IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
bazaoyu buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
bazaoyu
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 17-March 13
Profil Dilihat: 1,715*
Kemunculan Terakhir: 30th November 2018 - 05:04 PM
Masa: Dec 13 2018, 03:12 AM
58 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

bazaoyu

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
19 Nov 2018
I beli charger phone dari online. Sudah transfer duit tapi barang tak sampai2 dan tak boleh cancel order. Macam mana mau buat?
31 May 2018
Hiii..


Aku nak cerita perkara yang terjadi kat aku semalam. Aku naik LRT. Berasak sana sini. Then ada sekumpulan bangla ni. Ya Tuhannn.. Bau badan dia . Bau bawang! Aku dah lah puasa. Pening kepala aku... Hmmm. Wajar kah aku bawak sheildtox untuk dorang?? Hmmm.
11 Oct 2016
Iphone bertuah???ha...mesti korang x caye kan?aku pun x caye sebenarnye...tapi aku dapat email dari www.bluecube.my untuk registration pre order hari tu....aku antara yang bertuah lah!!!!!!!!! rclxm9.gif
19 May 2016
ada x siapa bleh bagitau aku apa data roaming?
kawanku panggil aku guna roaming ni masa gi melancong kat sri lanka..apa tu kegunaannya?
18 Mar 2013
sape sini ade buat business ke? mcm business kecik.. sebab sy tgh plan nak bermula buat satu online company dgn adik sy.. nak jual accessories hp.. huhu~
kerja kat rumah aje, lebih senang kan? jadi nak tanya, ade apa pe tips x?
Pelawat terakhir
bazaoyu tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk bazaoyu.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 13th December 2018 - 03:12 AM