IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
taukey buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
taukey
Eksekutif Junior
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 14-September 08
Profil Dilihat: 2,297*
Kemunculan Terakhir: Sulit
Masa: Jan 21 2018, 04:37 AM
194 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

taukey

Member Rasmi

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
19 Sep 2008
kita semua tahu harga minyak dunia dah berada di bawah USD 100 setong. Apa pendapat anda? Dulu semasa pilihanraya permatang pauh, harga minyak turun kita terus dikejutkan dengan penurunan harga minyak di Malaysia. Alasan yang diberikan adalah benda yang baik sebegini harus dipercepatkan. sekarang harga minyak dah turun USD100 kenapakah harga tak turun dipercepatkan. jom berdebat
17 Sep 2008
Ada sesiapa di sini pernah melancong ke Sarawak. Sebenarnya kalau setakat nak melancong ke sarawak dengan pergi ke bandar bandar memang tak best. saya nasihatkan adan pergi ke kawasan ulu-ulu sikit. baru adventourous sikit. hehehe. jangan takut. selamat sebenanya. saya balik kampung pun guna perahu bot 100 kuasa kuda rasanya. Dalam 3 jam duduk atas perahu. sakit juga pinggang tapi seronok. dapat tgk bumi yang hijau hijau sambil tengok rumah panjang yang lain-lain serta berkenalan dengan etnik lain gak. best. rugi tak pergi.
15 Sep 2008
siapakah yang anda jangkakan akan menjadi juara pada tahun ini? Dalam otak saya setakat ini cuma ada 3 calon sahaja. calon-calonnya

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool

Itu sahaja. Mesti ada yang tanya kenapa Arsenal tak tersenarai dalam tu. bagi aku Arsenal punya player byk sangat yang muda dan prestasi mereka tidak membanggakan sangat buat masa ini. Tetapi itu calon pemenang bagi saya. itu hanya calon dan tak disenaraikan mengikut ranking. Anda ada pendapat yang lain?
Pelawat terakhir
taukey tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk taukey.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 21st January 2018 - 04:37 AM