IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Herbalife Shapeworks Special Promotion
chesumi
kiriman Feb 13 2010, 12:58 AM
Kiriman #1


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 0
Sertai: 13-February 10
No. Ahli: 1,944



Salam Semua,

Ingin turunkan berat anda??Mungkin Herbalife adalah jawapannya..Merupakan Program Pengurusan Berat Badan yang selamat dengan
membekalkan nutrisi yang seimbang kepada anda..Jika berminat, sila hubungi saya dengan segera :-) ..

chikoy_1108@yahoo.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Feb 13 2010, 08:53 AM
Kiriman #2


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Bagila lagi info pasal produk
Space kan banyak lg tu TT


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Feb 13 2010, 08:29 PM
Kiriman #3


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,080
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



patutnya bila buat iklan kat CDN biormenjadi sampai kuar Top 1st list kat google. so, secara tak langsung, CDN tambah glamer, produk korang sama2 la melekat 'LINE'. Elok rancang tul2 bila bikin posting iklan, bermula ngan pemilihan tajuk menepati keberangkalian carian glamer di google, kreatif cerita, lg nak up, buat posting bergambar sendiri.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Feb 13 2010, 08:29 PM
Kiriman #4


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,080
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



unsure.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Feb 13 2010, 11:48 PM
Kiriman #5


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (ganazz @ Feb 13 2010, 08:29 PM) *
unsure.gif

Tok sah dok cari la ganazz .. hehe .. niaga syok2 je nie

rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 18th November 2018 - 03:45 AM