IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

15 Mukasurat V   1 2 3 > » 

wanmus
Posted on: Nov 5 2009, 12:21 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Salam semua. maaf jika saya mengganggu atau tersilap thread (rasanya dah betul smile.gif )

Ok macam ni, saya sedang melakukan survey mengenai kepuasan pelanggan untuk sistem tempahan/booking hotel/resort di Malaysia.

Jadi saya harap anda sudi untuk sertainya. Sesiapa sahaja boleh menjawab survey ini samada pernah atau tidak pernah menggunakan sebarang sistem tempahan/booking online.

Sebagai ganjaran, 6 cabutan bertuah wang tunai menanti anda.

Mudah sahaja..Isi survey dan tunggu cabutan bertuah

Untuk sertai, bolehlah klik ke Survey Booking Hotel

Terima kasih di atas kesudian anda menjayakan survey ini
  Forum: Cakap Pelancongan & Percutian · Post Preview: #18463 · Replies: 1 · Views: 2,207

wanmus
Posted on: Jul 13 2009, 02:27 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sukacita saya nak maklumkan bahawa 1 seminar yang menggabungkan 3 otai dalam menjana pendapatan internet akan diadakan pada 1 Ogos 2009 di UTM Skudai, Johor pada harga tak munasabah langsung.

Ada 3 sesi semuanya:

1- Pengalaman & Rahsia Part-timer Blogger (Oleh Blalang)
* Jadikan blog percuma lubuk duit anda
* Naikkan trafik ke blog
* Jana pendapatan dengan Adsense & Nuffnang

2- Kelebihan & Teknik Full-time Blogger (oleh Rohaizad)
* Kelebihan & Teknik menulis Blog dalam BI walau buta English
* Promosikan blog anda ke antarabangsa
* Buat duit dengan pengiklanan antarabangsa

3- Kisah benar & Cara Pelajar Jana Puluhan RIbu Ringgit
di Internet (Oleh AmmarZahar)
* Menjana pendapatan mudah dengan Affiliate
* Tingkatkan klik untuk CPA & PPL
* Buat duit dengan produk sendiri
* Bina brand nama anda sendiri di Internet

Cepat sertai kerana tempat hanya terhad kepada 100 peserta sahaja. Sarapan pagi dan makan tengahari disediakan.


Jika ada sebarang soalan, bolehlah reply di post ini. Pastikan anda tidak terlepas peluang yang hanya sekali ditawarkan ini dengan harga tak munasabah

Maklumat lanjut untuk pendaftaran di Seminar AmmarZahar, Blalang & ROhaizad Hanya RM 60 Di JOHOR 1 Ogos
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #16468 · Replies: 0 · Views: 914

wanmus
Posted on: May 4 2009, 09:13 AM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Kain langsir ek? alaa..clue plz
  Forum: Cakap Kedai Kopi · Post Preview: #13066 · Replies: 119 · Views: 56,502

wanmus
Posted on: Nov 27 2008, 11:51 AM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


cepat..dapatkan sekarang.. affiliate dah dibuka

Daftar percuma dan dapatkan RM5 direct PERCUMA ke akaun affiliate anda..

komisyen 10% dari jualan anda..

Minimum payout RM50..

daftar di http://jomhosting.net/billing/affiliates.php
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #5018 · Replies: 8 · Views: 3,148

wanmus
Posted on: Nov 24 2008, 01:25 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Jika ada sebarang persoalan, sila PM saya..terima kasih
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #4731 · Replies: 8 · Views: 3,148

wanmus
Posted on: Nov 24 2008, 01:24 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


QUOTE (mat.g @ Nov 21 2008, 11:02 AM) *
wanmus, drp segi bandwidth lak cemana??



bandwidth? jgn risau..terus ke www.jomhosting.net
kat sana anda boleh tgk web space dan bandwidth yang ditawarkan..

server kami terletak di Cyberjaya.

