IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> pelan ni best x?
kepler123
kiriman Mar 30 2015, 09:42 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



klo pernah dengar xpax ? sy nak tukar line baru..
coverage xpax lembab x? macam mane data connection?
line guna skrg tak stabil, asyik putus kat kawasan klang...
harap xpax ok je dan harga murah...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
babeel
kiriman Mar 31 2015, 12:23 PM
Kiriman #2


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 4
Sertai: 7-August 14
No. Ahli: 2,520



Gunalah xpax kalau awak duduk di klang sebab talian dan liputan xpax paling baik di klang aku pun duduk di klang dan sudah guna xpax beberapa tahun la…lagipun sambungan internetnya sangat laju sebab ia ada 4GLTE…awak boleh guna ia untuk cuba permainan talian..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lizali
kiriman Mar 31 2015, 01:02 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 11
Sertai: 22-February 14
No. Ahli: 2,494



saya rasa semua mobile line sama saje..
saya pernah guna tbeberapa telco, celcom pun pernah,connection dan coverage di klang agak baik,tak ada apa masalah..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suhailabt
kiriman Apr 1 2015, 12:34 PM
Kiriman #4


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 8-August 14
No. Ahli: 2,521



ku x begitu percaya xpax.kerana ada orang pernah habak ku xpax suka caj bayaran lbh.
awak blh semak dgn celcom dulu sbelum sign pelan tu..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Apr 2 2015, 12:11 AM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



bagi sy coverage luas paling penting. x ade coverage susah nak buat atau terima panggilan ..
kelajuaan internet penting juge.. dah biase main online games dan tengok forum.. x ade internet memang bosan..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lizali
kiriman Apr 2 2015, 08:26 PM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 11
Sertai: 22-February 14
No. Ahli: 2,494



[quote name='suhailabt' date='Apr 1 2015, 12:34 PM' post='23804']
ku x begitu percaya xpax.kerana ada orang pernah habak ku xpax suka caj bayaran lbh.
awak blh semak dgn celcom dulu sbelum sign pelan tu..
[/quote
betulkah ni?saya tak rasa celcom kan caj lbh utk kegunaan mobile.
tgk mesej ni,celcom yg hantar.

saya rasa ni ialah pakej baru celcom,walaupun data sudah habis,tapi kalau tak terminate line wak,blh online lagi dan tak perlu bayar lbh ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lizali
kiriman Apr 2 2015, 08:51 PM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 11
Sertai: 22-February 14
No. Ahli: 2,494



QUOTE (suhailabt @ Apr 1 2015, 12:34 PM) *
ku x begitu percaya xpax.kerana ada orang pernah habak ku xpax suka caj bayaran lbh.
awak blh semak dgn celcom dulu sbelum sign pelan tu..


betulkah ni?saya tak rasa celcom kan caj lbh utk kegunaan mobile.
tgk mesej ni,celcom yg hantar.

saya rasa ni ialah pakej baru celcom,walaupun data sudah habis,tapi kalau tak terminate line wak,blh online lagi dan tak perlu bayar lbh ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
helampu
kiriman Apr 3 2015, 12:20 AM
Kiriman #8


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 7
Sertai: 8-June 14
No. Ahli: 2,512



xpax best.. sy x tukar lepas gunanya...
kelajuan internet sangat best.. main online games paling syiok..ni sebab celcom ade 4G LTE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
babeel
kiriman Apr 3 2015, 02:24 PM
Kiriman #9


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 4
Sertai: 7-August 14
No. Ahli: 2,520



QUOTE (lizali @ Apr 2 2015, 08:51 PM) *
betulkah ni?saya tak rasa celcom kan caj lbh utk kegunaan mobile.
tgk mesej ni,celcom yg hantar.

saya rasa ni ialah pakej baru celcom,walaupun data sudah habis,tapi kalau tak terminate line wak,blh online lagi dan tak perlu bayar lbh ..

Utk mesej tu, aku berpendapat kita masih boleh melayari internet tak kira kita sudah habiskan kuota data atau habiskan kredit…yg penting tu kita tak payah bayar…hahahhaa…
Terlalu munasabah kan..tak bayar masih boleh layan internet…
Kunjunlah web ni kalau awak nak dapat maklumat yg selanjutnya…
http://www.xpax.com.my/internet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suhailabt
kiriman Apr 3 2015, 07:36 PM
Kiriman #10


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 8-August 14
No. Ahli: 2,521



jgn pilih telco yg salah,nanti wak kan menyesal.
kebanyakkan telco suka guna ilkan utk bohong customer,tawar harga yg rendah tapi servis mmg teruk..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Apr 4 2015, 07:04 PM
Kiriman #11


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



QUOTE (babeel @ Apr 3 2015, 02:24 PM) *
Utk mesej tu, aku berpendapat kita masih boleh melayari internet tak kira kita sudah habiskan kuota data atau habiskan kredit…yg penting tu kita tak payah bayar…hahahhaa…
Terlalu munasabah kan..tak bayar masih boleh layan internet…
Kunjunlah web ni kalau awak nak dapat maklumat yg selanjutnya…
http://www.xpax.com.my/internet


tq..dah layari website ni.. xpax sesuai bagi sy..
x sabar nak sign up pelan ni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ironfist
kiriman Apr 6 2015, 03:40 PM
Kiriman #12


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 20-August 14
Daripada: JB
No. Ahli: 2,524



QUOTE (babeel @ Apr 3 2015, 02:24 PM) *
Utk mesej tu, aku berpendapat kita masih boleh melayari internet tak kira kita sudah habiskan kuota data atau habiskan kredit…yg penting tu kita tak payah bayar…hahahhaa…
Terlalu munasabah kan..tak bayar masih boleh layan internet…
Kunjunlah web ni kalau awak nak dapat maklumat yg selanjutnya…
http://www.xpax.com.my/internet



dulu I pernah ditipu dari Maxis.. caj mmg tinggi gila! tak mampu bayar... sampai sekarang la aq sudah gunaDigi... so far so good
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 24th July 2019 - 08:39 AM