IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
bazaoyu buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
bazaoyu
Eksekutif Junior
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 17-March 13
Profil Dilihat: 5,762*
Kemunculan Terakhir: Kelmarin, 01:13 PM
Masa: Nov 29 2020, 10:15 AM
117 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

bazaoyu

Member Rasmi

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
24 Nov 2020
Hi semua! kat sini saya nk tnye pendapat berbaloi ke kalau nk apply loan utk motor? sbb ada kawan saya ckp better kalau nk apply loan tu apply utk keta. tapi buat masa skrng ni saya x urgent sngt nk pakai keta just motor je dah cukup. itupun utk gi keja hari2. hari tu dah berdebat dgn kawan pasal ni. mcm2 dorng bagi pendapat tapi saya still dlm dilema ni. Mohon semua kalau ada pendapat boleh bgi kat sini. saya hargai sngt2.
3 Sep 2019
Salam, sy tengok ramai sekarang buat online sales, macam mana starting utk buat online sales ni ya?
21 Aug 2019
hai guys.. aku haritu balik dpd vietnam & masih terasa rasa makanan diorang, lagi2 sup daging nod.gif so, nak tanya kat mana boleh cari makanan vietnam kat area KL ni eh?
13 Jun 2019
Hai,

Biasanya apa orang buat dgn buku buku masa belajar dulu yek?

Ramai kawan saya bagi junior je dulu, tapi saya tak sempat nak promote dulu. sekarang dah berhabuk dekat rumah tu ha... Nak buang sayang sebab belum 5 tahun pon... So agak macam relevant lagi la
19 Nov 2018
I beli charger phone dari online. Sudah transfer duit tapi barang tak sampai2 dan tak boleh cancel order. Macam mana mau buat?
Pelawat terakhir
bazaoyu tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk bazaoyu.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 29th November 2020 - 10:15 AM