Sini saya postkan detail skit:

1- Pakej Mini 100MB
Web Space- 100MB
Bandwith- 5000MB (5GB)
Domain add on dan subdomain- unlimited
Email- unlimited
Harga= RM10 setahun

2- Pakej Mini 500MB
Web Space- 500MB
Bandwith- 10000MB (10GB)
Domain add on dan subdomain- unlimited
Email- unlimited
Harga= RM25 setahun

3- Pakej Mini 1000MB (1GB)
Web Space- 1000MB
Bandwith- 50000MB (50GB)
Domain add on dan subdomain- unlimited
Email- unlimited
Harga= RM50 setahun
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #4730 · Replies: 8 · Views: 3,148

wanmus
Posted on: Nov 20 2008, 07:45 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Harga hosting RM10 setahun masih ada lagi...yang kami tawarkan promosi adalah free submit ke 20+ search engine secara percuma

Cepat dapatkan di www.jomhosting.net
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #4315 · Replies: 8 · Views: 3,148

wanmus
Posted on: Nov 19 2008, 08:09 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Cepat dapatkan..Semurah RM10 setahun untuk 100MB web hosting..murah sangat2..server di Cyberjaya
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #4130 · Replies: 8 · Views: 3,148

wanmus
Posted on: Oct 16 2008, 01:48 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16




Salam kawan2 im.sory kalau salah post sebab tak tahu nak post kat mana..

Nak share benda baik..

FREE Grandstand Malaysia A1 GP racing ticket 21-23 November

harga biasa RM50 untuk earlybird dan Rm100 untuk adults biasa. tapi ni nak share bagaimana dapatkan tiket A1 gp racing sehingga 6 tiket secara PERCUMA!!!

untuk maklumat lanjut, layari http://wanmus.com/free-malaysia-a1-racing-ticket.html
  Forum: Cakap Dunia Automotif · Post Preview: #2565 · Replies: 2 · Views: 2,373

wanmus
Posted on: Oct 6 2008, 05:19 AM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


QUOTE (exinco @ Oct 2 2008, 03:07 AM) *
ni yang dikatakan miss communication nih. aleh..siap bertekak


tu lah kene dengar betul2 masa bercakap..tak pun tanyer betul2..kan dah salah faham..hhee
  Forum: Cakap Lawak & Jenaka · Post Preview: #1956 · Replies: 3 · Views: 1,958

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:31 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


1. Jika anda mengalami cirit-birit untuk melegakan dengan cepat, ambil satu cawan teh o pekat kemudian diminum.
2. Hancurkan beberapa helai daun ketumbit hingga lumat. Tempelkan pada perut dan balutkan dengan kain
3. Kunyah daun jambu batu dan buah jambu batu yang masih muda dan kecil. Amalkan selagi anda mengalami cirit-birit.
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1905 · Replies: 2 · Views: 2,411

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:30 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


1. Parut satu inci kunyit hidup dan perahkan airnya. Kemudian campur dengan tiga sudu madu lebah dan satu biji telur ayam. Amalkan meminumnya dua kali seminggu. Anda akan rasa perbezaannya.
2. Parut dan perah kunyit tua sebesar ibu jari. Air perahan kunyit itu dicampur dengan kuning telur ayam kampung. Kacau sebati kemudian minum. Ulangi meminumnya beberapa hari dan anda akan terhindar dari sakit pedih ulu hati.
3. Campurkan buah tamar dengan sedikit susu kambing atau susu lembu asli yang segar. Kemudian minumnya dua kali sehari.
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1904 · Replies: 3 · Views: 2,592

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:29 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


