IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
wandisini buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
wandisini
Eksekutif Junior
35 tahun
Lelaki
Red Giant Selangor
Lahir Nov-11-1983
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 11-November 08
Profil Dilihat: 11,744*
Kemunculan Terakhir: 18th August 2009 - 02:20 PM
Masa: Sep 19 2019, 12:06 AM
129 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo red_smalltomato
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

wandisini

Member Rasmi

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
24 Mar 2009
aku ada menerima tempahan cupcake kalu berminat boleh la jengah ke sini





22 Feb 2009
aku dapat addrs blog ni pas baca mazidul punya blog

kurang ajar betul la...sapa2 yg terrer hack tolong la hantar sebanyak virus yg boleh kat blog ni

kalu boleh antar viurs selsema burung sekali

http://id-top.blogspot.com/
18 Feb 2009
salam semua

aku jadi orang kedua bukak topik dlm kedai ni..yess...

masa kecik-kecik dulu atau masa kanak2 korang semua mesti da cita2 kan. sampai la dah anak sekarang ni, pa yg korang cita2 kan tu sampai tak atau jadi kenyataan tak..

aku..tak tercapai, kalu tak salah aku dulu cita2 aku jadi cikgu, sekrang jadi kerani je.hehe..tak tercapai akal mu langsung. aku tak ingat kenapa aku nak jadi cikgu dulu, munkin sbb kerjaya tu je paling dekat dengan kita..ye la..budak2 lagi. mana tau da jawatan pengarah syarikat, pembantu makmal ke

tapi masa aku kecik2 dulu, da kawan aku cita2 nak jadi komunis.hahahh...smpai sekarang aku ingat..

"mail kamu nak jadi apa" cikgu bertanya
"komunis cikgu, boleh tembak orang jahat"
suma tak gelak, sbb tak tau pa tu komunis...tapi aku rasa dia nak jadi askar, salah sebut tu
13 Feb 2009
sesapa da info pasal sukan berbasikal leh kongsi kat sini...

aku sebelum ni main futsal atau kekadang bola padang..tapi dah stop main sebab aku mengalami kecederaan di bahagian miniscus lutut aku..so tak leh la nak aktif main lagi....kurang2 setahun baru baik cedera ni..memang tak leh la nak berlari, melompat sekarang ni..keupayaan bersukan mula terhad..

jadi sekarang ni aku makan, tido, keje, balik keje, mandi, tido...ulang2 je...
dah tak mampu lagi membuat gerakan2 menarik, hantaran menarik dan juga ditipu dek skill kawan2 lain...
sesapa yg rajin main futsal musti faham perasaan aku..mesti dengki tengok kawan2 main kan...sedih woo

so sekarang, aku terfikir nak main basikal la, tapi bukan la secara serius..buat keluar peluh je jadi la

aku nak tau camna kretiria memilih basikal....basikal brand pa yg best n baik? ...jenis mana yg syok main, off road ke on road?
20 Nov 2008
to all MU fan



Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching up up up!

Just like the busby days and days gone by,
Well keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the Mans that sing with pride.

United, Man united,
Were the boys in red and we're on our way to Wemberly!

Wemberly, Wemberly,
We're the famous Man united and we're going to Wemberly,
Wemberly, Wemberly,
We're the famous Man united and we're going to Wemberly

In 77 in the stockham team,
Back in December '83,
And everyone will no just who we are,
They'll be singing que sera sera

United, Man united,
Were the boys in red and we're on our way to Wemberly!

Wemberly, Wemberly,
We're the famous Man united and we're going to Wemberly,
Wemberly, Wemberly,
We're the famous Man united and we're going to Wemberly

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching up up up!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching up up up!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching up up up!
Pelawat terakhir


9 Nov 2009 - 13:35


25 Mar 2009 - 2:33
awe


13 Mar 2009 - 0:18


26 Feb 2009 - 11:30


20 Feb 2009 - 0:44

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk wandisini.

Kawan

110 kiriman
10th June 2013 - 09:37 PM

2582 kiriman
2nd November 2013 - 10:30 AM

742 kiriman
23rd July 2019 - 05:10 PM

123 kiriman
7th October 2009 - 04:07 PM

418 kiriman
11th November 2009 - 04:52 PM
Papar Semua Kawan
Versi Ringkas Masa sekarang: 19th September 2019 - 12:06 AM