IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

9 Mukasurat V   1 2 3 > » 

michael scotfiel...
Posted on: Oct 19 2018, 09:42 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (InstaForex Perak @ Jul 22 2016, 12:54 PM) *
Hedging kini boleh didapati di МТ5

Peniaga yang dihormati!

Anda kini mempunyai peluang untuk memilih sama ada hedging atau perkiraan penghasilan bersih semasa membuka akaun untuk perdagangan melalui platform MetaTrader 5. Akaun MT5 pada asalnya dicipta untuk dagangan pertukaran asing, berdasarkan sistem penghasilan bersih itu. Ini bermakna bahawa seorang peniaga boleh mempunyai satu kedudukan dibuka pada satu instrumen kewangan yang diberikan pada satu masa, dan semua operasi berikutnya ke atas aset yang akan membawa kepada perubahan kuantiti, penutupan, atau pembalikan daripada perjanjian itu.

Versi baru MetaTrader 5 kini mempunyai sistem hedging. Ia membolehkan peniaga-peniaga untuk membuka seberapa banyak pesanan pada instrumen perdagangan yang ditetapkan yang mereka suka, termasuk kedudukan bertentangan. Dengan cara itu anda boleh memohon mengunci strategi, iaitu membuka suatu perintah ke arah yang bertentangan jika anda mengalami kerugian.

Hedging dan menjaringkan akaun mempunyai manfaat tertentu. Sebelum MetaQuotes Software Corp. menambah ciri hedging untuk MT5, peniaga yang lebih suka hedging hanya boleh menggunakan platform MT4. Mulai sekarang, hedging telah disediakan kepada pengguna MetaTrader 5 juga.

Jika anda seorang pemegang akaun MT5 dan ingin beralih kepada hedging, sila hubungi pasukan sokongan pelanggan kami untuk bantuan.

https://www.instaforex.com/company_news/8180.html


Ini yg diharapkan oleh trader,terima kasih instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31440 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 18 2018, 10:00 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 17 2018, 10:06 PM) *
bonus yang biasa di mohon adalah instaforex 30% ... sangat mudah di mohon dan berkali kali


Bonus tersebut tertakluk dgn terma dan syarat,kunjungi web instaforex utk maklumat lanjut
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31437 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 17 2018, 08:38 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 16 2018, 10:38 PM) *
jangan lupa selepas deposit ke akaun instaforex, anda claim bonus instaforex 30% atau 55% dengan segera.

Berbaloi buka akaun dgn instaforex, berbagai jenis bonus boleh di mohon
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31431 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 16 2018, 10:24 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 15 2018, 09:20 PM) *
kaedah deposit dan withdrawal guna ib instaforex lebih mudah dan cepat


Setiap negeri mempunyai wakil instaforex,memang mudah menggunakan ib instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31429 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 15 2018, 08:33 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 12 2018, 02:42 PM) *
jom deposit ke dalam akaun instaforex dan claim bonus instaforex 30%


Fahami terma dan syarat sebelum lakukan claim bonus dr instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31425 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 12 2018, 08:44 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 11 2018, 11:35 PM) *
menggunakan khidmat ib instaforex untuk proses pengeluaran dan deposit sangat memudahkan trader


Gunakan kemudahan yg disediakan instaforex,pasti terbaik
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31418 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 11 2018, 09:21 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 10 2018, 11:34 PM) *
saya paling suka guna kaedah whatsapp. lebih mudah dan cepat berurusan dengan ib instaforex



Pilihan yg terbaik sekali utk pengguna aplikasi whatsapp utk kaedah wd/depo instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31413 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 10 2018, 08:01 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 9 2018, 11:22 PM) *
boleh berurusan menggunakan whatsapp sahaja. sangat mudah


Berbagai kaedah boleh digunakan utk menghubungi ib instaforex antaranya sms,wasap telegram
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31409 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 9 2018, 10:50 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 8 2018, 11:32 PM) *
paling mudah dan cepat untuk deposit dan withdrawal adalah menggunakan khidmat ib instaforex malaysia

Mmg pantas menggunakan khidmat ib,dlm masa 24jam shj selesai
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31407 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 8 2018, 08:06 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 4 2018, 10:25 PM) *
yang penting sekali, mudah deposit dan withdrawal ke akaun live instaforex.