1. Minumlah air rendaman daun teh (hijau atau hitam, tetapi bukan herba) kerana ia mengandungi antioksidan. Ia boleh mencegah sel kanser daripada berkembang.
2. Makanlah tomato kerana ia penuh dengan vitamin C, yang boleh membantu mencegah kerosakan sel.
3. Makan kacang soya, kerana phytoestrogen di dalam kacang soya mungkin menolong melindungi daripada kanser payu dara dan prostat.
4. Makan sayur brokoli, kobis, dan bunga kobis kerana sayur-sayuran ini mengandungi bahan melawan kanser. Juga mengandungi pelbagai zat yang lain.
5. Campurkan halia dan bawang di dalam makanan kerana ia juga mengandungi bahan-bahan melawan kanser.
6. Jangan ketinggalan memakan oren, lemon dan lain-lain bauh sitrus yang mengandungi bahan-bahan meransang sel-sel kebal membunuh kanser. Mengandungi vitamin C yang banyak.
7. Jangan ketinggalan juga memakan anggur merah kerana ia mengandungi bahan yang menghalang pengeluaran enzim oleh badan yang digunakan oleh sel kanser.
8. Makan makanan tinggi serat seperti beras yang boleh menolong mengurangkan risiko beberapa jenis kanser.
9. Dapatkan omega - 3 asid lemak yang terdapat di dalam minyak ikan kerana ia membantu melawan kanser payu dara, prostat dan pankreas.
10. Juga dapatkan hasil tenusu rendah lemak yang boelh mengurangkan risiko kanser payu dara, bawah usus, prostat, rahim dan pankreas.
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1903 · Replies: 1 · Views: 1,282

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:28 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


1. Ambil secawan air didihan beras (sewaktu mendidih). Biarkan suam barulah diminum. Amalkan selalu sehingga rasa gatal atau kering pada tekak itu sembuh.
2. Letakkan sedikit kapur sirih, dua titik minyak kayu putih di atas sehiris limau. Panggang dan perah airnya. Kemudian minum sekali sehari.
3. Selesema pada musin hujan atau panas terik boleh diubati dengan cara membasahkan ubun-ubun kepala. Ulangi beberapa kali.
4. Mandilah dengan air suam pada waktu petang dan elakkan mandi malam. Amalkan minum air halia seminggu sekali
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1902 · Replies: 5 · Views: 2,547

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:27 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


1. Cara pertama : sapukan tempat tadi dengan minyak zaitun. Insya-allah kulit tidak akan melecur dan tidak akan meninggalkan kesan.
2. Parut beberapa biji bawang merah. Tampalkan pada bahagian yang terkena minyak panas. Kemudian dibalut dengan kain bersih. Biarkan beberapa hari barulah pembalut itu dibuka.
3. Masak lemak ayam dengan api yang sederhana. Sejukkan dan simpan dalam botol. Apabila terkena minyak panas, sapukan lemak tersebut.
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1901 · Replies: 6 · Views: 3,045

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:26 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


1. Ambil sedikit kapur makan dan sapukan di tempat yang ditumbuhi bisul. Lakukan selalu, Insya-Allah ia akan hilang dan sembuh
2. Tumbuk bawang putih hingga hancur.Sapukan bawang putih ditempat yang kena bisul dan balutkan supaya bawang putih tidak jatuh. Lakukan beberapa kali hingga bisul itu hilang.
3. Tumbuk beberapa tangkai pucuk daun semalu hingga lumat.Tampalkan pada keliling bisul. Biarkan sehingga ia kering. Amalkan selalu sehingga bisul itu sembuh.
4. Rendam segenggam beras dan beberapa ketul kunyit hidup dengan air sejuk. Kemudian tumbuk hingga hancur. Letakkan pada bisul sehingga ia kering.
5. Asah kulit buah delima yang basah. Campurkan dengan daun lidah buaya. Sapukan pada permukaan bisul.
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1900 · Replies: 2 · Views: 1,794

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:26 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Bayi yang baru lahir biasanya mudah diserang ruam panas. Untuk menyembuhkan ruam panas ini, gunakan kanji nasi . Caranya ialah :-

1. Masak nasi hingga menjadi bubur. Kemudian ambil sedikit dan letakkan ke dalam kain jarang. Ikat dan picit hingga keluar kanjinya. Air kanji ini akan disapukan pada ruam panas.
2. Tumbuk ragi yang sederhana besar. Selepas itu diayak. Kemudian campurkan dengan bedak. Sapukan pada kulit bayi.
3. Satukan sedikit tepung ubi atau sagu ubi hingga sebati.Sapukan pada kulit yang dipenuhi ruam. Ulangi beberapa kali sehingga ruam itu sembuh.
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1899 · Replies: 4 · Views: 9,071

