IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
chucheongfan buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
chucheongfan
Eksekutif Junior
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 20-April 13
Profil Dilihat: 37,429*
Kemunculan Terakhir: 3rd August 2022 - 09:19 PM
Masa: Nov 29 2022, 11:19 PM
101 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

chucheongfan

Member Rasmi

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
17 Jan 2022
.
13 Feb 2020
I nak tanya, kenapa ye ada sesetengah kereta lambat pickup? Kita dah tekan habis pedal minyak tapi in 2 secs baru dia pickup or gerak laju, tapi selalunya kereta yg harga agak murah yg akan jadi mcm ni.
18 Apr 2019
hi guys.. kereta i temperature problem pulakk kali ni... asyik naik je temperature.. then engine i pun kerap2 problem... is it bcs of i'm buying secondhand car? or not related pun? any idea to help me....?
16 Mar 2015
Sekarang ni memang zaman selfie, semua org laki ke pempuan pun suka selfie. Banyak telepon sekarang kamera semua canggih2 dan advert semua sekarang focus kat specs kamera dia tu. tak payah guna compact kamera dan dslr dah. Samsung S6 dan S6 Edge nampak macam bagus la, sudah tak boleh tunggu untuk launching dia tu dan kamera dia itu nampak macam canggih juga kat dalam review blog semua. betul ke kamera dia itu bagus???
21 Apr 2014
hi korang. gua sedang pakai Toyota Camry 2012. Tak pernah tukar tayar tapi rasanya sekarang adalah masanya untuk tukar tayar sebab rasanya macam grip dah tak da. Tayar gua sekarang 215/60 R16.

ada tak sesapa nak cadangkan tayar?
Pelawat terakhir
chucheongfan tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk chucheongfan.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 29th November 2022 - 11:19 PM