IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Bangsa melayu dihina lagi?, Di satu forum lain.
eskep
kiriman May 4 2010, 01:19 AM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 18-November 08
Daripada: Petaling Jaya, Selangor
No. Ahli: 269



(Aku tak pasti, sama ada topik ni sesuai diletakkan kat CDN ni atau sebaliknya. Kalau tidak, minta maaf dan bolehlah buat yang sepatutnya, terima kasih.)

Cuba korang tengok kat topik bawah ni, kat satu forum yang aku baru jumpa tadi. Ntah apa hapa ntah diorang ni gila babeng menyutuk bangsa melayu, awek melayu... Post2 dari mereka2 yang tak sedar diri, merapu tak tentu hala.

CODE
http://www.topix.com/forum/world/malaysia/TSIHBLA044IUPAL87


Astaghfirullahalazim.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman May 4 2010, 12:31 PM
Kiriman #2


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE
dulu saya pun banyak kali buat sex dengan awek melayu.. adalah dalam 10 orang tapi 1 org pun tiada yg virgin.. kalau tak percaya anda boleh cari awek melayu & try tahap kevirginannya..


aku amik dari salah 1 kat forum tu...
ape la bengapnya..main ngan awek melayu..nak tgk dara ke tak..alahai..kalau dara..xde la dia nak main..jaga dara tu
ni semua ni org melayu blk..cakap bangsa sendiri..lantak la..kita nak marah pon tak tau nak buat ape..

bile di tanya kenapa cakap gitu..
suke hati aku la!

susah la jack nak begitu...

QUOTE
menurut pengelaman saya sebagai perogol bersiri, kebanyakan p*** awek melayu ni banyak yg dah lobos. susah betul nak mencari yang betul2 virgin.. yang pakai tudung pun kebanyakannya dah lobos juga.. ada dah jadi dengan awek melayu hari ini.... nak jaga virgin diri sendiri pun payah.. kebanyakannya suka mengikut nafsu..


ha.bagus la cakap cam gitu. mengaku perogol bersiri. ape la..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eskep
kiriman May 4 2010, 12:42 PM
Kiriman #3


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 18-November 08
Daripada: Petaling Jaya, Selangor
No. Ahli: 269



Kebanyakan post2 yang ada kat topik tu, memang hampeh belaka, payah nak jumpa post yang bagus. Kalau ada pun, terus je diorang sanggah macam diorang jer betul.

Kebanyakan juga post2 tu datang dari seberang Semenanjung, memang nak kutuk negara kita jer nampaknya. Dalam forum boleh la diorang kata macam2, sebab tak nampak muka (ntah2 kebanyakan post juga dari dalam Semenanjung), kalau depan2... mau lebam biji mata. Maruah kena jaga....

Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman May 4 2010, 12:48 PM
Kiriman #4


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



tak pernah dgr plak forum tu...
dari mane..ramai org luar ke
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eskep
kiriman May 5 2010, 11:56 AM
Kiriman #5


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 18-November 08
Daripada: Petaling Jaya, Selangor
No. Ahli: 269



Aku pun baru sehari dua ni jumpa forum tu, itupun nampak link dari forum lain yang aku biasa lawati. Kalau dilihat dari header page tu, forum tu forum Brunei. Ramai jugak ahli, belum dicampur dengan yang lain2 yang tidak mendaftar.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman May 5 2010, 01:00 PM
Kiriman #6


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



byk sgt utk dibaca..malas la plak....isu semua gempak2..
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 25th May 2020 - 12:40 PM