IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Laman web main game flash
bluzz
kiriman Sep 9 2008, 10:51 AM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 8-September 08
No. Ahli: 15



Sebanarnya aku ada buat laman web yang baik untuk korang sama ada yang mempunyai blog/website tersendiri atau blogspot untuk anda add flash game yang anda suka di laman web aku (( main game ))). Selain itu korang juga boleh relesh tension di opis main game biggrin.gif .


Anda dijemput ke Throttlegames



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CekDet
kiriman Sep 9 2008, 05:21 PM
Kiriman #2


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 150
Sertai: 9-September 08
Daripada: www.SyedHafidz.com
No. Ahli: 21



Dah datang dah main game kat site awak..
saya puji la dengan karjatangan awak..
memang menarik...load pun agak pantas juga...setakt ni takde sekat2

QUOTE (bluzz @ Sep 9 2008, 10:51 AM) *
Sebanarnya aku ada buat laman web yang baik untuk korang sama ada yang mempunyai blog/website tersendiri atau blogspot untuk anda add flash game yang anda suka di laman web aku (( main game ))). Selain itu korang juga boleh relesh tension di opis main game biggrin.gif .


Anda dijemput ke Throttlegames



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bluzz
kiriman Sep 9 2008, 09:40 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 8-September 08
No. Ahli: 15



sebenarnya aku nak ubah theme tu sebab terlalu old school cool.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 14 2008, 05:05 PM
Kiriman #4


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



bluzz...disertakan sekali ngan code x? yerlah maksudnya boleh amik n publish kat web atau blog x? kalau blh, rasanya lagi best n ramai pengunjung akan datang..maklumlah semua pk nak main jer, nak tenangkan fikiranlah tu..hehehe.. games nih ade copyright ke dari designer dia?yerlah, kalau copyright mane leh letak merata2..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 15 2008, 02:14 PM
Kiriman #5


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



cantik tu ada embed code. hehehe. mesti ramai yang dah cekup ko nyer games. tapi ramai web kat luar sana menjual games games ini. ada yang jual takat 30USD jer utk beratus games. rasanya boleh kot. dah monetizekan ke bluzz??


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 21st October 2019 - 12:51 AM