IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
php buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
php
Percubaan
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 5-July 10
Profil Dilihat: 5,979*
Kemunculan Terakhir: 6th November 2019 - 07:08 AM
Masa: Nov 19 2019, 10:09 PM
1 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

php

Member Rasmi


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
3 Sep 2019


#DuitCloud adalah sebuah software yang dipasang secara automatik di cloud. Pembeli boleh control segala-galanya di telefon bimbit sahaja tanpa pasang app apa-apa pun. Setiap pembeli akan dijamin dapat pulangan yang tinggi. Sungguh mudah sekali untuk menjual produk ini. Momentum sedang meninggi sekarang dan anda patut ambil peluang keemasan ini sekarang.


Affendy Zain

Penulis #DuitCloud



Review Produk Duit Cloud


Saya difahamkan, jika anda mendapatkan 1 lesen daripada #DuitCloud ini, duit yang dilaburkan akan sentiasa running dalam cloud dan anda dijanjikan komisen lumayan bagi setiap lesen tersebut.


Ada 5 lesen yang mereka offer untuk setiap pengguna. Lebih banyak lesen, lebih besar komisen. Ini janji. Bukan kepastian ya.



Ada Risiko Produk Duit Cloud


Semua pelaburan berisiko, samada rendah, sederhana ataupun tinggi. Untuk pelaburan #DuitCloud ini, saya kategorikan ia pada risiko sederhana.


Kenapa sederhana risikonya?


Kerana ia pembeli membeli sistem yang dijual dan mereka akan mendapat produk seperti yang dijanjikan. Cuma komisen atau pendapatan yang dijanjikan itu sangat subjektif.


Saya tak letak tahap risiko tinggi kerana sistem ini tidak akan dibanned oleh Bank Negara kerana mereka jual produk.


Saya tak pasti anda boleh dapat RM50,000 setiap bulan seperti yang dijanjikan tapi yang saya pasti, setiap komisen jualan yang dihasilkan akan dikreditkan terus ke dalam akaun. Baik banyak mahupun sikit kerana hari ini saya baru sahaja terima komisen RM900 hasil jualan produk #DuitCloud ini.




Adakah Produk Duit Cloud Scam?


Bergantung kepada pemahaman bakal pembeli. Pada saya ia adalah sistem yang mana pembeli mesti menjual semula produk ini kepada prospek.


Jika anda tidak menjual, maka tiadalah komisen. Setiap satu 1 lesen berharga RM390 yang anda jual, anda akan menerima komisen RM180.


Untuk mendapatkan RM50,000 jualan setiap bulan, anda perlu menjual lebih kurang 128 unit setiap bulan. Komisen pula lebih kurang RM23,000.


Tapi pengelola claim, pembeli tak perlu buat promosi, sistem #DuitCloud yang akan buat semuanya. Pembeli hanya duduk diam, cukup bulan semak akaun.


Ini janji. Bukan pasti!!


Produk Duit Cloud jaminan 60 HARI



Pengelola ada menyediakan jaminan 60 HARI pulangan duit semula bagi pembeli yang tidak berpuas hati. Jadi risiko pembeli adalah 0%, jika pengelola benar-benar memegang janjinya.


Produk Duit Cloud, Nak Cuba Atau Abaikan?


Itu hak anda. Tak berani, jangan cuba kerana program ini berisiko. Mungkin dapat untung, atau balik modal, atau tak balik modal langsung. Bergantung kepada usaha dan rezeki pembeli sebenarnya.



Berminat nak Join Produk Duit Cloud?




#komisyenduitcloud
#formuladuitcloud
#incomeduitcloud
#rahsiaduitcloud
#pendapatanduitcloud
#sistemduitcloud
#reviewduitcloud
#programduitcloud
#duitcloudraya
#duitcloudtipu
#duitcloudscam
#duitcloudpenipu
30 Oct 2018


Bila kita jual je orang LARI.
Bila kita jual je orang UNFRIEND.
Bila kita jual je orang TAK SELESA.
.
Kenapalah susah sangat nak menjual ni ?
.
Memanglah susah sebab cara awak menjual tu tak kena.
.
Apa yang tak kenanya ?
.
Begini...
.
Kalau nak menjual:
.
1) Jual lah kepada orang yang nak beli. Kalau kita menjual kepada orang yang memang tak nak beli, memang tak lah.
.
2) Jual lah kepada orang yang bersedia nak beli. Kalau dia tak bersedia nak beli, memang sampai kiamat dia tak akan membeli.
.
.
Macam mana nak dapatkan orang yang nak membeli dan bersedia nak beli ni ?
.
Kalau tak tahu belajarlah jangan sombong.
.
Mari sini.. boleh belajar melalui panduan lengkap copywriting ni.
.
Memang lengkap. Formula mudah copywriting untuk hampir semua medium jualan.
.
Nak dapatkan panduan ni boleh terus klik link di bawah ni ya
.
Klik >> https://tinyurl.com/PemikatSales2u








14 Sep 2018
Sejadah Anti Sakit Sendi PERTAMA Di Malaysia

SAJADA Porthopedic..
Satu-satunya SEJADAH yang dicipta untuk membantu pesakit SENDI untuk solat dengan LEBIH SELESA..





