IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
bazaoyu buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
bazaoyu
Eksekutif Junior
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 17-March 13
Profil Dilihat: 12,451*
Kemunculan Terakhir: 29th September 2022 - 08:22 PM
Masa: Dec 5 2022, 01:54 PM
134 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

bazaoyu

Member Rasmi

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
29 Sep 2022
apa pendapat korang pasal mesin basuh mudah alih ni ek? anak aku student duduk rumah sewa. aku ingat nak belikan dia mesin basuh mudah alih tu tp ramai jugak nak kena share dalam 8-10 org. risau pulak pakai sekejap jahanam. atau korang ada cadangan apa2 tak nak belikan anak aku mesin basuh apa? yg boleh pakai utk 8-10 org, basuh baju tebal2 sbb diorang ada join wataniah so baju2 uniform tu tebal2 jugak. tolong ek bg cadangan. - bapa buntu
24 Nov 2021
Guys, nak tanya korang ni, aku pernah terbaca pasal mesin basuh yang boleh kawal pakai apps ni, bila cari aku nampak macam mostly samsung je byk.
Actually macam mana benda ni function eh? Mintak share sikit yang ada samsung washing machine tu.
29 Mar 2021
Hi all, i found out from shopee yesterday when i search for 'fuel saving' things like energy charger, solid fuel booster, and oil additive comes up. When i see the review of these item alot of them said that it is helping with fuel consumption, is this true? Should i use any of these products?
8 Mar 2021
Just want to ask simple questions if i should just wash my sports attire along with my everyday clothes. Coz i am a very sweaty person and i am worried that it may affect the others clothes. Does the sweat causes bacteria though? Just dont want to waste my time doing multiple laundry if i can do it all at once lol.
24 Nov 2020
Hi semua! kat sini saya nk tnye pendapat berbaloi ke kalau nk apply loan utk motor? sbb ada kawan saya ckp better kalau nk apply loan tu apply utk keta. tapi buat masa skrng ni saya x urgent sngt nk pakai keta just motor je dah cukup. itupun utk gi keja hari2. hari tu dah berdebat dgn kawan pasal ni. mcm2 dorng bagi pendapat tapi saya still dlm dilema ni. Mohon semua kalau ada pendapat boleh bgi kat sini. saya hargai sngt2.
Pelawat terakhir
bazaoyu tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk bazaoyu.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 5th December 2022 - 01:54 PM