IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Berapa harga boleh dapat iphone 6 skrg??
FattahAmin
kiriman May 15 2017, 05:59 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 10
Sertai: 15-March 17
Daripada: Shah Alam
No. Ahli: 2,703



aku nak tukar hendphone,dah lma nk rosak..asik problem je..cas pon dh ssah nk msok..ingt nak try ipong pulak..brapa boleh dpt eh ip6 skrg?nk bjet..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RamlahYop
kiriman May 16 2017, 02:41 PM
Kiriman #2


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 31-August 16
No. Ahli: 2,640



QUOTE (FattahAmin @ May 15 2017, 05:59 PM) *
aku nak tukar hendphone,dah lma nk rosak..asik problem je..cas pon dh ssah nk msok..ingt nak try ipong pulak..brapa boleh dpt eh ip6 skrg?nk bjet..

iPhone 6 cam RM1600+-, klau x salah aq la
knp xbeli iPhone 7? fungsi baru jugak
tp celcom ade offer skrg, pi tanya2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
syamilimran
kiriman May 17 2017, 03:24 PM
Kiriman #3


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 2
Sertai: 17-May 17
No. Ahli: 2,736



QUOTE (RamlahYop @ May 16 2017, 03:41 PM) *
iPhone 6 cam RM1600+-, klau x salah aq la
knp xbeli iPhone 7? fungsi baru jugak
tp celcom ade offer skrg, pi tanya2


beli kt celcom , tak payah lar ...beli kt telcos tu susah ...kalau nak beli hp biar beli kt kedai hp je .
kalau beli kt telco tu semua kena sign dia org punya package n kena buat installment lar ni lar tu lar..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abu hassan
kiriman May 18 2017, 10:30 AM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 29-August 16
No. Ahli: 2,637



QUOTE (RamlahYop @ May 16 2017, 02:41 PM) *
iPhone 6 cam RM1600+-, klau x salah aq la
knp xbeli iPhone 7? fungsi baru jugak
tp celcom ade offer skrg, pi tanya2


Iphone 7 tu mahal gila tu kalau nak beli terbaru tu tunggu Iphone 8 lagi best tapi lama juga
skrg celcom korang bagi Iphone 6 cuma rm208 jika ko ambil plantinum kalau gold plus nak bayar 588

QUOTE (syamilimran @ May 17 2017, 03:24 PM) *
beli kt celcom , tak payah lar ...beli kt telcos tu susah ...kalau nak beli hp biar beli kt kedai hp je .
kalau beli kt telco tu semua kena sign dia org punya package n kena buat installment lar ni lar tu lar..


nak tgk ko nak bayar dgn cash ke atau installment dulu kalau ko x cukup duit utk beli kat kedai cuma pergi telco je
bayar dgn installment dn dapat data yg byk.. kalau ko biasa guna byk data tu cara ni mmg lagi best
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kwanny
kiriman May 19 2017, 10:13 AM
Kiriman #5


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 19-May 17
No. Ahli: 2,737



QUOTE (Abu hassan @ May 18 2017, 10:30 AM) *
Iphone 7 tu mahal gila tu kalau nak beli terbaru tu tunggu Iphone 8 lagi best tapi lama juga
skrg celcom korang bagi Iphone 6 cuma rm208 jika ko ambil plantinum kalau gold plus nak bayar 588



nak tgk ko nak bayar dgn cash ke atau installment dulu kalau ko x cukup duit utk beli kat kedai cuma pergi telco je
bayar dgn installment dn dapat data yg byk.. kalau ko biasa guna byk data tu cara ni mmg lagi best



byran pndahuluan brpa? msti ada jgk kan..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zizi_zack
kiriman May 19 2017, 08:34 PM
Kiriman #6


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 5
Sertai: 29-March 17
No. Ahli: 2,709



QUOTE (kwanny @ May 19 2017, 10:13 AM) *
byran pndahuluan brpa? msti ada jgk kan..



ada jgk mmber sy bli bru2 ni..tp ingt pulak hrga brpa..tp bulan2 rndah je byran dia..installment dia smpai 2thun je..xde upfront klu yg mmg dh guna clcom...awk guna tlco pe?law bru nk join,tuk pngguna bru ada la upfront..tp tu pon lps 3bln bole rbate blik lps 3 bln mcmtu..jadi xbebankn sgt la nk byr mcm sekaligus tu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 25th June 2017 - 01:13 PM