Ya setuju dgn tuan,antara keutamaan trader membuat pilihan broker adalah depo/wd mudah dan cepat spt instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31402 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 5 2018, 09:46 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 5 2018, 09:14 PM) *
sertai pertandingan akaun demo instaforex sekarang dan menangi bonus di akaun trading anda


Ada shj hadiah dr instaforex utk trader
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31398 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 4 2018, 09:49 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 3 2018, 10:12 PM) *
benar tuan. diinstaforex , trader buat profit . boleh je withdrawal dengan mudah

Itu yg paling diutamakn dlm trading,tahniah instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31393 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 3 2018, 05:42 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 2 2018, 11:00 PM) *
betul tuan. profit yang diperolehi boleh di keluarkan tapi modal dari bonus pertadningan tidak boleh dikeluarkan


Dpt keluarkan profit tanpa syarat dr instaforex sy kira dh yg terbaik sekali
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31389 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 2 2018, 10:50 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Oct 1 2018, 10:40 PM) *
mari daftar pertandingan instaforex akaun demo .... daftar fx1-rally dan bertanding di instaforex


Hadiah dr contest tersebut boleh shj digunakan sebagai modal trade akaun instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31384 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Oct 1 2018, 10:53 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 28 2018, 10:45 PM) *
claim guna email sahaja. sangat mudah . daftar di instaforex.com


Benar tuan,mmg mudah utk claim no depo bonus dr instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31380 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 28 2018, 09:41 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 27 2018, 11:15 PM) *
yang penting nak dapatkan bonus tanpa deposit 1500usd. hanya guna email sahaja



Masih berlansung lg bonus free dr instaforex,maklumat lanjut ada diweb instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31373 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 27 2018, 04:11 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 26 2018, 11:42 PM) *
jangan lepaskan peluang untuk claim bonus tanpa deposit 1500usd. sementara masih ada ini. kalau lost tak pelu ganti duit itu



Betul tuan,sy sgt bersetuju dgn pendapat tuan. Memang mantap bonus dr instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31367 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 26 2018, 11:33 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 25 2018, 11:33 PM) *
sangat mudah saja nak verify. guna kamera telefon pun sudah boleh verify


Instaforex bergerak seiring dgn teknologi zaman sekarang
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31364 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 25 2018, 10:22 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 24 2018, 11:26 PM) *
jika dokumen discan .. sebaiknya denga resolusi tinggi .... pastikan dokumen adalah betul juga


Dgn kemudahan yg ada sekarang doc yg diambil menggunakan camera juga boleh digunakan utk verify akaun instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31359 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 24 2018, 06:47 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 21 2018, 11:13 PM) *
akaun saya baru lepas sampai level 2 tuan. semuanya di lakukan dikabinet klien instaforex. sangat mudah


Jika doc menepati syarat,sekejap shj instaforex luluskan
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31351 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 21 2018, 12:23 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 20 2018, 11:31 PM) *
mudah saja nak verify .. ikut jer step by step dari instaforex ...kan


Terdapat 3 verifikasi,tetapi dpt lepasi 2 verifikasi pun sudah berbaloi dgn tawaran dr instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31346 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 20 2018, 10:41 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 19 2018, 10:38 PM) *
untuk melihat senarai anugerah yang pernah dimenangi oleh instaforex. trader boleh ke laman web rasmi instaforex.com


Web rasmi instaforex mempunya segala maklumat,jika ada kemusykilan boleh berhubung dgn wakil instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31342 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 19 2018, 06:06 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 18 2018, 09:52 PM) *
TAhniah kepada instaforex kerana memenangi broker terbaik inovasi 2018


Satu lg anugerah yg diperoleh instaforex, keyakinan trader terhadap instaforex tidak perlu sangsi lg
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31338 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 18 2018, 11:21 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 17 2018, 11:17 PM) *
masa proses dpeosit dan withdrawal dari ib instaforex adalah 24jam sahaja. sangat cepat dan selamat



Ib instaforex mengutamakan kehendak trader dlm memberikan perkhidmatan yg terbaik
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31336 · Replies: 637 · Views: 18,180

michael scotfiel...
Posted on: Sep 17 2018, 10:31 PM


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 219
Sertai: 9-December 17
No. Ahli: 2,799


QUOTE (azam575 @ Sep 14 2018, 11:22 PM) *
instaforex memang broker terbaik. keuntungan yang diperolehi oleh trader akan dibayar ... yang penting ikut terma dan syarat yang disediakan


Antara perkara yg menjadi keutamaan trader adalah kepantasan dr segi wd, rasanya instaforex masih lg pantas dlm memproses wd
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #31329 · Replies: 637 · Views: 18,180

9 Mukasurat V   1 2 3 > » 

New Posts  Susulan baru
No New Posts  Tiada susulan baru
Hot topic  Topik panas (Baru)
No new  Topik panas (Tiada baru)
Poll  Undian (Baru)
No new votes  Undian (Tiada Baru)
Closed  Topik dikunci
Moved  Topik dipindah
 

Versi Ringkas Masa sekarang: 22nd October 2018 - 08:07 AM