IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
Alexandra buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
Alexandra
Bukan Eksekutif
10 tahun
Perempuan
Depan PC
Lahir Mei-27-2007
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 6-November 08
Profil Dilihat: 16,460*
Kemunculan Terakhir: 23rd May 2011 - 04:46 PM
Masa: Dec 15 2017, 04:58 AM
72 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

Alexandra

Moderator

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
19 Nov 2008


Welcome kepada semua peminat kelab Chelsea. jom kite berkenalan. rclxm9.gif
14 Nov 2008


kan betul ape joker kate gedik.gif
14 Nov 2008


Bahan :
2 buah pisang ambon yg masak
3 biji kurma buang bijinya
2 sdm susu tepung coklat
100ml air masak

Cara membuat:
Masukan semua bahan kedalam blender lalu blender sampai halus lalu sajikan dengan ais batu supaya lebih nikmat dan segar .
12 Nov 2008


BENQ, pembangun produk IT dan paparan berinovasi terkenal, berusaha menawarkan kepada pengguna pengalaman audiovisual digital yang mengagumkan menerusi pelancaran rangkaian monitor LCD berdefinisi tinggi (HD) terbarunya.

Antara rangkaian tersebut ialah model terbaru monitor LCD siri E yang dibangunkan khusus untuk peminat game menikmati kepuasan multimedia bertenaga, penggemar filem, keluarga dan profesional.

Siri E ini menawarkan paparan skrin lebar 21.5 inci atau 24 inci. Disokong antara muka HDMI 1080p dan transit digital 5 Gbps, ia menawarkan pengguna dengan sambungan ke perkhidmatan multimedia digital pelbagai seperti pemain DVD HD dan konsol game terkini seperti Xbox 360 dan PS3.

Rangkaian paparan LCD HD BenQ terbaru ini dijual di pasaran pada harga antara RM689 ke RM1,500.

Sumber : kosmo online
11 Nov 2008
joker ade terbaca berita yang IPB akan keluar versi ketiga tak lama lagi. nii kat forum website dia. nii dia punye objektive.

Objectives
Before even considering the visual appearance of the skin, I wanted to set down some objectives for it. These are:

- Ensure semantic markup as far as reasonably possible
- Ensure XHTML validation (1.0 Strict)
- Ensure Javascript is unobtrusive

nak tau lebih banyak pegi di web nii
http://forums.invisionpower.com/blog/ips_n...?showentry=2449

http://forums.invisionpower.com/index.php?...p;#entry1768644

hope forum cakap nii leh diupgrade kew versi IPB3 satu masa nanti gedik.gif
Pelawat terakhir


27 May 2009 - 9:29


18 Apr 2009 - 14:16


15 Apr 2009 - 17:53


14 Mar 2009 - 1:37


31 Dec 2008 - 3:06

Komen
♦محمد أفيق♦
selamat hari raya haji
7 Dec 2008 - 14:40
munger
xde bintang2 ke nk bg kat aku..nk sket..hek3
19 Nov 2008 - 15:29
Alexandra
lebey kurang kot. hehe ~~
19 Nov 2008 - 11:25
munger
mana ade biasa..kate umur bru 1thn..klu 1thn jagung len la..hihi3
19 Nov 2008 - 11:20
munger
umur setahun dh reti buat mcm2..huih dasat
19 Nov 2008 - 11:13

Kawan

139 kiriman
12th December 2009 - 10:41 PM

184 kiriman
20th July 2009 - 04:42 PM
Papar Semua Kawan
Versi Ringkas Masa sekarang: 15th December 2017 - 04:58 AM