IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

> Mengidam Perabot baru :P
cyclebin10
kiriman Apr 13 2016, 10:41 AM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



i nk deko rumah i dengan perabot baru, tp malas nk berjalan kesana kesini, minta candangan yang terbaik untuk deko atau cara mudah nk deko rumah kosong rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Susulan
cyclebin10
kiriman Apr 15 2016, 03:40 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



klau mcm tuh memang senang lah nk beli barang, tayah pening dgn charge penghantaran dan waranti, urusan pon bunyi mcm mudah je kau beli tongue.gif rumah ni kosong skit, tuh rase nk beli perabot ala² modern sempena rumah baru ni, pembayran secare bulanan memang berguna untuk aku yang nk beli brng secare bnyak ni, duit yang lebih boleh lah simpan untuk emengency, dpat gaji bulan² baru bayar untuk perabot smile.gif betul ta? hehehehee.. dah xcited nk beli guna flexi kredit..
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Kirim dalam topik ini


Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 25th August 2019 - 09:57 PM