IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
wanmus buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
wanmus
Eksekutif Junior
32 tahun
Lelaki
Johor dan terengganu
Lahir Sep-22-1984
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 8-September 08
Profil Dilihat: 4,513*
Kemunculan Terakhir: 5th November 2009 - 12:20 PM
Masa: Jun 23 2017, 11:36 AM
394 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo wanmus_1
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

wanmus

Member Rasmi

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
5 Nov 2009
Salam semua. maaf jika saya mengganggu atau tersilap thread (rasanya dah betul smile.gif )

Ok macam ni, saya sedang melakukan survey mengenai kepuasan pelanggan untuk sistem tempahan/booking hotel/resort di Malaysia.

Jadi saya harap anda sudi untuk sertainya. Sesiapa sahaja boleh menjawab survey ini samada pernah atau tidak pernah menggunakan sebarang sistem tempahan/booking online.

Sebagai ganjaran, 6 cabutan bertuah wang tunai menanti anda.

Mudah sahaja..Isi survey dan tunggu cabutan bertuah

Untuk sertai, bolehlah klik ke Survey Booking Hotel

Terima kasih di atas kesudian anda menjayakan survey ini
13 Jul 2009


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sukacita saya nak maklumkan bahawa 1 seminar yang menggabungkan 3 otai dalam menjana pendapatan internet akan diadakan pada 1 Ogos 2009 di UTM Skudai, Johor pada harga tak munasabah langsung.

Ada 3 sesi semuanya:

1- Pengalaman & Rahsia Part-timer Blogger (Oleh Blalang)
* Jadikan blog percuma lubuk duit anda
* Naikkan trafik ke blog
* Jana pendapatan dengan Adsense & Nuffnang

2- Kelebihan & Teknik Full-time Blogger (oleh Rohaizad)
* Kelebihan & Teknik menulis Blog dalam BI walau buta English
* Promosikan blog anda ke antarabangsa
* Buat duit dengan pengiklanan antarabangsa

3- Kisah benar & Cara Pelajar Jana Puluhan RIbu Ringgit
di Internet (Oleh AmmarZahar)
* Menjana pendapatan mudah dengan Affiliate
* Tingkatkan klik untuk CPA & PPL
* Buat duit dengan produk sendiri
* Bina brand nama anda sendiri di Internet

Cepat sertai kerana tempat hanya terhad kepada 100 peserta sahaja. Sarapan pagi dan makan tengahari disediakan.


Jika ada sebarang soalan, bolehlah reply di post ini. Pastikan anda tidak terlepas peluang yang hanya sekali ditawarkan ini dengan harga tak munasabah

Maklumat lanjut untuk pendaftaran di Seminar AmmarZahar, Blalang & ROhaizad Hanya RM 60 Di JOHOR 1 Ogos
16 Oct 2008


Salam kawan2 im.sory kalau salah post sebab tak tahu nak post kat mana..

Nak share benda baik..

FREE Grandstand Malaysia A1 GP racing ticket 21-23 November

harga biasa RM50 untuk earlybird dan Rm100 untuk adults biasa. tapi ni nak share bagaimana dapatkan tiket A1 gp racing sehingga 6 tiket secara PERCUMA!!!

untuk maklumat lanjut, layari http://wanmus.com/free-malaysia-a1-racing-ticket.html
30 Sep 2008
1. Jika anda mengalami cirit-birit untuk melegakan dengan cepat, ambil satu cawan teh o pekat kemudian diminum.
2. Hancurkan beberapa helai daun ketumbit hingga lumat. Tempelkan pada perut dan balutkan dengan kain
3. Kunyah daun jambu batu dan buah jambu batu yang masih muda dan kecil. Amalkan selagi anda mengalami cirit-birit.
30 Sep 2008
1. Parut satu inci kunyit hidup dan perahkan airnya. Kemudian campur dengan tiga sudu madu lebah dan satu biji telur ayam. Amalkan meminumnya dua kali seminggu. Anda akan rasa perbezaannya.
2. Parut dan perah kunyit tua sebesar ibu jari. Air perahan kunyit itu dicampur dengan kuning telur ayam kampung. Kacau sebati kemudian minum. Ulangi meminumnya beberapa hari dan anda akan terhindar dari sakit pedih ulu hati.
3. Campurkan buah tamar dengan sedikit susu kambing atau susu lembu asli yang segar. Kemudian minumnya dua kali sehari.
Pelawat terakhir


3 Apr 2009 - 11:59


12 Mar 2009 - 12:17


16 Jan 2009 - 9:27


19 Nov 2008 - 18:31


11 Nov 2008 - 16:46

Komen
WebZone-_-Attack
Huhu. Dah meningkat dah umur bro. Selamat hari ulang tahun bro. Moga2 sukses selalu.
22 Sep 2008 - 2:01

Kawan

12 kiriman
19th September 2008 - 02:13 PM
Papar Semua Kawan
Versi Ringkas Masa sekarang: 23rd June 2017 - 11:36 AM