IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
kepler123 buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
kepler123
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 16-February 14
Profil Dilihat: 2,233*
Kemunculan Terakhir: 9th May 2017 - 03:28 PM
Masa: Oct 16 2019, 01:00 PM
44 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

kepler123

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
12 Feb 2016
Korang tau pelan first gold ada tawaran hebat dari 2 Feb hingga 31 March ??
5 Sep 2015
Berita hangat bagi peminat samsung galaxy note 5.
Korang tau celcom telco package bagi samsung galazy note 5 cuma dari RM1,138.
Murah gila!!
3 Jul 2015
hey semua, sy nak tukar smartphone baru tapi x tau mana satu best.
Screen iphone4s sy dah jadi gelap dan langsung x bleh guna. Urgent nk beli smartphone..
30 Mar 2015
klo pernah dengar xpax ? sy nak tukar line baru..
coverage xpax lembab x? macam mane data connection?
line guna skrg tak stabil, asyik putus kat kawasan klang...
harap xpax ok je dan harga murah...
2 Mar 2015
Korang pernah dengar promosi Ipad air 2?
Dah lama nk beli satu...bagus jika bleh beli dgn harge murah..
tp x tau promosi tu ade lagi x,sesape tau?
Pelawat terakhir
kepler123 tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk kepler123.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 16th October 2019 - 01:00 PM