IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Lawatlah blog saye yang tak seberape... Now v2!, http://www.budakkomputer.co.cc/
CyberBot
kiriman Sep 20 2008, 10:28 PM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 139
Sertai: 20-September 08
Daripada: Kuala Lipis, Pahang
No. Ahli: 75



Assalamualaikum,

tongue.gif Lawatlah blog saye yang daif ni..... biggrin.gif

http://www.budakkomputer.co.cc/



Ape-ape komen bagi tau yer..... tongue.gif


--------------------
My world is here at Cakap.Net!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 21 2008, 01:59 AM
Kiriman #2


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



xperlah..dah ok dan cantiklah tu..hehehe..tapi tak baik bangga tu sebab bangga tu menunjukkan kita ni bersifat riak dan takbur..riak dan takbur nikan antara sifat mazmumah yang tuhan larang..hehehe..saje je nak berkongsi skit sebanyak yang tau..nak crita lebih tak reti..hehhe..welcome to the portal..so dah berapa lama terjebak dalam blog memblog nih?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyberBot
kiriman Sep 21 2008, 05:51 AM
Kiriman #3


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 139
Sertai: 20-September 08
Daripada: Kuala Lipis, Pahang
No. Ahli: 75



QUOTE (wanmus @ Sep 21 2008, 01:59 AM) *
xperlah..dah ok dan cantiklah tu..hehehe..tapi tak baik bangga tu sebab bangga tu menunjukkan kita ni bersifat riak dan takbur..riak dan takbur nikan antara sifat mazmumah yang tuhan larang..hehehe..saje je nak berkongsi skit sebanyak yang tau..nak crita lebih tak reti..hehhe..welcome to the portal..so dah berapa lama terjebak dalam blog memblog nih?

Bukannye nak riak pun.... Saje-saje je nak gurau-gurau.... tongue.gif biggrin.gif


--------------------
My world is here at Cakap.Net!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 21 2008, 09:41 PM
Kiriman #4


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



ok gak la blog tu dah. hehehe. dah lama ke berblogging. guna hosting free ke? boleh la tu utk permulaan. heehehhe. satu jer aku nak tanya ni. betul ke umur baru 12 tahun? masih muda lagi ni. hehehe. apa apa pun semoga anda berjaya dalam berblogging ni. byk benda boleh belajar kat internet. jgn belajar benda yang slh sudahlah. biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 22 2008, 11:33 AM
Kiriman #5


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



betull..umur 12 tahun pun dah pandai berblog nih peluang yang baik nih..banyak boleh buat duit online nih..jangan salah pilih jalan sudah, yang penting cari jalan yang betul dan halal. kalaulah aku dah start berblog dan berinternet ni dari umur 12 tahun atau darjah 6, dah berapa banyak aku leh wat duit..hehehe..tapi tulah, kalau betul2 nak buat duit, jangan lupa pulak pelajaran..tak salah kalau ada phD pun buat blog dan dapat duit dari blog..sebab tu sebagai jaminan masa depan kita.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CekDet
kiriman Sep 22 2008, 02:40 PM
Kiriman #6


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 150
Sertai: 9-September 08
Daripada: www.SyedHafidz.com
No. Ahli: 21



Saya dah tengok dah blog awak..
pendapat saya memang look nice..
teruskan dengan blog awk..
tambah2kan informasi yang lebih berguna dari semasa ke semasa..
smile.gif InsyaAllah, blog awak ni ada niche yang tersendiri..ada potensi untuk diperkembangkan..


QUOTE (BudakKomputer @ Sep 20 2008, 10:28 PM) *
Assalamualaikum,

Dengan rase terlebih bangganya saye mempersembahkan blog saye.... Hahaha ade jugak yang perasan.... tongue.gif Lawatlah blog saye yang daif ni..... biggrin.gif

http://www.budakkomputer.co.cc/



Ape-ape komen bagi tau yer..... tongue.gif



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyberBot
kiriman Sep 22 2008, 06:59 PM
Kiriman #7


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 139
Sertai: 20-September 08
Daripada: Kuala Lipis, Pahang
No. Ahli: 75



QUOTE (CekDet @ Sep 22 2008, 02:40 PM) *
Saya dah tengok dah blog awak..
pendapat saya memang look nice..
teruskan dengan blog awk..
tambah2kan informasi yang lebih berguna dari semasa ke semasa..
smile.gif InsyaAllah, blog awak ni ada niche yang tersendiri..ada potensi untuk diperkembangkan..

