IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> MOT - Money Online Tutor, Jom blaja buat duit online!
MeRaH
kiriman Dec 13 2008, 10:20 PM
Kiriman #1


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 7
Sertai: 13-December 08
No. Ahli: 458



Salam Warga Cakap.Net..

Saya ingin berkongsikan sedikit mengenai dan info bagaimana hendak
menjana wang melalui internet dengan betul. Saya terjumpa kelas ini,
mereka mengajar kita dari asas hinggalah kita benar-benar mahir.
Anda jangan risau, mereka takkan meminta bayaran yuran mingguan
jika anda langsung tak dapat menjana wang RM100 sehari dalam masa
seminggu malah mereka akan memulang semula duit yuran pendaftaran anda.

Anda jangan risau, kelas tu akan mengajar kita menggunakan bahasa melayu,
sebab kelas itu memangg khusus disediakan untuk orang melayu dan juga
orang yang faham bahasa melayu.Kelas itu dipanggil Money Online Tutor atau
singkatannya MOT.

Apa itu MOT?
Kelas Secara Maya yang akan mengajar kita asas teknik penjanaan wang melalui
internet dalam tempoh masa sebulan sahaja. MOT juga mempunyai tutor dan guru
yang muda dan juga berpengalaman dalam bidang marketing dan programming.

Apa kelebihan MOT?
-Private Forum
-Private Chatting (Anda chat bersama tutor)
-Community Room (Chat bersama pelajar-pelajar lain)
-Video Tutorial

Apa yang anda akan belajar melalui MOT?
-Bagaimana hendak menjadi pencipta produk!
-Bagaimana hendak menjadi seorang publisher yg berjaya!
-Video marketing skill
-Stay One Keyword Method.
-Advertising Placement Trick
-How to be a fake millionaire to real millionaire method!
-Build Own Sales Letter Website.

Kalau anda berminat untuk pelajari kesemua pelajaran-pelajaran dan merasai
kelebihan diatas, bolehlah pm saya.

Kalau ada ape2 soalan..boleh tanya kat sini je...insyaAllah saya akan cuba jawap.


--------------------
Jom belajar buat DUIT online dengan M.O.T
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Dec 13 2008, 10:27 PM
Kiriman #2


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (MeRaH @ Dec 13 2008, 10:20 PM) *
mereka takkan meminta bayaran yuran mingguan
jika anda langsung tak dapat menjana wang RM100 sehari dalam masa
seminggu malah mereka akan memulang semula duit yuran pendaftaran anda.


tak mintak bayaran..tapi akan memulangkan wang pendaftaran..cam mane tu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MeRaH
kiriman Dec 13 2008, 10:38 PM
Kiriman #3


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 7
Sertai: 13-December 08
No. Ahli: 458



MOT kenakan yuran sekali je. kalo lepas masuk kelas tu,
dan tak dapat earn macam yang dijanjikan MOT akan
refund yuran semula.. biggrin.gif

MONEY BACK GUARANTEE


--------------------
Jom belajar buat DUIT online dengan M.O.T
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Dec 13 2008, 11:24 PM
Kiriman #4


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (MeRaH @ Dec 13 2008, 10:38 PM) *
MOT kenakan yuran sekali je. kalo lepas masuk kelas tu,
dan tak dapat earn macam yang dijanjikan MOT akan
refund yuran semula.. biggrin.gif

MONEY BACK GUARANTEE

gerenti tuuuuuu....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MeRaH
kiriman Dec 14 2008, 11:20 AM
Kiriman #5


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 7
Sertai: 13-December 08
No. Ahli: 458



sorry guys..salah infos hehe.

aku dah confirm balik dengan MOT. So macam ni yuran dia..

Yuran pendaftaran RM100.
Yuran mingguan RM100.

Jaminan MOT

sapa2 yang join akan earn at least RM100 sehari
kalau tidak.. MOT takkan kenakan yuran mingguan dan akan refund
balik yuran pendaftaran.

PM aku kalo berminat.. biggrin.gif


--------------------
Jom belajar buat DUIT online dengan M.O.T
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 15th November 2019 - 04:14 AM