IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
dawos buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
dawos
Eksekutif Junior
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 18-November 08
Profil Dilihat: 2,309*
Kemunculan Terakhir: Sulit
Masa: Nov 19 2017, 02:29 PM
180 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo peydaus
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

dawos

Member Rasmi

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
7 Jul 2009
mana die..dah lama aku tak nampak die.. kalau post pun 1 2 ajer..?? aku ade tersalah cakap yang buat orang terasa ker.. @ kehadiran ku di sini tidak di perlukan.. smile.gif

mungkin betul gak sbb aku.. takpela kepd bro sh@m aku minta maaf byk2 kalau ade tersalah cakap..

kepada forumer-forumer yang lain pun aku minta maaf if ade buat korang sume tersinggung hati dengan cara aku... takperla mybe aku akan kurangkan diri aku dari membuat post.. sbb macam spammer jer aku nie... anyway thank ya to all..byk mende dapa blaja dari korang semua.. thank ya
Pelawat terakhir


9 Jul 2009 - 20:07


27 May 2009 - 19:05


18 May 2009 - 10:08


13 Mar 2009 - 8:12


2 Feb 2009 - 8:43

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk dawos.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 19th November 2017 - 02:29 PM