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:24 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Terdapat dua cara di sini untuk merawati gusi berdarah :

1. Ambil segelas air suam. Campur dengan setengah sudu teh garam. Kemudian berkumur. Lakukan setiap kali bangun tidur selama tiga hari berturut-turut. Insya-Allah gusi tidak berdarah lagi.
2. Rebus dua helai daun bacang dan daun inai dalam periuk. Apabila mengelegak, campurkan sedikit asam gelugur dan garam. Biarkan seketika. Apabila suam berkumurlah. Amalkan setiap pagi dan malam
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1898 · Replies: 5 · Views: 3,029

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:24 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Sesuai untuk student dan orang bujang smile.gif

Bahan-bahan:
6 biji telor
5 sudu besar Rempah kari daging
2 biji tomato dipotong empat
liter stok ayam
garam secukup rasa
Sedikit minyak

Bahan-bahan ini dikisar

20 biji cili padi
20 gm lada kering
200 gm bawang merah
30 gm halia muda

Cara menyediakan:
Telur di rebus hingga masak. Kupas kulit telur dan asingkan. Panaskan minyak dan tumiskan bahan kisar tadi hingga harum. Bancuh rempah kari didalam stok ayam dan tambahkan ke bahan kisar yang telah harum. Biarkan mendidih. Lau campurkan telur dan tomato. Biar masak selama 10 minit.
  Forum: Cakap Resepi & Masakan · Post Preview: #1897 · Replies: 1 · Views: 3,858

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:22 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Bahan-bahan:
4 tin susu beras
4 tin susu air
1 ekor ayam (dipotong kecil dan digoreng hingga masak)
1 tin kecil minyak sapi
1 tin susu cair
4 sm halia (dihiris)
10 ulas bawang merah atau 4 labu bawang besar (dimayang halus)
10 ulas bawang merah atau 4 labu bawang besar (digiling)
10 ulas bawang putih (digiling)
8 kuntum bunga cengkih
5 biji buah pelaga
6 sm kulit kayu manis
7 biji buah badam
3 biji buah tomato
2 camca besar jintan manis
4 camca besar ketumbar
5 biji ubi kentang
1 labu bawang besar
Sedikit daun pudina
Garam secukup rasa

Cara menyediakan:
Jintan manis, jintan putih dan ketumbar digiling hingga lumat. Bawang merah, bawang putih dan halia digiling lumat. Bawang besar dan tomato dimayang bulat. Panaskan minyak sapi, tumiskan bahan rempah yang telah digiling bersama cengkih, kulit kayu manis, buah pelaga, bawang besar dan tomato. Setelah itu masukkan ayam goreng sambil dikacau hingga rata. Masukkan susu cair, air dan daun pudina serta garam secukup rasa. Apabila mendidih masukkan beras dan masaklah hingga kering.
  Forum: Cakap Resepi & Masakan · Post Preview: #1896 · Replies: 1 · Views: 1,943

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:20 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Bahan-bahan:
30 gm cili kering
30 gm halia
20 gm bawang putih
90 gm serai
200 gm bawang besar
300 gm tomato
200 gm minyak masak
Garam, gula dan serbuk perasa secukup rasa
1.5 kg ayam dipotong 10 bahagian dan digoreng setengah masak

Cara menyediakan:
Panaskan minyak dalam kuali kemudian tumiskan bahan-bahan yang sudah dikisar hingga garing. Setelah itu masukkan ayam, garam, gula dan serbuk perasa secukup rasa. Gaulkan hingga sebati dan rata. Apabila telah kering bolehlah diangkat.
  Forum: Cakap Resepi & Masakan · Post Preview: #1895 · Replies: 0 · Views: 1,571

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:16 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


Bahan-bahan:
1 ekor ayam (dipotong ikut suka)
3 biji telur (dipukul)
1 cawan beras (ditumbuk halus)
Sedikit garam

Bahan digiling halus:

