IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
bluzz buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
bluzz
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 8-September 08
Profil Dilihat: 2,053*
Kemunculan Terakhir: 9th October 2008 - 08:37 PM
Masa: Nov 13 2019, 03:55 AM
31 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

bluzz

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
9 Sep 2008
sebenarnya aku nak kongsi bersama untuk kita lihat sejenak gambar bayi semasa dalam kandungan agar kita dapat menyayangi ibu kita lagi .. ini aku dapat dalam email aku.




Anda boleh lihat banyak lagi di LAMAN INI
9 Sep 2008
Apa pendapat korang mengenai lagu-lagu indon yang berkumandang di Malaysia. Sebenarnya aku pun suka lagu indon sebab lirik dan iramanya unik-unik. So apa pendapat korang
9 Sep 2008
Saya ingin berkongi kepada rakan-rakan sekalian untuk kita amalkan bersama. Petua ini sesuai kita amalkan agar kita dapat hidup bahagia disamping mengingati--NYA.

saya sudah amalkan petua ini 3 tahun yang lepas. dan hasilnya amatlah memuaskan. Keistimewaannya adalah seperti dalam topic ini serta banyak lagi bergantung kepada seseorang itu mengingati ALLAH.


AMALKAN SEPERTI DIBAWAH:-

1) zikir 1000 kali yahaiyyu yaqayyum diwaktu selesai mengejarkan solat lima waktu iaitu selepas solat isyak ataupun selepas maggrib. ianya mengambil masa selama 20 minit (bergantung kepada seseorang)

2) zikir ayat AL-Fatihah sebanyak 41 diwaktu selesai mengejarkan solat lima waktu (selepas isyak) ataupun selepas maggrib. Ianya mengambil masa selama 25 minit (bergantung kepada individu)

Semoga amalan ini rakan-rakan dapat amalkan dan saya yakin ianya memberi kesan kepada kehidupan anda sekalian.

Selamat Mencuba.
9 Sep 2008
Saje je letak topic Maggi kari VS Maggi Ayam, sebenarnya aku pun ada resepi nak share kat korang. Resepi aku ialah
jeng--- jeng-- jeng..


Maggi kari special US:-

Bahan-bahannya:-
1) Maggi Kari/Ayam
2) Sayur Kobis
3) Telur 1 biji

Cara membuatnya:-

1) Masukkan air 1 setengah gelas
2) Tunggu sehingga mendidi kemudian masukkan maggi ayam/kari
3) Masukkan Kobis
4) Masukkan telur
5) Tunggu sehingga 6 minit


RESEPI INILAH YANG AKU MAKAN SEMASA DI POLI waaaaaaaaa!!! seksanya semasa belajar dahulu
9 Sep 2008
Aku nak minta pendapat rakan-rakan mengenai nama anak pertama aku yang mana due date kelahirannya 12/10/2008 kalau boleh aku nak tolong pendapat korang nama anak pertama aku nie.

Bagilah nama anak perempuan anak lelaki sekali tongue.gif

Tidak sabar aku nak tunggu kelahiran anak aku rolleyes.gif
Pelawat terakhir


13 Nov 2008 - 8:15

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk bluzz.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 13th November 2019 - 03:55 AM