IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> First gold
kepler123
kiriman Feb 12 2016, 02:23 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



Korang tau pelan first gold ada tawaran hebat dari 2 Feb hingga 31 March ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pchanesuan
kiriman Feb 13 2016, 11:22 AM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 21-December 13
No. Ahli: 2,489



QUOTE (kepler123 @ Feb 12 2016, 02:23 PM) *
Korang tau pelan first gold ada tawaran hebat dari 2 Feb hingga 31 March ??



Apa tu?? tak faham la.. cerita byk sikit..
pelan first gold tu ce lcom ke??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Feb 14 2016, 12:22 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



QUOTE (pchanesuan @ Feb 13 2016, 11:22 AM) *
Apa tu?? tak faham la.. cerita byk sikit..
pelan first gold tu ce lcom ke??


Celcom first gold plan ada 10gb data , unlimited calls & sms utk semua network.
Promosi ni hingga 31 march 2016.
Siapa yg minat kena cepat pi sign up.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Feb 14 2016, 01:25 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



QUOTE (kepler123 @ Feb 14 2016, 12:22 PM) *
Celcom first gold plan ada 10gb data , unlimited calls & sms utk semua network.
Promosi ni hingga 31 march 2016.
Siapa yg minat kena cepat pi sign up.



10GB data bill utk setiap bulan tentunya mahal.
Saya guna 1GB data perlu bayar lebih RM80 tiap bulan.
10GB macam byk la, tak bleh habis guna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pchanesuan
kiriman Feb 14 2016, 01:27 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 21-December 13
No. Ahli: 2,489



QUOTE (kepler123 @ Feb 14 2016, 12:22 PM) *
Celcom first gold plan ada 10gb data , unlimited calls & sms utk semua network.
Promosi ni hingga 31 march 2016.
Siapa yg minat kena cepat pi sign up.


Bestnya ada 10GB data, unlimited calls & sms utk semua network.
Apa lagi yg bleh dpt lepas sign up pelan ni??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Feb 14 2016, 04:47 PM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



QUOTE (Kathy K @ Feb 14 2016, 01:25 PM) *
10GB data bill utk setiap bulan tentunya mahal.
Saya guna 1GB data perlu bayar lebih RM80 tiap bulan.
10GB macam byk la, tak bleh habis guna.


Data yg tak habis guna bleh carry forward ke bulan depan. Paling maximum 5GB.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Feb 14 2016, 04:48 PM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



QUOTE (pchanesuan @ Feb 14 2016, 01:27 PM) *
Bestnya ada 10GB data, unlimited calls & sms utk semua network.
Apa lagi yg bleh dpt lepas sign up pelan ni??



Ada unlimited streaming for yonder , setiap hari sabtu dan ahad ade extra data 1.25GB.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pchanesuan
kiriman Feb 14 2016, 06:06 PM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 21-December 13
No. Ahli: 2,489



Bagusnya pelan ni , carry forward data juga bleh. Telco company lain macam x ade fungsi carry forward.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Feb 14 2016, 06:07 PM
Kiriman #9


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



nak tau lebih lanjut bleh tengok gambar ni

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Feb 14 2016, 06:16 PM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



Memang suka pelan ni, terima kasih for share semua ni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zaki
kiriman Jun 16 2016, 01:15 PM
Kiriman #11


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 10
Sertai: 11-April 16
No. Ahli: 2,593



sudah sign ni package ni. i tak akan tukar lagi telco sebab ni memang cukup untuk i
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CinCinKu
kiriman Jun 18 2016, 10:24 AM
Kiriman #12


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 18-June 16
No. Ahli: 2,617



Pelan first gold ni sampai diteruskan sampai akhir bulan ni je tp I harap dia extend lg nnti. I masih ragu2 ttg pelan ni sebb harap lumba lari telco di malaysia akn bertetrusan, ms tu mesti pelan2 ni lg menarik. Lgpun yg umobile tu Cuma rm70 tp 7gb, agak risau nnti ramai subscribe celcom linenya lembab nnti. i ingin tunggu lg ni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abang Jib
kiriman Aug 28 2016, 11:18 PM
Kiriman #13


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 17
Sertai: 17-June 16
No. Ahli: 2,615



QUOTE (kepler123 @ Feb 12 2016, 02:23 PM) *
Korang tau pelan first gold ada tawaran hebat dari 2 Feb hingga 31 March ??


