IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
MissSheety buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
MissSheety
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 27-March 17
Profil Dilihat: 424*
Kemunculan Terakhir: 7th September 2019 - 11:35 PM
Masa: Oct 23 2019, 11:55 PM
13 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

MissSheety

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
27 Mar 2017
Hai, nak mintak pandangan berkenaan telco business plan mana yang sediakan quota yg sesuai untuk yg buat online business..company banyak guna quota untuk promote brang jualan dan create iklan. Selain tu selalu hubungi client2 berkenaan bisnes..Staff dalam 8 orang sekarang.Ada jgak suggestion mcm Digi,Maxis dan Celcom..Mungkin bole kongsi yg mn dah penah guna plan2 ni..Lg senang dgr dari org yg dah guna dari pergi centre sbb nnt mulut manis je..Takot dah beli nnt indah khabar dari rupa je..
Pelawat terakhir
MissSheety tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk MissSheety.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 23rd October 2019 - 11:55 PM