IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> anak kencing toto
weiyaow
kiriman Sep 15 2022, 09:01 PM
Kiriman #21


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 77
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,463



QUOTE (sunflo0303 @ Sep 15 2022, 08:54 PM) *
Btul awkk.. Function tu utk buang bakteria lbih banyakk. So lagi bersih baju kita tau

dlm washer ni siap ada stainmaster skali kan? mcm2 la dah siap dlm washer nii. tinggal tekan2 je tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Sep 16 2022, 01:27 PM
Kiriman #22


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 140
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



QUOTE (weiyaow @ Sep 15 2022, 08:59 PM) *
tu yg sronok kann. kalau x,, msti garu kepala je hahaha. tpi bgus la guna cold water pun banyak bakteria bleh hilang

Yaa. lgi sng sbb kalu nak keluarkan dri washer pun kita tkde la kena berhati2 mcm kita guna air panas hehe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Sep 16 2022, 01:29 PM
Kiriman #23


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 140
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



QUOTE (weiyaow @ Sep 15 2022, 09:01 PM) *
dlm washer ni siap ada stainmaster skali kan? mcm2 la dah siap dlm washer nii. tinggal tekan2 je tongue.gif

Yepp. Stainmaster tu pun pnting jgak lgi lgi kalau yg nak elak guna bleach.. Ha function ni safe untuk baju. Klu nk survey lbih bleh check model NA-V11FX2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zizi_zack
kiriman Sep 17 2022, 02:59 PM
Kiriman #24


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 107
Sertai: 29-March 17
No. Ahli: 2,709



QUOTE (sunflo0303 @ Sep 15 2022, 08:54 PM) *
Btul awkk.. Function tu utk buang bakteria lbih banyakk. So lagi bersih baju kita tau


teringin pulak rasa nak beli sebab saya ada baby kecik. kulit dia sensitif so kena make sure baju dia bersih. kalau guna washer ni senang memang terjamin bersih
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 29th November 2022 - 11:26 PM