kalau pompuan kata :i tak kisah penampilan u
macamana pun
Maknanya : ya Rabbi!selekehnya pak we aku...

8)Kalau pompuan kata : lain kali kita keluar lagi
ekk?i kena balik balik cepat
la...ada hal...
Maknanya : inilah first and last aku keluar ngan
ko...

9)Kalau pompuan kata :saya suka lelaki yg mcm ni...
mcm tu..bla...bla. ..bla...
Maknanya : excuse me!ciri2 tu tak de kat ko..so..
paham2 sendiri la

10)Kalau pompuan kata : u keje kat mana?as what?
Maknanya :kalo setakat keje ntah hapa2 tak payah
le ngorat aku...

Pelawat terakhir


6 Aug 2009 - 10:53


25 Jun 2009 - 11:00


24 Jun 2009 - 9:07

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk melor.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 13th December 2017 - 09:09 PM