IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> paklah tido lagi
padaiyappa©
kiriman Nov 8 2008, 07:47 PM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 392
Sertai: 8-October 08
Daripada: India
No. Ahli: 103













paklah tidur lagiiiiii


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Nov 8 2008, 10:03 PM
Kiriman #2


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Hmmm .. kalau bagi kopi secawan okay kot .. diorang served air sejuk je , ngantuk le kawan .. biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aina_sara
kiriman Nov 9 2008, 08:29 AM
Kiriman #3


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 418
Sertai: 12-July 08
No. Ahli: 5



bukan tido, tp paklah sedang pikirkan sesuatu kot.. 105.gif


--------------------
www.tupperclick.com
Simply good living solutions!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
publicManager
kiriman Nov 11 2008, 03:23 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 10
Sertai: 7-November 08
No. Ahli: 173



ni kes eksploitasi gambar niii....


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mencari
kiriman Nov 12 2008, 02:55 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 15
Sertai: 22-September 08
No. Ahli: 79



kenkadang pm ni nmpk mcm serabut ja..tension kot


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Nov 12 2008, 11:01 PM
Kiriman #6


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,156
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



pak lah kena ada ubat anti tido. Appa la cam ni, nanti sat pencen awai, leh la ghaib membuta


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aina_sara
kiriman Nov 12 2008, 11:04 PM
Kiriman #7


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 418
Sertai: 12-July 08
No. Ahli: 5



QUOTE (Mencari @ Nov 12 2008, 02:55 PM) *
kenkadang pm ni nmpk mcm serabut ja..tension kot


apa kawan x tension, sana sini pakat dok kutuk dia... da.gif

walau apapun, aku tetap penyokong setia paklah.. rclxm9.gif


--------------------
www.tupperclick.com
Simply good living solutions!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
muz
kiriman Nov 13 2008, 09:25 AM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 50
Sertai: 9-October 08
Daripada: penang
No. Ahli: 108



QUOTE (aina_sara @ Nov 12 2008, 11:04 PM) *
apa kawan x tension, sana sini pakat dok kutuk dia... da.gif

walau apapun, aku tetap penyokong setia paklah.. rclxm9.gif



aku rasa mungkin program 2 terlalu boring @ tak best lansung 2 yg pak lah boring.... ala geng pak lah pun manusia biasa je mcm kt jgk bl dgr ceramah je tiba2 rasa mengantok lbh2 ceramah agama...... aku cakap atas pengalaman diri sendiri jeeeeee jgn marah yee
Go to the top of the page
 
+Quote Post
padaiyappa©
kiriman Nov 13 2008, 02:33 PM
Kiriman #9


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 392
Sertai: 8-October 08
Daripada: India
No. Ahli: 103



Tapi bro paling ketara masa dengar khubah jumaat,,, itulah saat saat tidurt yang best


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Nov 13 2008, 03:41 PM
Kiriman #10


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (Padaiyappa @ Nov 13 2008, 02:33 PM) *
Tapi bro paling ketara masa dengar khubah jumaat,,, itulah saat saat tidurt yang best


Hmm .. ada 'benda' gayut kat mata tu ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kuro-Obi
kiriman Nov 13 2008, 06:36 PM
Kiriman #11


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 11-November 08
No. Ahli: 215



so what kalo pak lah tido pong...

p/s: aku bukan Umno
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carool_87
kiriman Feb 7 2009, 03:23 AM
Kiriman #12


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 168
Sertai: 25-January 09
Daripada: Melaka
No. Ahli: 629



biarla die nk tdo pun, pnt bkrja..jp sne snie perasmian,aktiviti n dll..korg jeles ar tue cz korg tdo org xmik gmbar..kn?hahaaha da.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
padaiyappa©
kiriman Feb 7 2009, 01:01 PM
Kiriman #13


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 392
Sertai: 8-October 08
Daripada: India
No. Ahli: 103



QUOTE (Carool_87 @ Feb 7 2009, 03:23 AM) *
biarla die nk tdo pun, pnt bkrja..jp sne snie perasmian,aktiviti n dll..korg jeles ar tue cz korg tdo org xmik gmbar..kn?hahaaha da.gif


saya nak komen sikit, memang betul cakap awak tu, tapi beliau sebagai perdana menteri malaysia orang pertama (Raja dah jadi tunggul)
beliau menjadi contoh pada rakyat yang dipimpin,,, sepatutnya beliau harus menanamkan sifat sifat positif pada rakyat, bayang kita meeting dengan bos kita, bos kita tengah present sesuatu, bos kita tidur, apa yang kita rasa ...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Feb 7 2009, 01:08 PM
Kiriman #14


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (Padaiyappa @ Feb 7 2009, 01:01 PM) *
saya nak komen sikit, memang betul cakap awak tu, tapi beliau sebagai perdana menteri malaysia orang pertama (Raja dah jadi tunggul)
beliau menjadi contoh pada rakyat yang dipimpin,,, sepatutnya beliau harus menanamkan sifat sifat positif pada rakyat, bayang kita meeting dengan bos kita, bos kita tengah present sesuatu, bos kita tidur, apa yang kita rasa ...

entah la pak lah ni..tunjuk la nilai2 murni yang baik2..ade plak tdo..
itu kononnya tak de mase nak tdo la tu...sibuk fikir hal negara..ape la...
kalau aku present projek boss tdo..aku empuk kepala dia ngan air cond office
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wandisini
kiriman Feb 7 2009, 04:08 PM
Kiriman #15


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 129
Sertai: 11-November 08
Daripada: Red Giant Selangor
No. Ahli: 217



DR M gak bagus...pnah ke nampak dia buat perangai cam pak lah ni


--------------------
>>>>>>>>>>> www.wandisini.net <<<<<<<<<<<<<<
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carool_87
kiriman Feb 8 2009, 04:15 AM
Kiriman #16


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 168
Sertai: 25-January 09
Daripada: Melaka
No. Ahli: 629



QUOTE (qifa_87 @ Feb 7 2009, 01:08 PM) *
entah la pak lah ni..tunjuk la nilai2 murni yang baik2..ade plak tdo..
itu kononnya tak de mase nak tdo la tu...sibuk fikir hal negara..ape la...
kalau aku present projek boss tdo..aku empuk kepala dia ngan air cond office




org tua...pam2 ar.. 105.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Feb 8 2009, 01:11 PM
Kiriman #17


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (Carool_87 @ Feb 8 2009, 04:15 AM) *
org tua...pam2 ar.. 105.gif


betul ke dia tdo ni.mane tahu kot jurukamera teramik mase dia nak fikir seketika ke..ape ke..bukan maksud dia tdo..secara tak sengaja snap gambar cam ni.

pak lah pon kena la peka ngan persekitaran..
ramai org amik gambar..
pastu majlis rasmi plak tu.
jgn la buat sesuatu yang boleh menimbulkan cakap2 belakang..
kena lebih peka...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Feb 8 2009, 03:11 PM
Kiriman #18


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Tidur LAH.... smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Feb 8 2009, 06:25 PM
Kiriman #19


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (B@zSh @ Feb 8 2009, 03:11 PM) *
Tidur LAH.... smile.gif

hahahahaha 24.gif
mmg tak boleh bLAH
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Feb 9 2009, 12:20 AM
Kiriman #20


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



Biasa kalau tengok Pak Lah tido ni teringat zaman Gusdur menjadi Presiden Indonesia.. beliau selalu tido dalam meeting tp sbb dia tu cacat penglihatan so ada la reasonnya... so Pak Lah lak apa cite?


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 16th September 2019 - 08:38 PM