ade lgi skrg , rolleyes.gif rolleyes.gif lagi celcom akn cuma awak unlimited whatsapp & wechat. speed laju
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abang Jib
kiriman Aug 28 2016, 11:20 PM
Kiriman #14


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 17
Sertai: 17-June 16
No. Ahli: 2,615



QUOTE (kepler123 @ Feb 14 2016, 04:48 PM) *
Ada unlimited streaming for yonder , setiap hari sabtu dan ahad ade extra data 1.25GB.


paling hebat tu plan ni xde contract. gi mane cari ni....murah lgi banyak benefits gedik.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abu hassan
kiriman Aug 29 2016, 07:12 AM
Kiriman #15


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 17
Sertai: 29-August 16
No. Ahli: 2,637



QUOTE (Abang Jib @ Aug 28 2016, 11:18 PM) *
ade lgi skrg , rolleyes.gif rolleyes.gif lagi celcom akn cuma awak unlimited whatsapp & wechat. speed laju

Plan first gold ade lgi sampai bila? ako pun ingin tukar ni ....mexiiii ni dah la .mahal lagi internet lambat gila mad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abu hassan
kiriman Aug 29 2016, 07:14 AM
Kiriman #16


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 17
Sertai: 29-August 16
No. Ahli: 2,637



QUOTE (Abang Jib @ Aug 28 2016, 11:20 PM) *
paling hebat tu plan ni xde contract. gi mane cari ni....murah lgi banyak benefits gedik.gif


betol confirm xde contract bro? ari tu dengr je mexi saje ade plan yg xde contract , ako x tau ni first gold pun xde contract. kalau begitu . ako janji akn tukar nanti hahahah
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zabanya
kiriman Aug 29 2016, 04:38 PM
Kiriman #17


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 13
Sertai: 6-January 16
No. Ahli: 2,581



QUOTE (Abang Jib @ Aug 28 2016, 11:20 PM) *
paling hebat tu plan ni xde contract. gi mane cari ni....murah lgi banyak benefits gedik.gif


Apalah, skrg semua postpaid plan pun dah takde contract lagi. Unless korg sign up dgn phone sekali.


QUOTE (Abu hassan @ Aug 29 2016, 07:12 AM) *
Plan first gold ade lgi sampai bila? ako pun ingin tukar ni ....mexiiii ni dah la .mahal lagi internet lambat gila mad.gif


Takde tarikh tetap. tak sure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abu hassan
kiriman Aug 30 2016, 06:40 AM
Kiriman #18


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 17
Sertai: 29-August 16
No. Ahli: 2,637



QUOTE (Zabanya @ Aug 29 2016, 04:38 PM) *
Apalah, skrg semua postpaid plan pun dah takde contract lagi. Unless korg sign up dgn phone sekali.




Takde tarikh tetap. tak sure

ade o ... ako check website tadi, yg cuma wechat& whatsapp tu smpai bulan 10 . RM 80
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abang Jib
kiriman Aug 30 2016, 06:45 AM
Kiriman #19


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 17
Sertai: 17-June 16
No. Ahli: 2,615



QUOTE (Zabanya @ Aug 29 2016, 04:38 PM) *
Apalah, skrg semua postpaid plan pun dah takde contract lagi. Unless korg sign up dgn phone sekali.




Takde tarikh tetap. tak sure


ya betol , tapi smua plan tu pun mahal ,dah compare , celcom yg paling banyak benefits. signal pun kuat juga
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zabanya
kiriman Aug 30 2016, 10:12 AM
Kiriman #20


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 13
Sertai: 6-January 16
No. Ahli: 2,581



QUOTE (Abu hassan @ Aug 30 2016, 06:40 AM) *
ade o ... ako check website tadi, yg cuma wechat& whatsapp tu smpai bulan 10 . RM 80


Ye ke? Rasanya, lps bulan 10 pelan ni akan jadi pelan yg paling teruk. Apa2 manfaat pun dah cancel.


QUOTE (Abang Jib @ Aug 30 2016, 06:45 AM) *
ya betol , tapi smua plan tu pun mahal ,dah compare , celcom yg paling banyak benefits. signal pun kuat juga


Digi ok jugak, walaopun harga sama tapi weekdays data sebanyak 7gb.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 24th July 2019 - 08:37 AM