IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> sape pernah pergi ke Phuket?
milooaiss
kiriman Apr 29 2013, 10:04 PM
Kiriman #1


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 29-April 13
No. Ahli: 2,448



korang pernah pigi x phuket? mmg cantek lah island ni, i pon x pernah pigi lg. cuma tengok gambak cousin i jer. dh byk thn rancang nk pigi tp smua gagal
kali ni mmg nk pigi dh! rancang pigi bersama keluarga i pd bln depan. keke
blh x intro ckit tempat yg famous kat sana? dn jgk flight yg paling baloi, ataupun paling murah..
oh ya, dn lg satu, biasa korang suka bawa wang tunai ker kad kredit? yg mana satu lg senang? kalo kad kredit, kena pigi buat satu dh..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
donniehuat
kiriman Apr 30 2013, 12:29 PM
Kiriman #2


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 30-April 13
No. Ahli: 2,449



Yeah, Phuket adalah benar-benar tempat yang bagus dan indah. Di sana, sy membelanjakan kira-kira RM1500 + + termasuk tiket penerbangan, penginapan, makanan dan lain-lain ...Masa tuh flight dan penginapan sy booking online. Nasihat sy jangan bawak wang tunai terlalu banyak dan guna USD jer kerana ia boleh diterima di mana-mana. Jika boleh guna kad kredit lagi syok. gedik.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milooaiss
kiriman May 1 2013, 05:12 PM
Kiriman #3


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 29-April 13
No. Ahli: 2,448



hmmm, okok sy akan pigi sign up satu kada kredit smile.gif
eh tp wak pernah dengar ttg standard chartered worldmiles kad kredit x?
rasa best lah sebab ari tu dengar ads nya kat radio, mereka ade bg tiket penerbangan yg percuma ke tempat yg tertentu
wak pernah dengar x?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
juliaolenka
kiriman May 2 2013, 05:56 AM
Kiriman #4


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 1-May 13
No. Ahli: 2,450



Ada sesapa pernah dengar tak pasal Stanchart Worldmiles kad kredit yg terbaru tuh? Beberapa hari lalu, nampak iklan diorg kat akhbar ...memang best, boleh memperolehi 40K mata ganjaran dari Air Asia dan juga diskaun 15% apabila menempah melalui asiatravel.com. Maklumat lanjut boleh layari halaman ini http://www.standardchartered.com.my/person...ubChanCode=IME1! i like! laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrewlee247
kiriman May 2 2013, 12:34 PM
Kiriman #5


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 2
Sertai: 25-April 13
No. Ahli: 2,446



QUOTE (juliaolenka @ May 2 2013, 05:56 AM) *
Ada sesapa pernah dengar tak pasal Stanchart Worldmiles kad kredit yg terbaru tuh? Beberapa hari lalu, nampak iklan diorg kat akhbar ...memang best, boleh memperolehi 40K mata ganjaran dari Air Asia dan juga diskaun 15% apabila menempah melalui asiatravel.com. Maklumat lanjut boleh layari halaman ini http://www.standardchartered.com.my/person...ubChanCode=IME1! i like! laugh.gif


Woo... card ini sesuai bagi orang yg macam saya.. suka lancong dengan free and easy...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blaalaaa
kiriman May 3 2013, 09:42 PM
Kiriman #6


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 3-May 13
No. Ahli: 2,451



QUOTE (juliaolenka @ May 2 2013, 05:56 AM) *
Ada sesapa pernah dengar tak pasal Stanchart Worldmiles kad kredit yg terbaru tuh? Beberapa hari lalu, nampak iklan diorg kat akhbar ...memang best, boleh memperolehi 40K mata ganjaran dari Air Asia dan juga diskaun 15% apabila menempah melalui asiatravel.com. Maklumat lanjut boleh layari halaman ini http://www.standardchartered.com.my/person...ubChanCode=IME1! i like! laugh.gif

ade ker? x nampak kat khabar pon? tp tadi sy dh online search dan pigi tengok website tu.. mmg best lah kad kredit ni.. sebab yg mata ganjaran tu kan, blh tukar kpd tiket penerbangan! syok lah.. kalo bg sesape yg suka berlancong, kad ni paling sesuai dh.. smua pembayaran kat kad tu akan convert jd jarak jgk.. mcm sejauh mana kita blh tukar tiket tu biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 12th August 2020 - 11:29 PM