IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
php buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
php
Percubaan
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 5-July 10
Profil Dilihat: 5,403*
Kemunculan Terakhir: 7th November 2018 - 07:31 PM
Masa: Nov 17 2018, 12:19 AM
1 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

php

Member Rasmi


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
30 Oct 2018


Bila kita jual je orang LARI.
Bila kita jual je orang UNFRIEND.
Bila kita jual je orang TAK SELESA.
.
Kenapalah susah sangat nak menjual ni ?
.
Memanglah susah sebab cara awak menjual tu tak kena.
.
Apa yang tak kenanya ?
.
Begini...
.
Kalau nak menjual:
.
1) Jual lah kepada orang yang nak beli. Kalau kita menjual kepada orang yang memang tak nak beli, memang tak lah.
.
2) Jual lah kepada orang yang bersedia nak beli. Kalau dia tak bersedia nak beli, memang sampai kiamat dia tak akan membeli.
.
.
Macam mana nak dapatkan orang yang nak membeli dan bersedia nak beli ni ?
.
Kalau tak tahu belajarlah jangan sombong.
.
Mari sini.. boleh belajar melalui panduan lengkap copywriting ni.
.
Memang lengkap. Formula mudah copywriting untuk hampir semua medium jualan.
.
Nak dapatkan panduan ni boleh terus klik link di bawah ni ya
.
Klik >> https://tinyurl.com/PemikatSales2u








14 Sep 2018
Sejadah Anti Sakit Sendi PERTAMA Di Malaysia

SAJADA Porthopedic..
Satu-satunya SEJADAH yang dicipta untuk membantu pesakit SENDI untuk solat dengan LEBIH SELESA..





Kenapa Anda PERLU Dapatkan Sejadah Anti Sakit Sendi ini?


Berikut kami berikan sebab-sebab utama..

  • Yang PERTAMA seumpamanya dihasilkan oleh Anak Muda Melayu Islam.
  • Berketebalan 15 milimeter, iaitu 5 Kali Ganda lebih tebal dari sejadah yang biasa anda gunakan.
  • Mampu menyerap TEKANAN pada LUTUT semasa anda duduk tahiyyat dan bersujud.
  • Kami menggunakan material Getah Acrylonitrile Butadiene didalam penghasilan SAJADA Porthopedic ini.
  • Kami JAMIN ianya adalah Kalis Air, Tahan Lasak dan Anti Microbial.
  • Mudah dibawa kemana sahaja kerana ianya adalah Portable (Mudah Alih)



Ciri-ciri Utama SAJADA Porthopedic ini adalah..








Dapatkan Sejadah Porthopedic, KLIK SINI




Tag:
review sejadah portopedik, sejadah portopedic malaysia, sejadah solat portopedik, sejadah porthopedic, review sejadah porthopedic, sejadah porthopedic review, sajda mat, sajda mat malaysia, sajda mat review, sajda mat salah, sajda prayer mat, sajda salat mat, sajjadah prayer mat
27 Aug 2018


Strategi hasilkan jualan produk di Kedai Online dengan limpahan trafik PERCUMA! Panduan mini video course ini dapat selesaikan masalah utama pelanggan anda yang sudah give up dengan pengiklanan berbayar!



Apa itu Lubuk Trafik?

Lubuk Trafik merupakan Video Panduan Step by Step kami kongsikan cara untuk dapatkan prospek atau pelanggan melalui Strategi S.E.O. yang jarang didedahkan oleh guru lain.

Teknik & strategi yang anda bakal belajar nanti melalui siri video panduan ini sudah pun terbukti berkesan & berjaya hasilkan jualan dengan konsisten setelah kami menggunakannya beberapa kali di store eCommerce kami.

Strategi Lubuk Trafik yang kami kongsikan ini sesuai digunakan untuk jual produk fizikal dalam market dalam negara mahupun luar negara.

Anda akan belajar dari asas hingga ke advance melalui video-video yang kami sediakan di dalam panduan ini. Jadi ia tiada masalah untuk newbie atau pun mereka yang tak pernah tahu pun mengenai cara dapatkan trafik percuma melalui SEO.

