IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
chucheongfan buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
chucheongfan
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 20-April 13
Profil Dilihat: 24,373*
Kemunculan Terakhir: 4th December 2018 - 11:05 AM
Masa: Dec 15 2018, 06:02 AM
41 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

chucheongfan

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
16 Mar 2015
Sekarang ni memang zaman selfie, semua org laki ke pempuan pun suka selfie. Banyak telepon sekarang kamera semua canggih2 dan advert semua sekarang focus kat specs kamera dia tu. tak payah guna compact kamera dan dslr dah. Samsung S6 dan S6 Edge nampak macam bagus la, sudah tak boleh tunggu untuk launching dia tu dan kamera dia itu nampak macam canggih juga kat dalam review blog semua. betul ke kamera dia itu bagus???
21 Apr 2014
hi korang. gua sedang pakai Toyota Camry 2012. Tak pernah tukar tayar tapi rasanya sekarang adalah masanya untuk tukar tayar sebab rasanya macam grip dah tak da. Tayar gua sekarang 215/60 R16.

ada tak sesapa nak cadangkan tayar?
23 Dec 2013
adekah ko pengguna kad kredit Citibank? klo ye, x yah beli lg lah sbb Citibank nie tgh ade satu pertandingan, salah satu hadiah tu adelah Samsung Galaxy note 3!
Hadiah yg lain seperti BMW 118i Sport Line, OSIM uInfinity Massage Chair, Samsung GALAXY Note 3, American Tourister 25" Spinner and cash voucher.
klo ko pengguna Citibank kad, cpt p daftar diri melalui online ataupun sms. kt web nie:
http://www.citibank.com.my/english/promo/c...AMPAIGN_1911133
tp kena baca smua syarat2 dulu eh tau. dlm ms tempoh pertandingan tu, belanja jer dgn kad kredit Citibank tu, stiap RM50 swipe dgn kad blh dpt tiket dh. klo belanja byk, peluang utk dpt tiket tu pon mesti tinggi lah!
pertandingan tamat pada24 feb 2014
11 Nov 2013
Nampaknya byk restaurant baru kat KL skrng.. nk buka restoran sendiri, masakan Thai di PJ area.. Tapi masih dlm proses planning la.. skrng ni dah kumpul RM25k, masih kurang RM80k untuk penyewaan kedai, meja, kerusi, dan sebagainya. Untuk kekurangan RM80k ni, baloi ke jika i pinjam drp bank ?
Pelawat terakhir
chucheongfan tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk chucheongfan.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 15th December 2018 - 06:02 AM