IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
jiwakukacaulagi buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
jiwakukacaulagi
Percubaan
35 tahun
Lelaki
Kuala Lumpur
Lahir Okt-5-1984
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 15-July 09
Profil Dilihat: 936*
Kemunculan Terakhir: 19th August 2009 - 04:30 PM
Masa: Feb 24 2020, 06:51 AM
2 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

jiwakukacaulagi

Member Rasmi


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
19 Aug 2009




Hi,

Apa khabar?

Pelancarannya telah bermula!

Hari ini merupakan hari bersejarah..!

Ia adalah satu perkongsian yang
amat bermanfaat dari Razif Yusof untuk anda semua.

Kini, tanggal 18 Ogos, satu lagi produk
dengan "harga mampu milik" telah dilancarkan...
Sememang ianya cukup berbaloi untuk dimiliki.

Teknik GANDA keuntungan daripada KWSP! Klik disini!


Memandangkan Razif adalah pelopor niche
"pengurusan kewangan" kini produk bertajuk
KWSP: SATU PENDEDAHAN diberikan harga mampu milik!


Apa yang menarik, selain anda dapat memiliki ilmu
pengurusan kewangan berkaitan KWSP ini, Razif juga
menawarkan kepada anda peluang menambah pendapatan
sampingan.

Bagaimana?


Teknik GANDA keuntungan daripada KWSP! Klik disini!


Pembeli produk ini akan diberi peluang menyertai
affiliate iaitu menjadi ejen online dalam memasarkan
ebook ini kepada umum. Komisyen sehingga 50% dari harga
jualan ebook ini akan menjadi milik anda. Menarik kan?

Kelebihan menjadi ejen online produk ini:
* anda tak perlu ada produk sendiri
* anda tak perlu tahu buat laman web
* anda tak perlu design apa-apa lagi

malah,

* anda tak perlu bercakap sepatah pun!

Cukup menarik, tertarik, kau memang da boom kan?


Klik Sekarang!


PENTING:

Razif mensasarkan jumlah keseluruhan komisyen affiliate
bagi produk ini adalah RM25,000! Cukup lumayan, namun
semakin anda bertangguh pastinya peluang anda untuk
merebut nilai komisyen ini semakin kurang.

Jadi bertindak sekarang,
ini adalah peluang terbaik untuk anda bermula.

p/s - KWSP merupakan salah satu alatan kewangan
yang penting bagi rakyat Malaysia. Anda tahu kan?

Dapatkan disini:

Klik disini!


Pastinya revolusi pengurusan kewangan peribadi
menjadi amat panas pada Ogos ini.

ikhlas,

Dedah.KWSP
Pelawat terakhir
DEE


3 May 2010 - 13:07


20 Jul 2009 - 11:41

Komen
jiwakukacaulagi
BOLEHLA. KECIK2 DULU LAYAN. XSABAR NAK TGK JGK NI
20 Jul 2009 - 14:35
mat.g
minat GI Joe ke bro? bila mau kuar pawagam tu.. gerenti best punya movie ni.
20 Jul 2009 - 11:42

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 24th February 2020 - 06:51 AM