IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

> perempuan merokok, cool or whut??
mami
kiriman Nov 12 2008, 04:28 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 4-November 08
No. Ahli: 161



tell me more about this...


--------------------
_______________________________
montok dan anjal
tingkatkan keyakinan anda...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Kirim dalam topik ini
- mami   perempuan merokok   Nov 12 2008, 04:28 PM
- - e_sentinel   Not cool at all .. kelu aku mami kalau pompuan seb...   Nov 12 2008, 04:40 PM
|- - mami   QUOTE (e_sentinel @ Nov 12 2008, 04:40 PM...   Nov 14 2008, 08:50 AM
|- - Haizeel bin Hashnan   Saya mmg x thn dgn bau asap! X kira la laki, p...   Nov 16 2008, 09:37 PM
- - mat.g   bagi saya kalau perempuan merokok ni kira hancus l...   Nov 14 2008, 08:58 AM
|- - mami   yeh..hurm,not most of them kot yang berpikiran mcm...   Nov 14 2008, 09:33 AM
- - e_sentinel   Sebagai seorang muslimah , memang tak ada hak utk ...   Nov 14 2008, 12:35 PM
- - Raja Kayangan   AKU TAKKAN DEKAT NGN POPMPUAN YG SMOKING...MMG AKU...   Nov 14 2008, 05:21 PM
|- - WebZone-_-Attack   QUOTE (Raja Kayangan @ Nov 14 2008, 05:21...   Nov 16 2008, 11:58 AM
- - WebZone-_-Attack   Mesti mami hisap rokok ni, takpun ada kawan mami p...   Nov 16 2008, 12:02 PM
|- - mami   QUOTE (WebZone-_-Attack @ Nov 16 20...   Sep 17 2010, 10:13 AM
- - BudaK-MalaS   tapi aku tgk anak muda skrg terutama kat kl, selam...   Nov 17 2008, 04:41 PM
- - munger   lbh kurang sama je aku rasa pandangan semua org te...   Nov 18 2008, 01:11 PM
- - WaKenaBeb   hanya lelaki yg hidung belang je suka pompuan mcm ...   Nov 18 2008, 03:00 PM
- - eskep   Pada aku, perempuan merokok ni cam orang lelaki me...   Nov 18 2008, 03:45 PM
|- - munger   QUOTE (eskep @ Nov 18 2008, 03:45 PM) Pad...   Nov 18 2008, 05:15 PM
- - mat.g   dr segi gaya satu hal, kesan negatif kalau perempu...   Nov 19 2008, 11:11 AM
- - bakteria   laki ka pmpuan ka isap okok sama ja bahaya...dua2 ...   Nov 19 2008, 11:30 AM
|- - ganazz   pompuan merokok? dia punya kualiti susu tiada vita...   Nov 19 2008, 10:03 PM
- - munger   oo...ye ke..camne effect tu yek..sbb chem pe ek?   Nov 19 2008, 10:06 PM
|- - ganazz   tak bagus untuk baby menyusu kalo mak dia perokok....   Nov 19 2008, 10:17 PM
- - bakteria   *off topic: aku rasa masalah berdengkur tu bkn sbb...   Nov 20 2008, 09:24 AM
|- - ganazz   QUOTE (bakteria @ Nov 20 2008, 09:24 AM) ...   Nov 20 2008, 09:42 AM
- - bakteria   tapi betul la ...laki ke pmpuan ke yg mokok ni...m...   Nov 20 2008, 03:37 PM
- - iwan   what the hell r u talking about! sume tu atas ...   Sep 7 2009, 12:27 PM
|- - WebZone-_-Attack   QUOTE (iwan @ Sep 7 2009, 12:27 PM) what ...   Sep 7 2009, 04:33 PM
|- - mami   QUOTE (iwan @ Sep 7 2009, 12:27 PM) what ...   Sep 17 2010, 10:16 AM
- - ♦محم   ooo...rilek bro..npe ni.. kita berforum..bertukar2...   Sep 7 2009, 03:44 PM
- - WaKenaBeb   aku rasa iwan nyer awek hisap rokok. sbb 2 dia mar...   Sep 7 2009, 05:00 PM
- - ayutiut   maybe bagi dorang COOL isap rokok.. tapi bagi org ...   Apr 6 2010, 05:33 PM
- - hazman   perempuan merokok? sexy! hahah   Dec 15 2010, 11:08 AM
- - mami   QUOTE (hazman @ Dec 15 2010, 11:08 AM) pe...   Jan 12 2011, 04:55 PM


Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 20th October 2019 - 04:18 AM