Kenapa Anda PERLU Dapatkan Sejadah Anti Sakit Sendi ini?


Berikut kami berikan sebab-sebab utama..

  • Yang PERTAMA seumpamanya dihasilkan oleh Anak Muda Melayu Islam.
  • Berketebalan 15 milimeter, iaitu 5 Kali Ganda lebih tebal dari sejadah yang biasa anda gunakan.
  • Mampu menyerap TEKANAN pada LUTUT semasa anda duduk tahiyyat dan bersujud.
  • Kami menggunakan material Getah Acrylonitrile Butadiene didalam penghasilan SAJADA Porthopedic ini.
  • Kami JAMIN ianya adalah Kalis Air, Tahan Lasak dan Anti Microbial.
  • Mudah dibawa kemana sahaja kerana ianya adalah Portable (Mudah Alih)



Ciri-ciri Utama SAJADA Porthopedic ini adalah..








Dapatkan Sejadah Porthopedic, KLIK SINI




Tag:
review sejadah portopedik, sejadah portopedic malaysia, sejadah solat portopedik, sejadah porthopedic, review sejadah porthopedic, sejadah porthopedic review, sajda mat, sajda mat malaysia, sajda mat review, sajda mat salah, sajda prayer mat, sajda salat mat, sajjadah prayer mat
27 Aug 2018


Strategi hasilkan jualan produk di Kedai Online dengan limpahan trafik PERCUMA! Panduan mini video course ini dapat selesaikan masalah utama pelanggan anda yang sudah give up dengan pengiklanan berbayar!



Apa itu Lubuk Trafik?

Lubuk Trafik merupakan Video Panduan Step by Step kami kongsikan cara untuk dapatkan prospek atau pelanggan melalui Strategi S.E.O. yang jarang didedahkan oleh guru lain.

Teknik & strategi yang anda bakal belajar nanti melalui siri video panduan ini sudah pun terbukti berkesan & berjaya hasilkan jualan dengan konsisten setelah kami menggunakannya beberapa kali di store eCommerce kami.

Strategi Lubuk Trafik yang kami kongsikan ini sesuai digunakan untuk jual produk fizikal dalam market dalam negara mahupun luar negara.

Anda akan belajar dari asas hingga ke advance melalui video-video yang kami sediakan di dalam panduan ini. Jadi ia tiada masalah untuk newbie atau pun mereka yang tak pernah tahu pun mengenai cara dapatkan trafik percuma melalui SEO.

Lagi info, Klik >> Panduan Lubuk Trafik Percuma



Tag:
tingkatkan trafik blog, tingkatkan trafik ke blog, cara tingkatkan trafik blog, cara tingkatkan trafik ke blog, cara nak tingkatkan trafik blog, cara tingkatkan trafik, tips tingkatkan trafik blog, meningkatkan trafik blog, meningkatkan trafik blog sekejap, meningkatkan trafik blog dengan cepat, meningkatkan trafik blog wordpress, meningkatkan kawalan trafik, meningkatkan traffic organik, meningkatkan trafik pengunjung, meningkatkan trafik pengunjung website, meningkatkan trafik pengunjung blog, meningkatkan trafik website, meningkatkan web traffic, meningkatkan trafik youtube, panduan gandakan trafik, rahsia tingkatkan trafik, tingkatkan pengunjung website, teknik trafik blog
18 Aug 2018


Sekiranya anda terlepas emel daripada saya semalam, saya cuma nak bagitahu inilah peluang untuk anda menceburi model bisnes PLR.

Lihat sini >>> https://tinyurl.com/RRKombo2018

Resell Rights Kombo mempunyai 2 produk resell rights dan 2 lagi produk plr..bukan itu saja, anda juga akan dapat 15 bonus istimewa..

dapat hak jualan semula dan dapat bonus sekali..

Semua ni pada harga diskaun.
Tak percayan? boleh tengok sini..

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Menjual Produk "Resell Rights"

  • Jimat masa untuk menghasilkan produk digital sendiri.
  • Mudah untuk diubah suai mengikut keperluan.
  • Bebas untuk meletakkan harga.
  • Simpan 100% keuntungan untuk diri sendiri.
  • Dapat meningkatkan lagi kemahiran menjual.
  • Mempercepatkan masa untuk membina jenama sendiri.
  • Tidak perlukan banyak kemahiran teknikal.



Dapatkan Sekarang!

KLIK SINI >>> Jualan Gila-Gila Produk Resell Rights Kombo




Tag:
produk resell right, pakej resell right, produk jual semula, pakej jual semula, produk mrr, pakej mrr, produk master resell right, buat duit pakej mrr, jual semula produk mrr, pakej ebook mrr, produk mrr murah, beli ebook mrr, produk plr, produk mrr, produk rr, hak jual semula, produk resell right, pakej jualan semula, lesen jual semula, lesen mrr, lesen plr, lesen rr
Pelawat terakhir
php tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk php.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 19th November 2019 - 10:09 PM