IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> perempuan merokok, cool or whut??
bakteria
kiriman Nov 20 2008, 09:24 AM
Kiriman #21


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 159
Sertai: 18-November 08
No. Ahli: 273



*off topic: aku rasa masalah berdengkur tu bkn sbb asap okok...sbb kwn aku yg tk isap okok pn berdengkur...ntuh le...

tapi nak gak tau chem yg leh wt susu tu sampai tiada vitamin c ...



--------------------
Good 2 View Nice 2 Imagine

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Nov 20 2008, 09:42 AM
Kiriman #22


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,156
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



QUOTE (bakteria @ Nov 20 2008, 09:24 AM) *
tapi nak gak tau chem yg leh wt susu tu sampai tiada vitamin c ...

artikel bab tiada vitamin c rasanya dah ada kuar kat paper dulu, tapi saya tak jumpa mana letak nak kasi kat sini. Kalo ada dapat balik saya taruk sini.

untuk jelas cerita pasal perempuan merokok bole baca kat sini

CODE
http://my.clevelandclinic.org/heart/women/smoking.aspx


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bakteria
kiriman Nov 20 2008, 03:37 PM
Kiriman #23


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 159
Sertai: 18-November 08
No. Ahli: 273



tapi betul la ...laki ke pmpuan ke yg mokok ni...mmg ada masalah vaskular...this is fact....


--------------------
Good 2 View Nice 2 Imagine

Go to the top of the page
 
+Quote Post
iwan
kiriman Sep 7 2009, 12:27 PM
Kiriman #24


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 25-August 09
No. Ahli: 1,817



what the hell r u talking about!
sume tu atas diri masing2,nk merokok ke,xnk merokok ke,yg korg sibuk apehal...
setiap org ade prangai masing2..kalo diorg rase hdup diorg heppy gitu,go on..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Sep 7 2009, 03:44 PM
Kiriman #25


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



ooo...rilek bro..npe ni..
kita berforum..bertukar2 pandangan masing2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Sep 7 2009, 04:33 PM
Kiriman #26


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your DŽEamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



QUOTE (iwan @ Sep 7 2009, 12:27 PM) *
what the hell r u talking about!
sume tu atas diri masing2,nk merokok ke,xnk merokok ke,yg korg sibuk apehal...
setiap org ade prangai masing2..kalo diorg rase hdup diorg heppy gitu,go on..



TIDAK ADA MANUSIA YANG SEMPURNA.........

Cuma sebaik-baik ciptaanNYA ADALAH MANUSIA.


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WaKenaBeb
kiriman Sep 7 2009, 05:00 PM
Kiriman #27


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 425
Sertai: 16-November 08
Daripada: NegeriHangJebat
No. Ahli: 252



aku rasa iwan nyer awek hisap rokok. sbb 2 dia marah korang kutuk pompuan hisap rokok. jgn mare yer iwan klu x tul. agak jer... biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ayutiut
kiriman Apr 6 2010, 05:33 PM
Kiriman #28


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 5
Sertai: 31-March 10
No. Ahli: 1,983



maybe bagi dorang COOL isap rokok..
tapi bagi org yg memandang nih mcm xpatut la buat mcm tue..
kekadang dorang nih mcm nak menunjuk2 pun ada..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mami
kiriman Sep 17 2010, 10:13 AM
Kiriman #29


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 4-November 08
No. Ahli: 161



QUOTE (WebZone-_-Attack @ Nov 16 2008, 12:02 PM) *
Mesti mami hisap rokok ni, takpun ada kawan mami perempuan yg hisap rokok. ahaks.
perempuan merokok ?> ahah, skrng dah trend, perempuan skrng anggap rokok tu mcm pakaian tambahan diorang.
biasanya perempuan merokok ni ada masalah tekanan dalam dirinyea, tak semua la, ada jgk terpengaruh dengan kawan, kadang2 diorang hisap rokok taNPA paksaan.
ada jgk diorang cakap hisap rokok ni, kerana mahu KURUS. Maklumla PETUA la konon2 nyea. perempuan kata la.

Ada jgk sesetengah lelaki yg suka perempuan hisap rokok, diorang akan ckp, "wow cool lah minah ni, aku rasa nak lebih
rapat lagi la dgn dia ", konon2 nyea la.

tapi kalau W.A pulak, jumpa orang mcm ni, W.A akan ckp, WOW hebatlah minah ni, boleh buat keluar ASAP ikut mulut tu.
Hik hik. ( sebenarnya tak hebat mana pun )

NObody perfect.....................



haha..i like ur comment..very da straight one..no hanky panky..it is depends on sumone lah, memg most of them pun tak agree n tak suka perempuan merokok..but then itu yang diorng nak..live their life..hmm..


--------------------
_______________________________
montok dan anjal
tingkatkan keyakinan anda...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mami
kiriman Sep 17 2010, 10:16 AM
Kiriman #30


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 4-November 08
No. Ahli: 161



QUOTE (iwan @ Sep 7 2009, 12:27 PM) *
what the hell r u talking about!
sume tu atas diri masing2,nk merokok ke,xnk merokok ke,yg korg sibuk apehal...
setiap org ade prangai masing2..kalo diorg rase hdup diorg heppy gitu,go on..


whoops, iwan rilex ok..
sekarang ni memg dah biasa perempun merokok i know..but itu pendapat masing2..harus hormati pendapat masing2..
tak semua yg agreed dengan benda ni..



--------------------
_______________________________
montok dan anjal
tingkatkan keyakinan anda...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hazman
kiriman Dec 15 2010, 11:08 AM
Kiriman #31


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 15-December 10
No. Ahli: 2,184



perempuan merokok? sexy! hahah
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mami
kiriman Jan 12 2011, 04:55 PM
Kiriman #32


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 4-November 08
No. Ahli: 161



QUOTE (hazman @ Dec 15 2010, 11:08 AM) *
perempuan merokok? sexy! hahah



yeah...sexy baybeh..
haha..terikut2 dah mami ngn telatah u all... nie..btw memg sexy n cool pon..haha


--------------------
_______________________________
montok dan anjal
tingkatkan keyakinan anda...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 19th September 2019 - 12:07 AM