IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Kitchen Kabinet, nak design moden
mat.g
kiriman Sep 12 2008, 10:27 AM
Kiriman #1


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



saya tgh cari set kitchen kabinet yg design moden dan harga yg berpatutan.. sesiapa tahu mana2 source bolehlah alert kat sini yer.. thks



--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aina_sara
kiriman Nov 13 2008, 09:01 PM
Kiriman #2


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 418
Sertai: 12-July 08
No. Ahli: 5



kalau betul2 harga mcm dlm katelog tu sakng, mmg murah betul.. ko tgk2 lah link bawah ni yer,

www.skillwood.com.my







--------------------
www.tupperclick.com
Simply good living solutions!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Jan 29 2009, 11:54 AM
Kiriman #3


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



QUOTE (aina_sara @ Nov 13 2008, 09:01 PM) *
kalau betul2 harga mcm dlm katelog tu sakng, mmg murah betul.. ko tgk2 lah link bawah ni yer,

www.skillwood.com.my






aku mmg buat dgn skillwood wardrobe dan kabinet dapur.... mmg puas hati sbb 100% menggunkan material kayu solid yg lebih kukuh & tahan air, iaitu kayu getah menggantikan chiboard(habuk kayu)... harga lebih murah drp yg guna chiboard.. nanti aku kasik letak gambar kat sini


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh
kiriman Jan 31 2009, 09:59 PM
Kiriman #4


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Wah...cantik2
Nnt letak pic k mat.g


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Feb 7 2009, 09:21 PM
Kiriman #5


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 4,162
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



upah buat sahaja komang2 rm25 sekaki.... design yg cun le ni tingkat bawah jenis susunan drp mozek sumer....


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Megat Akhbar
kiriman Jun 25 2012, 11:50 AM
Kiriman #6


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 5
Sertai: 21-June 12
No. Ahli: 2,403



Saya nak buat satu island kitchen.. Mana boleh dapat contact contractor kitchen cabinet yang baik?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 16th October 2019 - 10:31 AM