IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
zizi_zack buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
zizi_zack
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 29-March 17
Profil Dilihat: 3,243*
Kemunculan Terakhir: 16th March 2020 - 12:38 PM
Masa: Jul 14 2020, 11:40 AM
52 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

zizi_zack

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
5 Mar 2020
Selalu org claim siapa yg guna kereta besar2 ni org yg berduit kira yg kaya2 je, sbb kalau ada kereta besar, kena keluarkan duit lagi utk isi minyak.. Tapi ada juga yg menidakkan sbb kdg2 kereta yg kecil pun boleh guna minyak dgn kadar yg tinggi juga.. Apa pendapat korang?
5 Feb 2020
Nak cerita je... Bukan nak buka aib mana2 tapi kita elok2 dah buat claim. Dah submit tapi boleh hilang pula. Aku syak ada toyol kt situ. Sapo tak nak duit wei, bukan sikit claim aku. Cissss.. Kita dah bagi kepercayaan tapi hmm hampeh.. Apa pesanan korang utk org2 yg tak laksanakan tanggungjawab betul2 ni?
24 Jan 2020
boleh tak kalau aku tak payah pergi buat checkup kalau aku sakit ke, just communicate dgn doktor tapi doktor tahu keadaan dan semua details guna pakaian yg boleh bagi real time info kt doktor ke. sbb kdg2 kita bukannya ada masa pun nak pergi jumpa doktor ke. hmm
24 Jan 2020
boleh tak kalau aku tak payah pergi buat checkup kalau aku sakit ke, just communicate dgn doktor tapi doktor tahu keadaan dan semua details guna pakaian yg boleh bagi real time info kt doktor ke. sbb kdg2 kita bukannya ada masa pun nak pergi jumpa doktor ke. hmm
28 Nov 2019
aku tak tahu kenapa taman rumah aku sekarang diorang akan angkut sampah pukul 1 atau 2 pagi. kdg2 tak terangkat langsung, walaupun sampah dah bertimbun kt tong sampah depan rumah tu. ni teknologi makin maju ni, tolong lah invent satu system yg terurus sikit untuk settle masalah2 mcm ni. kepala kita pun serabut sampai tak tahu dah nak buang kt mana, dan dengan dia angkut sampah pukul 1 2 pagi, kuat pula tu bunyi lorinya hahaha
Pelawat terakhir
zizi_zack tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk zizi_zack.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 14th July 2020 - 11:40 AM