IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
melindaapang buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
melindaapang
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 7-May 13
Profil Dilihat: 6,792*
Kemunculan Terakhir: 8th September 2022 - 11:37 PM
Masa: Oct 6 2022, 11:52 AM
68 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

melindaapang

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
8 Sep 2022
Hi korang. Nak mintak tips sikit. Anak aku ada satu toto kesayangan ni tau. Walaupun dia tido atas katil tapi dia tetap nak lapik jugak toto kesayangan dia tu. Soooo disebabkan dia selalu terkencing malam, aku dah pernah lapik plastik tapi dia tak boleh tido. Jenuh lah seminggu kdg 3/4 kali nak kena basuh toto dia sampai mesin aku jemmmm berasap! Laki aku mmg nak beli mesin baru so mesin apa agak2 yg boleh kerap basuh toto dia around 8kg beratnya. kalau boleh biarlah yg ada brand so that tahan lama sikit nak berbaktı utk toto anak aku tu.
12 Aug 2022
aku saja lah nak tanya. korang kalau isi minyak kan, takkisah lah kereta ke motor, korang pilih ron95 ke ron97? korang tengok harga ke, tengok brand ke tengok benefits? cecite sikit.
23 Jul 2022
Hi korang, macam mana ek korang basuh lingeries korang? guna tangan ke washung machine utk maintain kan shape dan lembut? ada tips ke ape2 x? thanks!
24 Jan 2020
Guys, just nak tanya pendapat. Telco mana yg jadi pilihan korang untuk 5G? Korang tengok based on current network, atau test diorang kt langkawi ke macam mana?
11 Jan 2020
Hai semua.. Just nak share satu news yg I ada baca pasal TM nak buat 5G kendiri atau lebih senang panggil as stand alone, yg sememangnya yg pertama kt Malaysia.. Kiranya mereka yg pertama nak buat 5G guna stand alone instead of guna non stand alon eyg mostly semua telco skrg tgh nak gunakan.. How cool is that?!
Pelawat terakhir
melindaapang tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk melindaapang.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 6th October 2022 - 11:52 AM