1 sudu teh jintan manis
1 sudu teh jintan putih
1 sudu teh lada hitam
1 sudu teh ketumbar

Cara menyediakan:
Gaulkan ayam dengan bahan-bahan yang telah digiling, perapkan selama 1/2 jam. Celupkan ke dalam telur, kemudian digolekkan ke atas beras yang telah ditumbuk halus. Panaskan minyak dan gorenglah hingga masak.
  Forum: Cakap Resepi & Masakan · Post Preview: #1894 · Replies: 5 · Views: 4,891

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:12 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


1. Jika anda sering diserang sakit kepala, selain makan ubat amalkan petua ini :
* Ramas beberapa helai daun sirih di dalam mangkuk yang berisi air.
* Kemudian basahkan kepala dengan air dan daun sirih tersebut sambil memicit-micit kepala selama 15 minit.
2. Tumbuk enam helai daun sawi hingga lumat. Campurkan dengan sedikit garam, lumurkan serta gosokkan perlahan-lahan pada dahi dan pelipis.
3. Ramas asam jawa sebesar telur ayam dengan secawan santan lalu tapis. Kemudian basahkan kepala dengan air suam lalu bungkus. Biarkan seketika dan kering di kepala, barulah basuh bersih. Rasa sakit akan berkurangan dan rambut jadi lembut.
4. Tumbuk dua atau tiga helai daun setawar hingga lumat. Kemudian tempekkan di kepala dan balutkan. Biarkan semalaman.
5. Rebus beberapa biji kulit manggis dengan tiga gelas air. Biarkan sehingga airnya tinggal satu gelas sahaja. Tapis dan buangkan hampasnya. Berkumur setiap hari tapi jangan sampai terminum pula airnya.
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1893 · Replies: 8 · Views: 3,486

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:09 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


1. Sebelum anda memulakan kerja, ambil sebiji limau dan belah dua. Kemudian sapu pada ketiak dan jika diamalkan selalu ketiak tidak berbau lagi.

2. Badan berbau amat memalukan. Cara mengatasinya, ambil beberapa kuntum bunga cengkih dan direndam sehingga kembang. Kemudian minum airnya tiga hari berturut-turut.

3. Ketiak hitam dan berbau amat memalukan. Cuba cara ini, campur sedikit kapur sirih bersama perahan limaunipis. Sapukan pada ketiak, setelah anda selesai mandi. Amalkan selalu dan ketiak anda akan cerah dan tidak berbau lagi.

4. Bulu ketiak boleh dihilangkan dengan cara ini. Ambil 20 biji jintan putih dan sedikit kapur barus, gaul rata bersama dengan air perahan limau purut. Sapukan pada ketiak setelah bercukur, setelah disapu beberapa kali ianya akan berhasil.
  Forum: Cakap Kesihatan & Petua · Post Preview: #1892 · Replies: 5 · Views: 2,619

wanmus
Posted on: Sep 30 2008, 04:04 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16


hhaahha..makin mengarut aku tengok..ni semua sebab model bodoh ni nak bodohkan orang lain..kepada dah tak de benda lain kot dia boleh jual..tu nak jual diri..pastu ada jaminan wang dikembalikan tak? yerlah mestilah ada 20 days money back guaranteed sebab tu kan kira barang dagangan jugaklah kalau dah ada tawar menawar..hahhaha..perghh kalau ada money back guaranteed baru berani skit orang2 kaya ni kot nak melabur..hahahha..nilah dunia akhir zaman..bukan saya zina, bab ni pun di pandang enteng
  Forum: Cakap Maklumat dan Pengetahuan · Post Preview: #1891 · Replies: 24 · Views: 10,280

15 Mukasurat V   1 2 3 > » 

New Posts  Susulan baru
No New Posts  Tiada susulan baru
Hot topic  Topik panas (Baru)
No new  Topik panas (Tiada baru)
Poll  Undian (Baru)
No new votes  Undian (Tiada Baru)
Closed  Topik dikunci
Moved  Topik dipindah
 

Versi Ringkas Masa sekarang: 18th July 2018 - 04:11 PM