Lagi info, Klik >> Panduan Lubuk Trafik Percuma



Tag:
tingkatkan trafik blog, tingkatkan trafik ke blog, cara tingkatkan trafik blog, cara tingkatkan trafik ke blog, cara nak tingkatkan trafik blog, cara tingkatkan trafik, tips tingkatkan trafik blog, meningkatkan trafik blog, meningkatkan trafik blog sekejap, meningkatkan trafik blog dengan cepat, meningkatkan trafik blog wordpress, meningkatkan kawalan trafik, meningkatkan traffic organik, meningkatkan trafik pengunjung, meningkatkan trafik pengunjung website, meningkatkan trafik pengunjung blog, meningkatkan trafik website, meningkatkan web traffic, meningkatkan trafik youtube, panduan gandakan trafik, rahsia tingkatkan trafik, tingkatkan pengunjung website, teknik trafik blog
18 Aug 2018


Sekiranya anda terlepas emel daripada saya semalam, saya cuma nak bagitahu inilah peluang untuk anda menceburi model bisnes PLR.

Lihat sini >>> https://tinyurl.com/RRKombo2018

Resell Rights Kombo mempunyai 2 produk resell rights dan 2 lagi produk plr..bukan itu saja, anda juga akan dapat 15 bonus istimewa..

dapat hak jualan semula dan dapat bonus sekali..

Semua ni pada harga diskaun.
Tak percayan? boleh tengok sini..

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Menjual Produk "Resell Rights"

  • Jimat masa untuk menghasilkan produk digital sendiri.
  • Mudah untuk diubah suai mengikut keperluan.
  • Bebas untuk meletakkan harga.
  • Simpan 100% keuntungan untuk diri sendiri.
  • Dapat meningkatkan lagi kemahiran menjual.
  • Mempercepatkan masa untuk membina jenama sendiri.
  • Tidak perlukan banyak kemahiran teknikal.



Dapatkan Sekarang!

KLIK SINI >>> Jualan Gila-Gila Produk Resell Rights Kombo




Tag:
produk resell right, pakej resell right, produk jual semula, pakej jual semula, produk mrr, pakej mrr, produk master resell right, buat duit pakej mrr, jual semula produk mrr, pakej ebook mrr, produk mrr murah, beli ebook mrr, produk plr, produk mrr, produk rr, hak jual semula, produk resell right, pakej jualan semula, lesen jual semula, lesen mrr, lesen plr, lesen rr
12 Aug 2018


Nota Ringkas Ini Adalah Himpunan Tajuk-Tajuk Penting Berkaitan Tugas, Skop Jawatan Penolong Pegawai Tadbir N29.

Nota 1 : Apa itu Microsoft Office?

Microsoft Office adalah perisian aplikasi (software) yang mengandungi beberapa perisian untuk kegunaan pejabat di dalamnya seperti :

Word : mencipta dan mengurus dokumen seperti laporan, surat, kertas kerja dan lain-lain

Excel : menyimpan dan membuat analisa maklumat bernombor seperti kehadiran
kakitangan, markah pelajar, jualan, bil dan sebagainya

PowerPoint : mencipta persembahan untuk mesyuarat, kelas dan web

Outlook : mengurus email, senarai contact, to-do-list, kalendar dan jadual

Access : mencipta dan mengurus pangkalan data.


Seksyen A:
50 Contoh Soalan & Jawapan
Ini BUKAN SOALAN RAMALAN. Hanya contoh sahaja



Panduan asas pentadbiran sesebuah pejabat atau jabatan yang meliputi

I Pentadbiran am dan perkara perkhidmatan
II Kemudahan perhubungan
III Alat kelengkapan pejabat
IV Rekod awam

I dan II
I, II dan III
II, III dan IV
I, II, III dan IV


Berikan contoh program kebajikan yang boleh diadakan bagi mengeratkan perhubungan sesama warga jabatan

I Acara sukan
II Hari keluarga
III Sambutan hari lahir
IV Perhimpunan harian

I dan II
I, II dan III
II, III dan IV
I, II, III dan IV


Berikut ialah komponen-komponen utama dalam sebuah komputer KECUALI

Unit-unit Input dan unit-unit output
Unit Pemprosesan Pusat (CPU)
Tetikus dan papan kekunci
Komponen storan


Lagi info, klik sini ==> Penolong Pegawai Tadbir N29




Tag:
Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29 , Panduan Lulus Ujian Penolong Pegawai Tadbir N29 , Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir N29
Pelawat terakhir
php tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk php.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 17th November 2018 - 12:19 AM