IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

> Online Sales, Online Sales
bazaoyu
kiriman Sep 3 2019, 05:11 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 92
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



Salam, sy tengok ramai sekarang buat online sales, macam mana starting utk buat online sales ni ya?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Susulan
MissSheety
kiriman Sep 5 2019, 10:23 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 13
Sertai: 27-March 17
No. Ahli: 2,705



QUOTE (bazaoyu @ Sep 3 2019, 05:11 PM) *
Salam, sy tengok ramai sekarang buat online sales, macam mana starting utk buat online sales ni ya?


Sesiapa yang telah menonton video perayaan merdeka dihasilkan oleh TM tahun ni ke? https://www.youtube.com/watch?v=CGu-D4XJY1U&t=1s
Go to the top of the page
 
+Quote Post
weiyaow
kiriman Sep 6 2019, 10:48 AM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 60
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,463



QUOTE (MissSheety @ Sep 5 2019, 10:23 PM) *
Sesiapa yang telah menonton video perayaan merdeka dihasilkan oleh TM tahun ni ke? https://www.youtube.com/watch?v=CGu-D4XJY1U&t=1s


TM tiap2 tahun mesti ada je video merdeka. kalau tak merdeka pun hari raya pun ada jugak. Mesti nak promosi plan terbaru kot
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Sep 8 2019, 11:09 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



QUOTE (weiyaow @ Sep 6 2019, 10:48 AM) *
TM tiap2 tahun mesti ada je video merdeka. kalau tak merdeka pun hari raya pun ada jugak. Mesti nak promosi plan terbaru kot


Rasanya TM ni hanya menjalani tanggungjawab sebuah syarikat pulang balik kepada masyarakat sahaja dengan menghasilkan video sambutan tu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Sep 8 2019, 11:23 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 74
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



QUOTE (sunflo0303 @ Sep 8 2019, 11:09 PM) *
Rasanya TM ni hanya menjalani tanggungjawab sebuah syarikat pulang balik kepada masyarakat sahaja dengan menghasilkan video sambutan tu.


Syarikat ni memang baik kerana dengan keuntungun mereka masih akan keluarkan kos untuk hasilkan video menjaga warisan budaya negara kita.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Kirim dalam topik ini
- bazaoyu   Online Sales   Sep 3 2019, 05:11 PM
- - zizi_zack   QUOTE (bazaoyu @ Sep 3 2019, 05:11 PM) Sa...   Sep 4 2019, 07:53 PM
|- - MissSheety   QUOTE (zizi_zack @ Sep 4 2019, 07:53 PM) ...   Sep 7 2019, 11:35 PM
|- - zizi_zack   QUOTE (MissSheety @ Sep 7 2019, 11:35 PM)...   Sep 7 2019, 11:38 PM
- - zizi_zack   QUOTE (bazaoyu @ Sep 3 2019, 05:11 PM) Sa...   Sep 4 2019, 07:55 PM
- - MissSheety   QUOTE (bazaoyu @ Sep 3 2019, 05:11 PM) Sa...   Sep 5 2019, 10:23 PM
- - zizi_zack   QUOTE (MissSheety @ Sep 5 2019, 10:23 PM)...   Sep 5 2019, 10:26 PM
|- - MissSheety   QUOTE (zizi_zack @ Sep 5 2019, 10:26 PM) ...   Sep 6 2019, 09:15 AM
|- - zizi_zack   QUOTE (MissSheety @ Sep 6 2019, 09:15 AM)...   Sep 6 2019, 09:28 AM
|- - weiyaow   QUOTE (MissSheety @ Sep 6 2019, 09:15 AM)...   Sep 6 2019, 10:55 AM
|- - tennyliew   QUOTE (weiyaow @ Sep 6 2019, 10:55 AM) Bi...   Sep 6 2019, 11:11 AM
|- - sunflo0303   QUOTE (weiyaow @ Sep 6 2019, 10:55 AM) Bi...   Sep 6 2019, 10:47 PM
|- - sunflo0303   a   Sep 6 2019, 11:12 PM
|- - sunflo0303   QUOTE (sunflo0303 @ Sep 6 2019, 10:47 PM)...   Sep 6 2019, 11:12 PM
- - weiyaow   QUOTE (MissSheety @ Sep 5 2019, 10:23 PM)...   Sep 6 2019, 10:48 AM
- - tennyliew   QUOTE (weiyaow @ Sep 6 2019, 10:48 AM) TM...   Sep 6 2019, 11:05 AM
|- - cyclebin10   QUOTE (tennyliew @ Sep 6 2019, 11:05 AM) ...   Sep 6 2019, 11:01 PM
|- - Imranchoii   QUOTE (cyclebin10 @ Sep 6 2019, 11:01 PM)...   Sep 6 2019, 11:15 PM
- - RamlahYop   QUOTE (weiyaow @ Sep 6 2019, 10:48 AM) TM...   Sep 6 2019, 11:02 PM
|- - cyclebin10   .   Sep 6 2019, 11:18 PM
|- - cyclebin10   QUOTE (RamlahYop @ Sep 6 2019, 11:02 PM) ...   Sep 6 2019, 11:18 PM
|- - NibongTebalOrang   QUOTE (RamlahYop @ Sep 6 2019, 11:02 PM) ...   Sep 6 2019, 11:23 PM
||- - sunflo0303   b   Sep 8 2019, 08:43 PM
||- - sunflo0303   QUOTE (NibongTebalOrang @ Sep 6 2019, 11...   Sep 8 2019, 08:46 PM
|- - Bilabong98   QUOTE (RamlahYop @ Sep 6 2019, 11:02 PM) ...   Sep 6 2019, 11:31 PM
||- - cyclebin10   g   Sep 8 2019, 09:01 PM
||- - cyclebin10   QUOTE (Bilabong98 @ Sep 6 2019, 11:31 PM)...   Sep 8 2019, 09:03 PM
|- - MissSheety   QUOTE (RamlahYop @ Sep 6 2019, 11:02 PM) ...   Sep 7 2019, 11:27 PM
- - zizi_zack   QUOTE (weiyaow @ Sep 6 2019, 10:48 AM) TM...   Sep 7 2019, 11:32 PM
- - sunflo0303   QUOTE (weiyaow @ Sep 6 2019, 10:48 AM) TM...   Sep 8 2019, 11:09 PM
- - cyclebin10   QUOTE (sunflo0303 @ Sep 8 2019, 11:09 PM)...   Sep 8 2019, 11:14 PM
- - cyclebin10   QUOTE (sunflo0303 @ Sep 8 2019, 11:09 PM)...   Sep 8 2019, 11:23 PM


Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 18th October 2019 - 10:36 PM