Terima kasih...


--------------------
My world is here at Cakap.Net!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 24 2008, 12:12 PM
Kiriman #8


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



hehehe. kalau aku pun umur 12 tahun mmg haprak ttg komputer pun tak tau lagi. hahaha. tapi kalau banding dengan dulu dan sekarang komputer dan internet mmg tak boleh dijauhkan dah. blog awak ni mmg dah cantik dah. nanti mesti gempak blog u ni. hehehe


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Star
kiriman Sep 27 2008, 12:25 AM
Kiriman #9


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 26-September 08
Daripada: Malaysia
No. Ahli: 87



Nice Effort. Keep up the gud work!!


--------------------
(Subseven Technology - Malaysia Web Hosting Solutions) - www.subseven.com.my
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pendekar☺M...
kiriman Oct 15 2008, 01:41 PM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 29
Sertai: 15-October 08
Daripada: Belakang Umah Bapak Ko
No. Ahli: 125



12 tahun umur. WOW. power ranger lah ko ni =)) mega_shok.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyberBot
kiriman Oct 15 2008, 01:49 PM
Kiriman #11


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 139
Sertai: 20-September 08
Daripada: Kuala Lipis, Pahang
No. Ahli: 75



QUOTE (Pendekar☺Man☺DiaPahl @ Oct 15 2008, 01:41 PM) *
12 tahun umur. WOW. power ranger lah ko ni =)) mega_shok.gif

Takdehlah sampai tahap power ranger.... biggrin.gif


--------------------
My world is here at Cakap.Net!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
comot
kiriman Oct 21 2008, 11:34 AM
Kiriman #12


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 10
Sertai: 8-October 08
No. Ahli: 104



Salam,......

Sy ni bab IT memang xpandai....tp ri tu sy sy dah registered buat satu blog tp xtau plak ape nak buat dgn blog tu....masih lg kosong ....camne nak letak info atau pun nak decoratekan.Mintak TOLONG ajar leh x?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyberBot
kiriman Oct 21 2008, 04:21 PM
Kiriman #13


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 139
Sertai: 20-September 08
Daripada: Kuala Lipis, Pahang
No. Ahli: 75



QUOTE (comot @ Oct 21 2008, 11:34 AM) *
Salam,......

Sy ni bab IT memang xpandai....tp ri tu sy sy dah registered buat satu blog tp xtau plak ape nak buat dgn blog tu....masih lg kosong ....camne nak letak info atau pun nak decoratekan.Mintak TOLONG ajar leh x?

Daftar kat mane??? Wordpress.com atau Blogger.com?? 105.gif


--------------------
My world is here at Cakap.Net!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
comot
kiriman Oct 22 2008, 11:31 AM
Kiriman #14


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 10
Sertai: 8-October 08
No. Ahli: 104



QUOTE (BudakKomputer @ Oct 21 2008, 04:21 PM) *
Daftar kat mane??? Wordpress.com atau Blogger.com?? 105.gif


Blogger
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyberBot
kiriman Oct 25 2008, 09:54 PM
Kiriman #15


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 139
Sertai: 20-September 08
Daripada: Kuala Lipis, Pahang
No. Ahli: 75



QUOTE (comot @ Oct 22 2008, 11:31 AM) *
Blogger

Hurmmm Blogger... Kalau comot ade kemahiran sesuatu bende comot boleh share kat blog comot... Ataupun comot boleh ambil artikel kat laman web yang bagi artikel percuma.... Ataupun comot boleh buat blog personal.... wink.gif


--------------------
My world is here at Cakap.Net!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyberBot
kiriman Jan 28 2009, 11:07 AM
Kiriman #16


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 139
Sertai: 20-September 08
Daripada: Kuala Lipis, Pahang
No. Ahli: 75



BudakKomputer v2 Launch!!!!


--------------------
My world is here at Cakap.Net!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 28 2009, 12:16 PM
Kiriman #17


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



fuyoo..ade ver 2.
lagi gempak aku tgk.
tahniah...teruskan usaha anda
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DWS
kiriman Feb 6 2009, 11:58 AM
Kiriman #18


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 10
Sertai: 6-February 09
No. Ahli: 667



tgk blog aku lak,guna domain free pastu pkai blogspot..

www.daniworkstudio.co.cc


--------------------
Join my community portal

http://gempak.org
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 19th November 2017 - 07:56 PM