IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> 5730xm
bodoh jer aku ni...
kiriman Jul 16 2009, 04:36 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 18
Sertai: 14-July 09
No. Ahli: 1,638



aku nak beli hp nie.. so aku minta pendapat bagi kaki hp disini... ade gps yang dah built in tak silap aku..

aku nak tnye pasal bunyi die ok tak.. pastu kalau type sms ade tak delay mcm yang gune pda tue.. bosan kalau taip sms2 lmbt2 nie...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Jul 16 2009, 04:42 PM
Kiriman #2


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



mana gambarnya bro? kawe pakai 5800xm pon dah cukup ok.. boleh letak gps Garmin, ada wlan, touch skrin.. cuma agak slow sikit skrin flow nya.


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bodoh jer aku ni...
kiriman Jul 16 2009, 04:45 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 18
Sertai: 14-July 09
No. Ahli: 1,638



tempat kerja aku nie sengal.. tak bg upload gamba.. sume mende nak block.. ntah ape2 ntah..

tapi kalau nak tgk leh tgk dekat sini SINILA

tue yang aku taknak tue.. sbb nanti ade delay.. lambat oo nak reply.. ohmy.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Jul 16 2009, 06:19 PM
Kiriman #4


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



ic.. lawa gak hepon ni.. bro takyah upload apa2.. just copy n paste dia punya image url saja dlm tag [ img ] ..url.. [ /img ]..



--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bodoh jer aku ni...
kiriman Jul 16 2009, 07:56 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 18
Sertai: 14-July 09
No. Ahli: 1,638



mcm nie la kalau tak pandai.. mende senang pun tatau.. aper boleh buat... aku just nak tnye die nye sms,bunyi & gps die ok tak.. ade tak sape2 yang penah pakai...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bodoh jer aku ni...
kiriman Jul 20 2009, 01:03 PM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 18
Sertai: 14-July 09
No. Ahli: 1,638



overall hp nie aku minat.. best2 mod dah bleh closed dah..... sbb kat sinie takde la plak nak closed topik
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Jul 20 2009, 10:12 PM
Kiriman #7


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Topik kat sini x close sebab mod nyer jarang masuk


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bodoh jer aku ni...
kiriman Jul 21 2009, 08:57 AM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 18
Sertai: 14-July 09
No. Ahli: 1,638



oo takpe la mcm tue.. sepatutnye buat option untuk closed.. even mod tak masuk pun boleh closed sendiri... so takde la berlaku nye spam.. anyway thank ya B@zSh™.. dah boleh closed dah topik nie.. dah settle dah..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Jul 21 2009, 09:25 AM
Kiriman #9


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



"Pemula Topik" sebenarnya boleh moderate dia punya topik seperti Close/Tutup atau Delete/Buang mana2 topik yang mereka mulakan, sila lihat di penjuru bawah sebelah kiri dalam combo box "Pilihan Moderator"..


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bodoh jer aku ni...
kiriman Jul 21 2009, 10:46 AM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 18
Sertai: 14-July 09
No. Ahli: 1,638



kalau la aku mampu buat sume itu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Jul 22 2009, 07:19 AM
Kiriman #11


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Aku rasa En Dot x set supaya normal user boleh close @ open topic sendiri
Even mod kalo post kat subforum (yang x diselia) yang lain pun x boleh close/open/delete topic
Maybe boleh diajukan pada admin tersayang kita smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 17th October 2019 - 11:07 AM