IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
Kathy K buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
Kathy K
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Perempuan
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 7-June 14
Profil Dilihat: 1,240*
Kemunculan Terakhir: 11th May 2017 - 03:44 PM
Masa: Oct 15 2019, 03:15 PM
39 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

Kathy K

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
10 May 2016
any idea cara nk menghilang kegatalan di bawah v saya ..saya tak tahu laa setiap kali slps saya period bhgn saya v tu mula gatal..dh mcm aku beli famine wash ,jamu dn mcm lagi..klw ada tips tradisional ka atw cream jankitan gatal2 boleh laa share tips korg.. happy.gif
4 Apr 2016
Ramai org minat iphone, ramai jugak minat samsung!! masing˛ ade peminat masing˛.. tp kwn˛ aku ramai nk beli S7edge ni, diorng cakap murah betul ke? yang aku tahu phone baru keluar comfirm mahal biggrin.gif
29 Mar 2016
klo pernah dengar First Gold Plan celcom ? sy nak tukar plan baru..
coverage First Gold Plan lembab tak ?
klw arae bangi line ok tak guna plan first gold
harap2 laa first gold ok je dan klw harga murah lagi ok
22 Jun 2015
saya sudah guna D company plan 5 tahun lebih lah. dan sentiasa guna package Rm1 30mb. tapi saya rasa coverage tu jadi tak ok lah. bayar Rm3 untuk loading saja sekarang. dan penting tu call rate. terlalu tinggi lah. Rm0.36. tak berani nak buat phone call pun. dan saya jarang dapat promotion macam kalau reload hingga satu amount akan dapat free airtime. promotion ni jarang dapat. guna 5 tahun lebih lah. rasa tak berbaloi. nak cari prepaid plan yg lebih berbaloi dan berpatutan.
23 Mar 2015
Aku ada baca article pasal S6 nak launch dah worldwide 10 April ni. So teringin nak tahu apa yg Samsung nak offer for promotion sbb aku pernah guna S5. Bg korang lah, in every aspect of both phone, mana yg lagi bagus? S6 ke Ip6?
Pelawat terakhir
Kathy K tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk Kathy K.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 15th October 2019 - 03:15 PM