IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Model Smartphone mana yg menarik perhatian anda?
sunflo0303
kiriman Feb 24 2014, 10:17 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



Dlm era sekarang yg begitu maju... smart phone sekarang dah banyak diubahsuai dgn teknologi yg paling canggih. Tapi model apakah yg akan menarik perhatian anda?
Anda akan beli smartphone sebab teknologinya bagus atau sebab ada promosi?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Feb 25 2014, 10:14 PM
Kiriman #2


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,157
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



saya tak kira menarik ke apa, yg tau, boleh buka pakai pelayar....

a. cili fm



b. tonton.com.my



c. radio bachata....



wwe channel, wayang lanun..... dan banyak lagi lah tempat yg diblock buka cara biasa!...... Yg canggih phone smart leni, off je jika ada masalah. reset pun mudah. Virus meme gerenti tadak punya la.... Tambah lagi lokasi internet free, 4 Meg dah melambak merata tempat, register skali boleh pakai di mana2 port kedapatan, siap boleh kongsi username lagi!!!!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
weiyaow
kiriman Feb 25 2014, 10:25 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 60
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,463



kalo nk beli hp baru, mestilah tau camne pakai baru lah beli kan.. yg i suka punya ialah samsung galaxy note 3 yg baru tu.. rose gold punya warna.. screen yg besar dan S pen tu menarik hati saya.. kalo nak beli, baikcepa, sbb skrng Celcom ada promo sehingga 28th Feb je..
https://www.celcom.com.my/personal/promotio...d=1360826467841
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mublised77
kiriman Feb 26 2014, 08:08 PM
Kiriman #4


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 5
Sertai: 16-July 13
No. Ahli: 2,471



smartphone boleh guna, tapi xyah belilah yg mahal sgt dan saiz kecik ckit.
i rasa note 3 ni besar sgt, mcam mana dgn size levono tu? besar juga?
besar mmg xdan nak ambik keluar. letak dlm pket pun susah...
tangan ambik pun susah.... mampoilah mcam ni...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tuliperfancy
kiriman Feb 27 2014, 10:53 PM
Kiriman #5


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 4
Sertai: 18-July 13
No. Ahli: 2,473



bagi saya...cuma beli kalao ada keperluan. kalao x jgn boros. Smart phone ni kan untuk buat panggilan dan sms saje?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tennyliew
kiriman Feb 28 2014, 10:13 PM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 47
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



Kan ni Promo glaaxy note 3 rose gold drp Celcom baru baru ni ? hahahaa.. best je harga dia.. kena beli dulu

Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Mar 2 2014, 11:12 PM
Kiriman #7


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



baper hinget pakej note3 gold ni?


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 22nd September 2019 - 02:14 PM