IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
sHäm buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
sHäm
Eksekutif Senior
Umur tidak diketahui
Lelaki
Utara
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 7-November 08
Profil Dilihat: 19,018*
Kemunculan Terakhir: 31st August 2016 - 11:39 AM
Masa: Oct 21 2017, 06:13 PM
1,147 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

sHäm

Moderator

****


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
21 Jun 2010
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pernah main Solitaire? Alahh .. main daun terup dalam Windows tuuu ... haha .. nak main dalam handphone tak? Paragon Software Group menawarkan Solitaire Games (ori nih) untuk anda sempena Piala Dunia 2010 dan boleh dimuat turun mulai sekarang sehingga 11 Jun 2010 (promosi tamat/Piala Dunia tamat).

Permainan ini menyokong semua platform handphone:
  • Symbian S60
  • BlackBerry
  • Java
  • Windows Mobile

Dapatkan melalui:

1- Klik link berikut untuk ke laman promosi: http://adf.ly/3MxC
2- Lihat pada penjuru atas sebelah kanan (imej spt. dibawah) dan klik "SKIP AD >"



3- Pilih platform handphone anda, masukkan email dan klik butang "Get free"



4- Pada page seterusnya, klik butang "Checkout"



5- Seterusnya anda diminta mengisi Shipping Details .. hehe, hentam aje, tapi setiap column yang diboldkan mesti diisi, isi apa2 aje cuma pada Payment Options, pilih USDollar untuk currency dan payment option pilih CASH. Last sekali klik pada butang "Next"
6- Page seterusnya, scroll sampai bawah dan klik butang "Complete purchase"



7- License key dan download link akan dipaparkan pada page berikutnya.



8- Install trial version, masukkan license key yang anda terima dan ia akan diaktifkan menjadi Full Version.

Enjoy .. smile.gif
18 Jun 2010
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.



Sempena Piala Dunia 2010 yang sedang berlangsung sekarang ini, Kaspersky Labs menawarkan lesen percuma untuk Kaspersky Mobile Security 9 untuk semua. KMS 9 menyokong platform berikut:

* Symbian OS 9.1, 9.2, 9.3, 9.4 Series 60 (Nokia smartphones only)
* Microsoft Windows Mobile 5.0, 6.0, 6.1, 6.5

Dapatkan melalui tips berikut:

1- Klik link berikut untuk ke laman promosi: http://adf.ly/3HCr
2- Lihat pada penjuru atas sebelah kanan (imej spt. dibawah) dan klik "SKIP AD >"



3- Lihat imej dibawah, pada step pertama (1) anda diberi 3 cara untuk download KMS 9 installer, tetapi sila pilih cara ke-3 kerana ia paling mudah dan cepat. Seterusnya, pilih OS/Platform/model handphone anda untuk download KMS 9 installer.



4- Install dan activate menggunakan lesen yang diberi (rujuk imej diatas pada step kedua (2).

Itu aje .. enjoy biggrin.gif
1 May 2010
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Google menawarkan pengiklanan percuma berharga RM100 melalui AdWords kepada pelanggan-pelanggan baru. Jika anda mempunyai sesuatu perniagaan/affiliates/servis untuk mendapatkan hits yang cepat dan berkesan, sila daftar dan dapatkan pengiklanan percuma ini. Setelah selesai setup maka iklan anda akan berada dalam senarai paparan Google Ads.



Dapatkan kupon anda di: https://services.google.com/fb/forms/myawcoupon1/?utm_medium=content&utm_campaign=Q210&utm_source=AdWords_Advertising_Ads_text

Note: Kempen ini sah untuk pelanggan baru Google AdWords sahaja.

Btw, affiliates seperti ClickBank tidak dibenarkan?? huh.gif
20 Apr 2010
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni posmen hantar surat yang agak istimewa kat aku .. hehe .. bukan surat cinta la .. terkejut gak tengok air-mail tu datang dari Google.Inc Hong Kong. Aku pun buka la nak tengok apa isi dalamnya, memang aku tak harapkan bayaran dari Google AdSense sebab mana cukup lagi nak request payout .. haha.

Hahh!! Dia bagi voucer percuma Google AdWord bernilai USD150 ... laaa, aku tau la apa itu Google AdWord tapi .. hehe .. kabur2 aje.

Jadi aku minta sesangat sesiapa yang tahu bagaimana nak guna Google AdWord ni, masa berjalan, offer ni valid 7 May ini aje ... jadi aku minta tolong sangat2.

Aku belum Google lagi detail tentang Google AdWord ni, aku letak kat sini pertanyaan nih kot2 ada yang mahir jadi cepat la sikit kan .. ok, tolong ye? Sambil2 tu aku nak try Google dulu ...... TQ.
5 Feb 2010
Assalamualaikum ..

Kita sembang kat sini je lah ye, bukannya penting sangat tapi sikit2 tu ader la .. haha.

Boleh tak cadangkan Blog Title yang sesuai? Sedap dengar sedap sebut cam tu la .. dah try macam list kat bawah nih tapi ntah la rasa janggal pun ada, dah ada yang guna pun juga ada ... huhuhu, tapi heran betul kenapa aku tertarik nak mulakan dengan perkataan "TECH" ... ehehe

Tech Fusion
Tech Metics
Tech Garage
Tech Vibes
Tech Vein
Tech Studio
Tech Addicts
Tech Stack
Tech Sense
Tech Stream

Dua perkataan aje dah cukup ..... korang cadangkan ye ... lain2 dari dalam list tu pun tak pe .. TQ
Pelawat terakhir


4 Apr 2015 - 6:25


25 May 2013 - 14:32


17 Jan 2011 - 10:53


25 Oct 2010 - 22:04


6 Feb 2010 - 22:24


24 Sep 2009 - 17:40


9 Sep 2009 - 4:06


13 Jul 2009 - 16:18


12 Jul 2009 - 9:02


12 May 2009 - 17:39

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk sHäm.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 21st October 2017 - 06:13 PM