IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Ade pertandingan utk menang jam tangan Tag Heuer x?
milooaiss
kiriman Sep 10 2014, 03:43 PM
Kiriman #1


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 29-April 13
No. Ahli: 2,448



hye, sini ade sape2 yg suka post gambar OOTD kt facebook atau instagram? aku ni nk create satu tajuk baru iaitu 'WOTD' (watch of the day) atau 'WOTM' (watch of the month) dh.. hihi jd stiap org pon dpt tunjuk jam tangan diri lah. aku nk beli jam tangan Tag Heuer dh lama dh, tp mahal sgt eh. korang tau x kebelakangan ni ade apa pe promosi atau pertandingan yg blh dpt jam tangan ni x? huhu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kiki
kiriman Sep 12 2014, 12:41 AM
Kiriman #2


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 11-September 14
No. Ahli: 2,526



Saya selama ni pun suka post OOTD, bukan nak tunjukkan apa, tapi saya percaya semua orang pun akan post outfit yang mereka rasa terkini dan paling cantik punya, betul tak? Dari sinilah kita boleh tau apa trend yang terbaru sekarang..kan bagus?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
miya
kiriman Sep 12 2014, 04:24 PM
Kiriman #3


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 4-March 14
No. Ahli: 2,498



Idea ni bagus jugak, setiap org mempunyai jam tangan yg berlainan untuk upacara yg berlainan. Saya rasa menarik lah kalau dapat berkongsi gamar2 ni. Hari tu saya nak daftar postpaid, saya Nampak promosi Celcom dengan Tag Heuer ini
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cangge
kiriman Sep 15 2014, 01:48 AM
Kiriman #4


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 14-September 14
No. Ahli: 2,527



Bagi saya, jam tangan adalah untuk tengok masa aja, tak payah beli yang banyak patern punya, jadi, saya cuma ada satu jam tangan yang paling simple punya, cuma ada jarum & no 1-12, tentu tak akan dipilih jadi WOTD / WOTM lah…jadi, tak gunalah saya join aktiviti nil ah..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milooaiss
kiriman Sep 16 2014, 07:44 PM
Kiriman #5


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 29-April 13
No. Ahli: 2,448



eh promosi tu best eh! nk jam tangan tu~ huhu
aku nk cpt2 p sign up dh sbb promosi tu abis pd 29hb. sbb aku jg nk sign up satu pelan postpaid dh lama dh jg.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 17th October 2019 - 06:13 AM