IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> mana sh@m
dawos
kiriman Jul 7 2009, 09:15 AM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 180
Sertai: 18-November 08
No. Ahli: 281



mana die..dah lama aku tak nampak die.. kalau post pun 1 2 ajer..?? aku ade tersalah cakap yang buat orang terasa ker.. @ kehadiran ku di sini tidak di perlukan.. smile.gif

mungkin betul gak sbb aku.. takpela kepd bro sh@m aku minta maaf byk2 kalau ade tersalah cakap..

kepada forumer-forumer yang lain pun aku minta maaf if ade buat korang sume tersinggung hati dengan cara aku... takperla mybe aku akan kurangkan diri aku dari membuat post.. sbb macam spammer jer aku nie... anyway thank ya to all..byk mende dapa blaja dari korang semua.. thank ya
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Jul 7 2009, 09:27 AM
Kiriman #2


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



QUOTE (dawos @ Jul 7 2009, 09:15 AM) *
mana die..dah lama aku tak nampak die.. kalau post pun 1 2 ajer..?? aku ade tersalah cakap yang buat orang terasa ker.. @ kehadiran ku di sini tidak di perlukan.. smile.gif

mungkin betul gak sbb aku.. takpela kepd bro sh@m aku minta maaf byk2 kalau ade tersalah cakap..

kepada forumer-forumer yang lain pun aku minta maaf if ade buat korang sume tersinggung hati dengan cara aku... takperla mybe aku akan kurangkan diri aku dari membuat post.. sbb macam spammer jer aku nie... anyway thank ya to all..byk mende dapa blaja dari korang semua.. thank ya


pasai ni dawos, rilek la.. sh@m tgh bz ni kut, tak gitu sh@m?... tak kan nak bawak diri kut... kita kat sini dah lah tadak org... makin sunyi la nanti.. samalah kita berkongsi ilmu.. apa salah nya kan.. tak gitu dawos? huhuhu


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Jul 7 2009, 12:12 PM
Kiriman #3


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Iskhhh ... ahakss .. dawos, ermmm ... laaa, x der marah sesapa pun, semua forumers dah jadi cam family, x kira baru ke lama .....

Macam kata mat.g la, kekadang terlalu sibuk, almaklum la pergerakan aku terbatas dan buat keje pun slow je, tu yang jadi sibuk tu, x leh nak speed .. huhuhu.

Jangan bawak diri la bro, setiap ahli diperlukan disini, kalau ada idea buat la tutorial atau tip2 untuk sama2 kita perluaskan pengetahuan tak kira la tentang IT ke atau lain2 hal .. untuk mahirkan diri, cuba reply jika ada forumer yang tanya soalan, kalau boleh cuba selesaikan, buat rujukan sepatutnya, barulah best kan ... ekeke

Kalau nak diukur dengan lain2 forum, boleh dianggap Cakap.Net ni adalah antara forum yang paling friendly, aman dan tuturkata ahli2 nya bersopan, kalau dawos explore lain2 forum boleh la tengok camana, tension gak kita baca apa yang diaorang tulis .. uhuuks

So dawos, peace icon_rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Jul 7 2009, 01:13 PM
Kiriman #4


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Haha...aku ingat dawos ada berperang ngan Sh@m
Mcm pasangan bercinta
Siap buat post tersendiri hehe
Neway...betul kata Sh@m...forum ni antara yang lenient
Kalo kat forum lain...salah buat post terus kena ban tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eskep
kiriman Jul 7 2009, 09:32 PM
Kiriman #5


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 18-November 08
Daripada: Petaling Jaya, Selangor
No. Ahli: 269



okey, airnya sudah tenang ya pak dawos. smile.gif

Bawak2 la post banyak2 lagi ya? boleh kita kongsi ilmu bersama.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Jul 7 2009, 10:03 PM
Kiriman #6


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Antara aku ngan dawos x der "perang" apa2, mungkin dawos rindukan aku kot .. muahahahahaaa 24.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
semak
kiriman Jul 8 2009, 08:21 PM
Kiriman #7


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 301
Sertai: 11-January 09
Daripada: Perigilama
No. Ahli: 562



relex ar bro ..merajuk ke...jgn jadi pondan beb ni bukan awek nak merajuk hehehhe tongue.gif


--------------------
hai leh ngorat?
x leh?
nak juga nak juga
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Jul 9 2009, 01:16 AM
Kiriman #8


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your D®EamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



sH@m yg mana satu ni ?


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Jul 9 2009, 07:37 AM
Kiriman #9


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Ada ramai Sh@m ke kat sini?
Ke WA pun nama Sh@m? 106.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Jul 9 2009, 12:16 PM
Kiriman #10


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your D®EamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



QUOTE (B@zSh™ @ Jul 9 2009, 07:37 AM) *
Ada ramai Sh@m ke kat sini?
Ke WA pun nama Sh@m? 106.gif



QUOTE (B@zSh @ Apr 2 2009, 10:58 AM) *
Nama hang sebenar apa ganazz? wink.gif


QUOTE (ganazz @ Apr 2 2009, 08:20 PM) *
selalunya pakai sharm ringkasan nama penuh



Yg ni kot , tp yg ni xde @ leh ke ? hentam sajala. ,


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Jul 9 2009, 12:23 PM
Kiriman #11


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Haha...ganazz orang x panggil sharm...panggil ganazz baru ganazzzzzzzzzzzz


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Jul 9 2009, 02:48 PM
Kiriman #12


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,825
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



emmm.....aku punya login=sharm, yg kluar adalah...... hehehehe...... sharm tu ringkasan nama penuh aku skali ngan nama bapak gue la........ sh@m agaknya dia masih kurang sihat kut!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eskep
kiriman Jul 9 2009, 10:10 PM
Kiriman #13


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 18-November 08
Daripada: Petaling Jaya, Selangor
No. Ahli: 269



Sh@m banyak komitmen kot. eheh.. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Jul 9 2009, 10:18 PM
Kiriman #14


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Korang sembang pasal aku ke? .... ahaksss, segan la aku .. wub.gif ... korang sembang pasal lain lak ... dan dawos nih, pegi mana dia ye, benar2 merajuk nih .. iskhh3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jul 10 2009, 03:18 PM
Kiriman #15


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



bagus la ade topik cam gini...merapatkan lagi antara ahli2 forum..
hai..lame tak masuk sini...rindu pon ade..
dawos.......mane hang pegi...????
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 26th September 2021 - 11:29 AM