IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
ganazz buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
ganazz
Pengurus Junior
Umur tidak diketahui
Lelaki
aku worang K.L (kg limbong daa)
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 12-November 08
Profil Dilihat: 35,912*
Kemunculan Terakhir: 13th October 2017 - 08:07 PM
Masa: Oct 18 2017, 05:08 PM
3,851 kiriman (1 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo soharm67@yahoo.com
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

ganazz

Moderator

******


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
25 Dec 2013
Topik ini hanya untuk penontonan secara 'stream' mengguna VLC sahaja.... sila salin tampal link untuk diletak kat rangkaian stream vlc kemudian tekan butang play! Yg ada masalah internet slow, mintak maaplah, anda takyah la susa2 nak nonton, gerenti tak jalan!!!! - sonang2 copy paste je kat browser!


After Porn Ends



dokumentari yang bukan sahaja mengkaji kehidupan dan kerjaya beberapa nama besar dalam sejarah industri hiburan dewasa (PORN STAR), tetapi apa yang berlaku kepada mereka ...

CODE
http://r15---sn-30a7dn7l.googlevideo.com/videoplayback?id=f7e00257d41bace4&itag=34&source=picasa&ip=1.9.97.175&ipbits=0&expire=1390569937&sparams=expire,id,ip,ipbits,itag,source&signature=0A578315429812B5786A047DA2121BA990AFF314.0A7FD8A969F1BE7EBB1C3AF91
3D2CF4044435A2C&key=cms1&begin=0&cm2=0&cms_redirect=yes&ms=nxu&mt=1387977921&mv=m
15 Aug 2013
Wa stat ngan rancangan MOREH yang telah di siar pada 5 Ramadan 1434H, Ahad jam 5.00 petang. Rancangan ni, ramai geng2 jadi pelakon free.... muka wa pun ada juga.... hehehehe..... Skrip pening,

a. "Cuci Beras" b. "Daun Kayu"

Waktu berbuka tu sebenarnya azan ISYAK! hahaha.... lambat hidang! Bazaar ramadan tu, gerai kuih kat pasar malam je....... best3 belakun free....

jom nengok:

20 Aug 2012
Kat Suria....

28 May 2012
seken last may 2012

Pelawat terakhir


14 Mar 2016 - 11:14


9 Mar 2015 - 14:17


25 Nov 2014 - 3:44


3 Nov 2014 - 16:20


25 Mar 2014 - 10:17

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk ganazz.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 18th October 2017 - 05:08 PM